27 Ocak 2019

Sleek Eye&Cheek Palette A Midsummer's Dream..

Sleek Gratis tarafından ilk getirildiğinden beri stantlarda sadece iki şey dikkatimi çekmişti. İlki Solstice aydınlatıcı palet ki kendisini hemen anında almıştım. İkincisi  de  A Midsummer's Dream isimli eye&cheek palet yani far ve allık paleti. Bunu da bayram indiriminin ilk günü son kalan ürünü almak sureti ile 26 TL.'ye almış bulunuyorum. 
Sleek Eye&Cheek Palette A Midsummer's Dream


Bu palet 2 allık ve 4 fardan oluşuyor. Öncelikle renklerinden dolayı istiyordum paleti. Renklerinden dolayı derken aslında sadece 2 allık ve bir far renginden dolayı demek daha doğru olacak.

Sleek Eye&Cheek Palette A Midsummer's Dream

Güzel, kullanışlı ve sağlam bir palet, seyahatlerde bütün işinizi bile görebilir. Ama şu acaip lüzumsuz ve işlevsiz fırçalar olmasaymış bence çok daha iyi olurmuş. O boşluğa bir aydınlatıcı mesela çok daha iyi olur benim fikrime göre. O zaman bir tek bu palet ile seyahat/tatil gayet pratik olur.

Sleek Eye&Cheek Palette A Midsummer's Dream

İçerik listesinde çoğumuzun tercih etmediği mica ve talc var ayrıca parabenler de mevcut. Sleek bu içerikleri acilen iyileştirmeli diyorum.

Sleek Eye&Cheek Palette A Midsummer's Dream

İşte paleti almama asıl sebep far ve allık burada. O farın rengi, dokusu, tozutmaması hepsi harika. Allıkların da birinin yani yukarıdaki Sunrise Blush isimli olanın ışıltısı yeter bana. Diğer  mat olanın adı ise Suede Blush ve adı gibi süet bir dokusu var hakikaten.

Sleek Eye&Cheek Palette A Midsummer's Dream

Suede Blush, mat bir şeftali rengi. Her iki allık da tozutmadan tek seferde renklerini  veriyorlar. Yalnız suede blush'ın pigmentasyonu daha az tabi diğerine göre. İsterseniz mat olanı alta sedefliyi üste de uygulayabilirsiniz. O şekilde ben çok beğendim. Hatta sedefli olanı allık diğerini de kontur için kullandığımda da harika sonuç alıyorum. 

Sleek Eye&Cheek Palette A Midsummer's Dream

En alttaki sunrise blush ve ortadaki de paleti alma sebebim olan farın rengi. Katlanma bölgesine muhteşem yakışıyor. Yanındaki mat sütlü kahve ile de bazen rengi kırıyorum bazen de kırmadan sadece bunu kullanıyorum. 

Sleek Eye&Cheek Palette A Midsummer's Dream

Diğer üç renk, en alttaki suede blush evet pigmentasyonu daha az ama iki katta istediğim görüntüye ulaşıyorum ben. Diğer iki renk palete kesinlikle boşa konmuş bence. Beyaz çok açık baz olarak bile sevemedim, gri ise zaten hiç kullanmadığım bir ton Bunların yerine şöyle bir rose gold tonu ve aydınlatıcı hakikaten tam süper olurmuş. Genel olarak farların ve allıkların kalıcılığından da memnun kaldım. 

Neyse tam fiyatını hak edip etmediği tartışılır ama 26 TL.'yi bence sonuna kadar hak eden bir palet. Siz ne düşünüyorsunuz? Ne yazık ki Sleek ülkemizden gidiyor, gitmeden baya bir indirim var yararlanmak isterseniz haberiniz olsun.
Sevgiler..

51 yorum:

  1. Bu paleti sizde ilk gördüğümde çok beğenmiştim İrem Hanımcım. Buradaki standda hiç göremedim ama, testerı bile yoktu. Yılbaşı indiriminde bakmayı düşünüyorum ben de, çünkü o far gerçekten harika görünüyor :) Mutlulukla kullanın, sevgilerimle <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog millet kapışmış demek ki bana da son kalanı çekmeceden bulup çıkarttılar sonra da pek göremedim zaten standlarda yılbaşına kadar stoklar yenilense bari.. teşekkürler canım öpüyorum :-))

      Sil
  2. Suede Blush rengi gerçekten çok hoş sonbahar makyajına da çok yakışır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzelvekültürlü gerçekten çok yakışıyor :-))

      Sil
  3. ürünlerini daha önce denemediysem de, bir makyaj paleti için fiyat uygun ... ürünlerinden de memnun kalmışsınız, keşke içerikleri de iyi olsaydı biraz ... bende yılbaşı indiriminden bir palet almayı planlıyorum ama yakalayabilir miyim bilmem... sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @soslubadem bunun dışında hoşlanabileceğin başka paletleri de Sleek'in ya da The Balm'dan da seçebilirsin..

      Sil
    2. kontur paletinde gözüm var...tabi indirimde bana kalırsa ... balmın paletini kullanıyorum ve memnunum ... :)

      Sil
    3. @soslubadem evet kontur paletini de beğenmişler ben almadım gerçi elimde var diye.. umarım bulursun..

