16 Kasım 2016

#3istanbullukizbulusmasi Blogger Etkinliği ..

Geçtiğimiz ay içinde çok tatlı 3 blogger arkadaşımızın düzenlediği #3istanbullukiz blogger etkinliğine katılmıştım. Bugün o etkinlikten ve sponsorlarından bahsetmek istiyorum.  Etkinlik Kadıköy Moda'da Cha Ya Moda Kafe'de oldu. Biz Filiz'le buluşup kafeye geldiğimizde kızlar masanın üzerini donatmışlardı bile.

Masanın üzerinde neler neler yoktu ki @sosyopix'in bastığı resimlerimiz @camer_hobi'nin güzel kurabiyeleri, @thelollishop'dan şirin şekerler hepsi masada bizi bekliyordu.


Benim adıma ayrılan yerde güzel hediyeler beni bekliyordu. Her şey çok güzel hazırlanmış, biz de hemen oturup sohbete başladık tabi.

Seely ütüsüz ütü

Etkinlikte pek çok sponsor bizimleydi. Severek kullandığım ve son Gratis indiriminde yedeklediğim Seely ütüsüz ütü spreyi, bu sprey özellikle pamuklu T-Shirt gibi giysilerde çok etkili ve kullanışlı. Yakında detaylı bir yazısını yazacağım ama instagramda minik bir video bulunuyor.

Ekoz Kozmetik

Ekoz Kozmetik tarafından gönderilen vanilyalı oda spreyinin kokusuna bayılıyorum. Kötü kokuları ortadan kaldırmak ve evi mis gibi vanilya kokutmak için sürekli kullandığım bir koku.

Natra care

Natra Care'in özel gün pedlerinden, bunlar oldukça başarılı ve eczanelerde bulunuyor.

Yoko Kozmetik

Yoko Kozmetik banyo tuzu yollamış. Bunu henüz detaylı inceleyemedim ama vücut kararmalarına, özellikle diz, dirsek, koltuk altı bölgelerinde iyi geldiği konusunda yorumlar okudum. Deneyeceğim.

Bioblas

Bioblas markasının yavaş uzayan saçlar için şampuanı, sıvı bakım kremi ve bakım yağı, bunları da en kısa zamanda deneyeceğim.

Vissmate çamaşır suyu

Evde büyük bir zevkle kullandığım, kokusu ilk defa olarak bana kötü gelmeyen çamaşır suyu Vissmate çiçek bahçesi kokulu çamaşır suyunu yollamış. Zaten artık sürekli bunları kullanıyorum, o bakımdan çok iyi oldu.

emterapi

Yeni tanıştığımız ve doğal ürünleri olan bir marka emterapi, markanın ürünlerini oldukça etkileyici bulduğumu söylemem lazım. Özellikle anti-aging bakım kremlerini deneme listesine aldım. Bu etkinlikte hediye ettikleri Lotus çiçeği karışımı bitki çayı, volkanik kil karışımı bel maskesi ve inceltici, sıkılaştırıcı jeli de büyük bir heyecanla deneyeceğim. Bakalım etkileri nasıl olacak doğrusu çok merak ediyorum.

Capi cade

Yine ilk defa tanıştığım bir marka olan Capi Cade, etkinliğe bizzat katılarak yeni çıkan saç BB kremleri hakkında oldukça detaylı bilgi verdiler. Bu ürün özellikle kırık saç uçlarını onarmaya ve kırıkları da tamir etmeye yönelik bir ürün. İçinde saç kalınlığını arttırıcı etkisi bilinen “Radiancyl” maddesi bulunuyor. Saç BB kremi hakkındaki detaylı bilgiyi ise ayrı bir postta vereceğim. 

Doğadan çay

Doğadan ve Aspire'da etkinliğe ürünleri ile katıldılar, teşekkür ediyorum.


Revox Saç maskesi

Şampuanını severek kullandığımız Revox saç maskesi ile etkinliğe katıldı. Bu maske de saç bakım rutinimde yer alan ürünlerden ve blogda yazısı var.

Splat diş macunu

Ürünlerini severek kullandığım ve yine son Gratis indiriminden yedeklediğim Splat daha önce denemediğim deniz mineralli diş macununu yollamış. Bunu da keyifle deneyeceğim tabi ki.


