5 Ekim 2016

Bioderma Hydrabio Makyaj Temizleme Sütü ve Nemlendirici Tonik..

Bir süredir makyaj temizleme rutinimde Bioderma Hydrabio Makyaj Temizleme Sütü ve Nemlendirici Tonik kullanmaya başladım. Makyajımı rahat temizleyen, temizlerken de aynı zamanda nemlendiren ürünleri seviyorum. Bioderma'yı denemek de uzun zamandır aklımdaydı, en sonunda mamacim.com daki bir indirimden yararlanarak bunları aldım. Fiyat yazmıyorum çünkü her zaman aynı fiyatta olmayabiliyorlar, indirim ve kampanyaları takip etmek lazım. Bu arada mamacim'dan alışveriş yapmayı seviyorum ama tester yollamıyorlar o nedenle başka bir siteye de yönelebilirim bir sonraki sefere.
Bioderma Hydrabio Makyaj temizleme Sütü ve Nemlendirici Tonik
Gelelim makyaj temizleme rutinime, her akşam önce bir makyaj temizleme sütü ile sildiğim makyajımı daha sonra bir misel su ile temizliyorum. Sonrasında yüzümü bir jel veya köpük temizleyici ile yıkayıp tonikleyerek bitiriyorum.  Son zamanların temizleme sütü ve toniğini de Bioderma'dan seçtim.

Bioderma Hydrabio Makyaj temizleme Sütü ve Nemlendirici Tonik

Önceleri sadece toniği merak ediyordum. Onu almak için araştırma yaparken  hadi dedim beraber denemiş olayım diye sütünü de aldım.  Tonik özellikle nemsiz ciltler için tavsiye edilirken,temizleme sütü nemsiz ve hassas ciltler için öneriliyor.  

Bioderma Hydrabio Makyaj temizleme Sütü ve Nemlendirici Tonik

Sütün içeriğinde mineral yağlar ve parfüm var, bazı kişiler bu konuda hassas olabiliyor. Toniğin içeriği daha iyi ama onda da parfüm bulunuyor.  Klasik Bioderma kokusu tabi aynı koku misel suda da var, temizleme jelinde de var.

Bioderma Hydrabio Makyaj temizleme Sütü ve Nemlendirici Tonik

Sütün makyajı temizlemesi, cilde verdiği ferahlık ve nemlilik hissini beğendim. Ancak bana biraz fazla ürün gidiyormuş gibi geliyor ki o da benim yoğun makyaj yapmamdan kaynaklı olabilir. Sütten ziyade toniği daha çok sevdim. Gerçekten cildi güzelce nemlendiriyor. O nem hissi hemen geçmiyor. Cildimi rahatlatıyor ve parlatmadan canlı gösteriyor. Tonik sürekli alınacaklar arasına girdi benim için. Hem uygun fiyatlı hem de başarılı bir ürün. Bu arada sütü göz makyajı temizlemek için kullanmadım ama toniği göz makyajımı temizlikten sonra tabi gözüme de bir şey kalmış mı diye denemek için sürüyorum,  herhangi bir yanmaya veya tahrişe sebep olmadı. 

Bioderma temizleme sütünü buradan, toniği ise buradan detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Bioderma ürünleri eczanelerde ve çeşitli online kozmetik sitelerinde oluyor. Bunları da sanırım 30-40 TL. arasında bulabilirsiniz. 
Sevgiler..

55 yorum:

  1. Toniğini denemek isterim neminin uzun süre kalıcı olması ilgimi çeken şey oldu, ki bioderma'nın micellar suyunuda merak ediyorum epeydir,bakalım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @benimtutkum misel suyu bence çok iyi değil minik boylarından al dene önce bence derim.. ama toniği seversin :-))

      Sil
  2. Hiç denemedim bu ürünleri ama denemeyi düşünüyorum.Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @dahamutlubiryaşam bioderma iyidir genelde :-))

      Sil
  3. Temizleme sütü, temizleme sularına kıyasla cildi nemlendirme özelliği olduğu için benim gözümde bir adım öndedirler. Bu ürünü de deneyeceğim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sargitagita evet bence de öyle misel suları tonik olarak kullanırım genelde...

      Sil
  4. Bioderma h2o kullanıyorum oldukça memnunum temizleme sütünü uzun zamandır merak ediyorum ama elim bir türlü almaya gitmedi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülşah ben H2O'yu tonik olarak kullanıyorum bu sütle temizledikten sonra son bir kez üzerinden geçmek için ya da .:-))

      Sil
  5. Hydrabio tonik benimde uzun yıllardır favorim severek kullanıyorum.Cilde verdiği nem ve canlılık harika,beğenmene sevindim.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajtelaşı ben almayı baya bir ertelemiştim ama aldığıma çok memnun kaldım bundan sonra sürekli kullanacağım zaten :-))

      Sil
  6. H2O severim yıllardır. Temizleme sütünde gözüm var ama emin de olamıyorum mineral yağ olayından :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sinempehlivan evet o biraz sıkıntı yaratıyor ama çok yağlı bir his bırakmadığı için tercih edilebilir..

      Sil
  7. tonik zaaten uzuun süredir aklımdaydı, darphin 'in nemlendirici toniğini beğensem de fiyat açısından baktığımda Bioderma çok daha mantklı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik evet Darphin de favorim artık hangisini ucuz bulursam alırım :-))

      Sil
  8. Tester yollamamaları alışveriş yapmamam için önemli bir unsur ama tonik oldukça ilgimi çekti sevgiler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kelebeketkisi evet o tester konusu bence bu sitede sıkıntı.. belki ben de başka site tercih edeceğim bu yüzden..

