28 Ocak 2017

Basın Bülteni ; Rose Goldea..

Bulgari Rose Goldea’yı sunar: Feminenliğe yeni bir övgü. Tutkulu gül ve sofistike misklerin arzu harmanında eşsiz birleşimi Serpenti dizaynından ilham alan Rose Goldea, baştan çıkarma sanatının cesur mücevheri. 
Bulgari Rose Goldea

“ Rose Goldea’yı yaratmak çok sıradışı bir macera oldu çünkü biz, hassas bir çiçeğin duygusal katmanlarını yorumlamak istedik: güllerin en prestijlisi, Isparta gülü. Isparta gülünün kullandığım fraksiyonu aslında klasik bir gül gibi kokmuyor: ben burada miskin daha açık notalarıyla birlikte çiçeğin doğal tazeliğini, gençliğini ve parlaklığını yansıtmak istedim. Bu yeni misk çok parlak, heyecan verici ve tamamen feminen olan bir transparanlıkla altı çizilmiş. Rose Goldea, misk notalarının doluluğundaki Goldea eklentisiyle— bu aynı kadının farklı bir yüzü--  feminenliğin ebedi esansı. Parfüm, asilliği ve altını somutlaştırıyor ve neredeyse ulaşılamaz olan bir kadını yansıtıyor. Ama bu kadın aynı zamanda evinde, bahçesinde veya teknesinde mutlu olan, Kleopatra’nın aşık bir versiyonu. Rose Goldea, bütün kadınların bugün bile devam ettirdiği ebedi güzelliği uyandırıyor, doğal ve ferahlığın birliğini çağdaş ve feminen bir yola getiriyor.
Alberto Morillas, Usta-Parfümör



Şehvetli beyaz misk banyosunda, Rose Goldea değerli Isparta gülü özünü Mısır yaseminiyle sarıyor. Beyaz tütsünün baştan çıkarıcılığı ve zarifliği, özenle kokulanmış sandal ağacıyla birleştirildi. Aynı anda çiçeksi, meyveli ve fresh olan muhteşem ve çarpıcı açılışına asil çiçekli kalp katılıyor—ve odunsu, pudralı bir bitişe parıltılı misk ile yükseliyor. Bu çiçeksi-gül-misk parfümünün hassas tonları, doğal kompozisyonunun değerliliğinden belli oluyor: Isparta gülü özü, grandiflorum yasemin özü, ve beyaz tütsü esansı. 

Rose Goldea’nın şişesi altın tonlarla ve davetkar gül izleriyle süslendi—yüz yıldan fazla süreden beri mücevhercinin en muhteşem takılarına ayırdığı imza Bulgari rose gold’u. Mükemmeliğin ve zarafetin değerli sembolü rose gold, kadının güzelliğini ortaya çıkartıyor. Hem güneşin bronz tonlarıyla hem de bir kadının yüzündeki pembelikle bağdaşıyor. Rose Goldea miskinin karıştırıldığı içerikleri yüceltmesi gibi, rose gold da cevherleri yüceltiyor. Cildin doğal güzelliğini arttırmak için bronz nüanslarıyla zevk veren rose gold, kırmızımsı tonlarıyla sonsuz aşkı temsil ediyor.

KOKUSAL PİRAMİDİ
NAR KALBİ, GÜL YAPRAKLARININ DEĞERLİ ÖZÜ, MİSK NEKTARLARI
Fresh—Işıltılı – Renkli
ISPARTA GÜLÜ ÖZÜ, GRANDİFLORUM YASEMİN ÖZÜ
Görkemli—Efsanevi—Sütlü
ŞEHVETLİ MİSKLER, SANDAL AĞACI SÜTÜ, BEYAZ TÜTSÜ ESANSI
Muhteşem—Şefkatli—Balzamik
Alberto Morillas – Usta Parfümör 

Kokusal imzasında gülle demlenen ve şişesinin altın rengiyle kızaran Rose Goldea, beyaz misklerin şehvetli bir kutsanması. Mısırlı bir kraliçenin şehvetli esansını yansıtırken, Kleopatra’nun aşklarını sembolize ediyor—tutkulu ve çoşkulu. Kokusal aurasıyla büyüleyen Rose Goldea, şehvetiyle ışık saçıyor. Rose Goldea’yı sıkmak, parfümlü takıları ve aromatik kolyeleriyle, koku kültürünü başlatan afrodizyak tohumlarıyla, Mısırlı kadınların aşk ritüellerini hatırlatıyor. Bir parfümden öte, Rose Goldea Bulgari’nin kokusal mücevheri. 

ROSE GOLDEA EDP 50 ML       378,00 TL.
ROSE GOLDEA EDP 90 ML       520,00 TL.


*Basın Bültenidir.

16 yorum:

  1. Gülü sevmem ama şişesi ne hoşmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu ağır ve baskın bir gül kokusu olmadığı için seviyorum ben...

      Sil
  2. Sanırım bir kadında en ideal koku çiçek kokularıdır.. unisex kokulari pek sevmeyen biri olarak soyluyorum kokusunu tende çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @farklıokmakiçin unisex kokuyu bir tek Calvin Klein'da severim onun dışında ben de tercih etmiyorum.. çiçek ve baharat kokuları en sevdiklerim ...:-)

      Sil
  3. Daha önce yesil olani kullanmistim. Görürsem bunun kokusuna da bakarim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya ay bir de yeşili mi var bunun hemen bakmam lazım :-))

      Sil
  4. ne güzel şişe o klasik tarz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone evet şişeler tam bir sanat eseri gibi artık..

      Sil
  5. Gül kokusu aşığı olarak tam da bana uygun.Bir denemem lazım. Aslında yıllardır kalıcı gül kokusu arıyordum bu iyi bir fırsat benim için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın Nilgüncün hem bu hem de goldea tam senin aradığın gibi sanıyorum..

      Sil
  6. Ay çek şunu İrem gözümün önünden, duty free'de kokladım, aşık oldum ama o nasıl fiyat yaaa ühühühüh :(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başakçelik ahh biliyorum bir arkadaşım bunu black friday'de kofre olarak aldı %20 indirim olmasına rağmen yine de çok paraydı yani yoksa benim de gözüm goldea'da...

      Sil
  7. Cok guzel bir parfume benziyor❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kelebeketkisi evet çok da güzel kokuyor...

      Sil
  8. Nar kokusu ve sandal agaci sutu kim bilir ne kadar harika kokuyordur...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayca evet çok hoş ve kalıcı bir kokusu var..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...