      Sil
  4. renkleri cidden güzelmiş güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  5. Sleek´ten 3 tane far paleti aldim hala almak istediklerim var, ne olacak sonum bakalim. Bunu da begendim ama ertelesem daha iyi olacak, güle güle kullanin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deneyenbayan evet ben de öyle 2 tane aldım ama hala gözüm diğerlerinde :-)) teşekkürler :-))

      Sil
  6. sleek marka almam gerekirse aklımda olsun :)çok güzelmiş renkleri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi evet çok beğeniyorum bunu :-))

      Sil
  7. Çok güzel gerçekten İrem'cim; özellikle almana neden olacak renkler harika! Ben de gidip gelip baktım; fakat elimde benzer tonlar çok olduğu için bıraktım. Geröekten o gri ve beyaz israf olmuş palette... güle güle kullan İrem'cim, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik değil mi şöyle güzel bir aydınlatıcı süper giderdi bu palete hiç bize sormuyorlar :-))) teşekkürler canım sevgiler :-))

      Sil
  8. çok güzel bir paletmiş, alakasız beyaz ve gri farlar hariç. o ikisinin yerine diğerlerine uyumlu açık tonlar konmalıymış. güle güle kullan. bence de içerikleri değiştirseler şahane olur doğrusu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrudüvenci evet ben de aynı fikirdeyim kesinlikle :-)

      Sil
  9. Gri ton çok hoş durmuş bence de....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu sahi mi siz gri severlerdensiniz o zaman :-))

      Sil
  10. beyaz gör farı hariç tüm renklerin çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pinkyfashion o beyazın yerine kesinlikle bir bej/nude/pinkgold tarzı bir şey olsun isterdim ben :-))

      Sil
  11. @auseesua teşekkür ederim :-))

    YanıtlaSil
  12. İremcim renkler harika canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın evet favori renklerim :-)))

      Sil
  13. Renkler güzelmiş güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  14. Sleek markasında henüz ürün almasam da bu tarz bir palet arıyorum özellikle günlük kullanılabilecek renklerden not ettim teşekkür ederim ayrıca mat allığın rengini çok beğendim :) Mutlu günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mary o iki allık gerçekten son zamanlarda favorim diyebilirim bugün yine kullandım hatta :-)) teşekkürler sevgiler...

      Sil
  15. Işıltılı kahve fara ve allıklara bayıldım, güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
  16. Bir erkek olarak takip ediyorum artık sizi :)

    YanıtlaSil
  17. Galiba doğuya hiç getirmeyecekler sleek markasını uzaktan bakıp iç çekiyoruz bizde güle güle kullanın çok hoşmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kelebeketkisi aa hala gelmedi mi çok kötü umarım bir an önce gelir..teşekkürler :-))

      Sil
  18. Bugün indirimde alsam mı diye çok düşündüm ablacık. Kendimi tuttum bunu almadım ama yinede gitti paracıklar :P Eline sağlık. Renkler çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayşegülünmakyajdeneyimleri :-))) Ayşegülcüm paracıklarımız bir şekilde mutlaka gidiyor ben de sadece ihtiyaç aldım sözüm ona ama yine de aldım yani yapacak bir şey yok teşekkürler canım :-))

      Sil
  19. ilk kısım film ismi gibi ikinci kısım da müzik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone bana Sheakspeare'in eserini hatırlatıyor...:-))

      Sil
  20. Allıkların ve alttaki farların rengine bayıldım, gerçekten çok güzeller, üstteki farlardan beyaz olanı da benim için iyi, yoğun beyaz farlar bende aydınlık vermek için ancak belli oluyor, fakat o gri resmen hayal kırıklığı oldu, boşuna yer işgal etmiş; gri far sevmeyen biri olarak üzüldüm, ama paletin geri kalanı çok güzel hele ki indirimle beraber alınınca harika!
    Güle güle kullan İremcim,
    Sevgiler!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @glamsight evet o gri yerine kesinlikle başka bir renk tercih ederdim ben de mesela şahane bir rose gold harika olurmuş değil mi .-)) yine de dediğin gibi fiyatına göre harika bir palet benim için teşekkür ederim canım sevgiler .-))

      Sil
  21. Güzel sonbahar ve kis renkleri...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet bu ara çok severek kullanıyorum paleti...

      Sil
  22. Çok pratik bir palet, sayenizde alacağım bu paleti <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslınındünyası evet oldukça pratik geliyor bana da :-))

      Sil
  23. Çok pratik bir paletmiş. Böyle içinde hem allık hem far olan paletleri hep sevmişimdir.

    Bir de ufak bilgi vereyim. Mica neredeyse her farda olan bir içerik. Zaten farlarda renklendirici olarak ya mica ya carmine, ultramarine, iron oxide vb. maddeler veya ikisinin karışımı kullanılıyor. MAC, Dior, Chanel bütün markalarda içerikte mutlaka bir miktar mica vardır. İçeriğe bakarsanız görebilirsiniz. Çoğu marka renklendiricileri en altta yazar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lensmakyajblog :-)) evet özellikle de renkleri bu kadar güzelse..bilgi için teşekkürler içerik listelerini çözmeyi yeni yeni öğreniyorum ben ..

      Sil
  24. Gri palete hiç uymamış bence oraya bi mürdüm koysalarmış kesin almıştım. Allıklar ve koyu kahve far harika, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır teşekkürler canım :-)) bence de farklı bir renk olaymış süpermiş..

      Sil
  25. Sleek gitmeden alınacak ne çok ürünü var aslında (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslınındünyası evet var ben özellikle likit rujları bakmanı önerebilirim bir de aydınlatıcılara tabi..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...