Farmasi

İlk çıktığından daha doğrusu bilinir olduğundan beri ürünlerini beğenerek kullandığım, blogda pek çok kere yer verdiğim Farmasi rengini çok sevdiğim bir ruj ve maske yollamış. Bu maskeyi hemen denemeye aldım tabi ki.

Lux pamuk

Lux markası da evde sürekli kullandığım, her işe yarayan kulak çubukları yollamışlar.


Hobium etkinlik kiti

Hobium'dan kendin yap (DIY) kiti gelmiş. Bilmiyorum etamini işlemeye sabrım yeter mi ama tatlı kolyeyi ve minik patchleri mutlaka yaparak kullanacağım.


İsmimin ilk harfi olan magnet @tugbaningezegeni tarafından yollanmış. Çok sevdim ve şu anda buzdolabımın kapağını süslüyor, teşekkür ediyorum.  



Hama boncuklu anahtarlık @imaginehobby tarafından gönderilmiş, anahtarlığımda yerini aldı bile. @mavviskelebek tarafından gönderilen ruj ve ojeli broş ve @evinhandscrafts'ın dudaklı keçe çantası ise favorilerim arasında yer alıyor, çok teşekkür ediyorum. Sosyopix'in resimlerinden ise daha önce bahsetmiştim, anılarım sayelerinde gerçekten ölümsüz oldu. Minik kalpli sabunlar ise @cici_nikah_bebe_sekeri tarafından gönderilmiş ve harika kokuyorlar. 


@fosforluatolye pembe-beyaz lavanta kesesi, @inancamsanat üfleme cam kolye, @lollishop güzel şekerlerinden, @desenlikeceler ise birbirinden şirin bu minik keçe süsleri yollamış. Baykuş ve matruşka tabi ki hepimizin favorisi oldu.

Pollop app

Yeni bir soru-cevap yani anket uygulaması olan @pollop etkinlikte bizimle oldu ve uygulama hakkında detaylı bilgi verdi.  Appstore veya google play üzerinden indirebileceğiniz uygulama ile takipçilerinize özel anketler hazırlayarak fikirlerini alabilirsiniz.


Son olarak harika bir pasta geldi ki üzerindeki süslemelere bayıldık. Günün anlam ve önemine uygun bu güzel pastayı da @kubs.workshop hazırlamış, teşekkürler.


Bunun dışında @mrandmrspopcorn ki gönderdikleri çilekli popcornlar resmini çekmeye hiç fırsat bile bulamadan bitti evde, değişik telefon koruma kapları ile @capadesign ve  çektiği birbirinden  güzel resimler ile @zeliphotography de bizimleydi, çok teşekkür ediyorum. Ürünler, yorumları ve detayları ile kısa zamanda hem blogda hem de instagram hesabımda olacak. Davetleri için @dblogu1212, @beautycns ve @melteminsectikleri ne çok teşekkür ediyorum. 
Sevgiler..

41 yorum:

  1. İstanbullu bloggerların böylesi güzel etkinliğinden Ankaralılar olarak biz de nazirede bulunmak isterdik. Umarım aynı paylaşımdan bulunuruz bir gün Ankaralılar olarak. Ve sanırım bu havalarda bahardan önce olamaz. Yazın hiç olamaz herkes dağılır. Bakalım artık. Biri çıkar bir gayrette bulunur belki :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @acemidemirci arada bir ankara-istanbul karışık oluyor ama bu sefer olmadı umarım ileride daha kalabalık gruplar olarak bir araya gelebiliriz :-))

      Sil
  2. Ne kadar güzel seyler var orda iki uc kez baktim gule güle kullanin insallah :) Allah daha iyi dostluklarla karsilastirsin boyle güzel etkinliklere bayiliyorum 💕 sevgileer

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @tekinaygül çok teşekkür ederim :-)) inşallah hepimizi canım sevgiler..

      Sil
  3. Çok güzeller güle güle kullanın ☺️

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir etkinlik olmus :)

    YanıtlaSil
  5. Bu etkinliğin yazılarını özellikle o masa için okuyorum, ne kadar da güzel ve şık! Keyifli bir gün olmuş yine İrem'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik evet çok güzel bir gün geçirdik ve sohbete doyamadık :-)) masa harikaydı gerçekten ..