      Sil
  9. Ben de toniği merak ettim, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  10. Ben bir yıldır dermokozmetik alışverişlerimi Reçete 'den yapıyorum; blogumda tüm alışverişlerimin detaylarını bulabilirsin. Tester konusunda elleri gerçekten çok bol ve skt lerine çok vardı aldığım tüm ürünlerin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlaboratuarı aklımda olsun o zaman teşekkürler :-))

      Sil
  11. Bende biodermanin nemlendiricisini kullaniyorum. Genel olarak memnunum sadece cildim kuru oldugu icin biraz hafif geliyor :) Oneriler icin tesekkurler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @renklimutfak evet ben de denemiştim onu özellikle kış için bana da hafif geldi..

      Sil
  12. Temizleme sütü kullanmıyorum; ama, toniği denediğimde ben de çok sevmiştim. Bu ara tonik yerine misel su tarzı ürünler kullanıyorum; ama, elimdekiler bitince yeniden kendisine dönebilirim :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik evet H2O mesela tonik niyetine kullanıyordum onu bunu denemek için aldım bitince bakalım yine H2O'ya dönebilirim tonik olarak ya da bunu yine alırım.. teşekkürler canım .-))

      Sil
  13. Faydalı ve Akıcı yazınız için teşekkür ederim, blogumu takip ederseniz sevinirim http://hastaliktakip.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  14. Ben hala tonik alacagim ne ihmalciyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deryasoygul evet nemlendirici bir tonik şart bence..

      Sil
  15. Denemek istiyordum paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  16. Bioderma ürünlerini yeni yeni kullanmaya başladım, memnun ediciler. Toniği de yazdım aklıma, teşekkürler canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır rica ederim umarım memnun kalırsın..

      Sil
  17. Hem toniği hem sütü merak ediyordum. Makyaj temizleme sütlerini sabahları cilt temizliğimde kullandığım için mineral yağ içermesi biraz düşündürdü ama senelerdir clinique ddml kullanan biri olarak kendimle çeliştim resmen🙈 Toniği yılbaşı alışverişimde alacağım kesin😍 Ellerinize sağlık İrem Hanımcım, öpüyorum❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog teşekkürler canım ben sabah cildimi direk köpük ile yıkayıp toniklediğim için sorun olmuyor bana.. yılbaşında uygun bulursam ben de alırım o zamana kadar bitmiş olurlar sanıyorum .-))

      Sil
  18. Merak ettim, biodermanın hydrabio serisinden ürün denemedim hiç. Mamacim konusunda da katılıyorum sana..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeataş ay sırf bu yüzden değiştireceğim alışveriş yaptığım siteyi artık ..

      Sil
  19. Bioderma markasına güvenirim. Toniği denemek isterim indirimleri gözetleyeyim. Bilgi için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme rica ederim canım ..

      Sil
  20. Toniğini severek kullandım ve çok başarılı güle güle kullan İremcim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevgibolat teşekkürler ben de çok beğenerek kullanıyorum .-))

      Sil
  21. Çok güzel ürünlere benziyorlar. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  22. Ben de tonik alsam diyordum iyi ki yazdın bu yazıyı; kışın biraz nem desteği iyi oluyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @evremedusa evet kesinlikle kışın ekstra nem lazım bize :-)) teşekkürler..

      Sil
  23. nemlendirici tonik çok ilgimi çekti gerçekten.Güzel günlerde kullanın.sevgiler<3

    YanıtlaSil
  24. Tonik benim de listemde ama oradaki Hydrabio gami ile buradaki farkli gordugum kadariyla, henuz bulamadim. Denk gelirsem almayi istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @onorr çoğu marka farklı ülkelerde farklı ürün politikası uyguluyor nedense çok saçma neye göre karar veriyorlar anlamak mümkün değil.. ama Türkiye'ye geldiğinde alıp dene bence güzel bir tonik..

      Sil
  25. Roaccutane tedavisi görürken kullanmıştım ben bu ikiliyi, oldukça da memnun kalmıştım. O zaman ambalajlar değişikti bir de. Sonra bütün ambalajları h2o gibi yaptılar. Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @periscope roaccutane tedavisine iyi gelecek kadar nem verebiliyorsa benim düşüncemin üzerinde demektir bunlar :-)) teşekkürler...

      Sil
  26. Bioderma'nın ürünleri gerçekten çok başarılı.Nem diyince tonik hemen dikkatimi çekti .Neme öyle çok ihtiyacı var ki cildimin.Fakat sevgili audrey şu sıralar hiç makyaj yapmıyorum.Bu yüzden de tonik sanırım çok işime yaramayabilir.Cildimin nem ihtiyacını karşılaması için bana önerebileceğin bir ürün var mıdır ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beyazbegonvil makyaj yap yapma farketmez dışarından geldiğinde ciltte belli bir kirlilik ve kuruluk olur o nedenle bu veya temizleyici nem veren başka bir tonik kullansanız daha iyi olur.. ekstra nem ihtiyacı için nem maskeleri olabilir.. veya ben avene nemlendiricilerden memnunum hafif ve güzeller onlar olabilir..biodermanın kendi nemlendiricisi de olabilir..

      Sil
  27. Toniği listeme aldım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  28. Bioderma ile anlaşamadım bir türlü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bioderma :-(( olabilir cildine iyi gelmiyordur sanırım..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...