      Sil
  6. Ah ne güzel. Aynı etkinlik İzmir'de de olsa keşke de tanışsak İzmirli bloggerlarla :)
    Ne güzel bir etkinlik ve gün olmuş sizin için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elifipekdurmaz evet aynı şehirdeki bloggerların birbirini tanıması önemli bence umarım olur .-)

      Sil
  7. Ne kadar canlı ve cıvıl cıvıl hediyeler verilmiş :)
    Çok şekerler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi :-)) evet çok tatlı hepsi ..

      Sil
  8. Çok keyifli bir gündü İrem'cim.Şu an Capicade ürünlerini deniyorum.Sende güle güle kullan hepsini:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin çok merak ediyorum ama henüz denemeye başlayamadım kullandığım şampuan ve krem biter bitmez onlara geçeceğim zaten.. teşekkürler canım :-))

      Sil
  9. Ne güzel bir etkinlik olmuş. En kısa zamanda ANKARADA da olmasını diliyoruz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @neşelisüsevim umarım olur :-)) keşke hepimiz tek bir etkinlikte toplanabilsek ne güzel olurdu..

      Sil
    2. Kesinlikle çok güzel olurdu. Umarım en kısa zamanda gerçekleşir ;)

      Sil
  10. Masa çok şık görünüyor İrem Hanımcım :) Tüm hediyelerinizi güle güle kullanın, kocaman öptüm <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog çok teşekkürler canım masa şahaneydi hakikaten sevgiler :-))

      Sil
  11. beğenmenize çok sevindim ablacım. Koşuşturmalı 4 ayın sonunda sizleri memnun olarak gönderebildiysek ne mutlu bize. Keşke elimizden gelse de her yerde yapabilsek herkes gelebilse :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygununblogu canım senin de arkadaşlarının da ellerine sağlık herşey çok güzeldi ürünlerin hepsini çok keyifle kullanıyorum ve kullanacağım.. keşke dediğin gibi her yerde olsa hep bir araya gelsek ve tanışsak harika olur.. sevgiler canım :-))

      Sil
  12. Çok güzel ürünler. Peki ya sizlerin resimleri?? Bu arada Anadolu Yakası'nda bana da yakın bi yerde gerçekleşmiş bu tatlış etkinliği kaçırdığım için üzüldüm :( haberim olsaymış keşke gelmek isterdim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @dilekkıroğlu diğer katılan arkadaşların bloglarında bizim de resimlerimiz vardı ben koymadım bu sefer .-)) keşke herkes gelebilse de tanışsak diyorum ben de..

      Sil
  13. Sonunda tanışma fırsatı bulduğumuz bir etkinlik oldu!! Ürünleri güzel günlerde kullanalım, diğer etkinliklerde görüşmek dileğiyle... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hülyabeşli evet Hülyacım ben de çok mutlu oldum ileride yine görüşürüz inşallah :-))

      Sil
  14. Çok güzel hediyeler güle güle kullan canim.

    YanıtlaSil
  15. Çok güzel görünüyor, güle güle kullan İrem'cim. Hazırlayanların emeğine sağlık. İlk yorumun saç bb sine gelsin lütfeeen, çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır teşekkürler Gökçecim .-)) tamam onu kullanmaya başlayacağım hemen :-))

      Sil
  16. İrem Hanım hepsi birbirinden güzel gözüküyor hepsini musmutlu günlerde kullanın ben Splat diş macununu deneyimleyemedim henüz fırsat bulunca bakacağım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gözdeninbloggünlüğü teşekkürler:-)) splati mutlaka dene derim diğer macunlara hiç benzemiyor çok memnun kalacaksın..

      Sil
  17. Hepsi çok güzel güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ortadakarışıkblog teşekkür ederim :-))

      Sil
  18. Ben o masayı bir başka blogda görüp bayılmıştım:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu evet ne güzel hazırlanmış değil mi bayıldık biz de :-))

      Sil
  19. İremcim harika bir etkinlik olmuş. O takılara güllere bayıldım. Mutlulukla kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın teşekkür ederim sevgiler :-))

      Sil
  20. ne güzel bir etkinli bu böyle ürünlerini güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzelvekültürlü çok teşekkürler :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...