26 Eylül 2016

NYX ile Far Paleti Nasıl Yapılır??

Yaz ortasında yaptığım NYX alışverişimden makyaj blogumda daha önce bahsetmiştim. Bu alışveriş esnasında NYX'in de Mac gibi pro paletleri olduğu ve paletlerin içine kendimiz seçtiğimiz farları yerleştirebildiğimizi öğrendim. Tabi hemen bir 4'lü boş palet alıp içini de seçtiğim 4 ayrı refill far ile doldurdum. Paletin tamamı bana 45 TL.'ye mal oldu ki diğer markalar ile özellikle Mac ile falan kıyas kabul etmeyecek bir fiyat bu. Siz de NYX ile far paleti yapmak için mağazayı ziyaret edebilirsiniz.
NYX Far Paleti

NYX'de bu kendiniz oluşturabileceğiniz custom pro paletlerin 4'lüsü, 9'lusu ve allıklar için de olan 8'li versiyonları var. Kendi paletinizi istediğiniz gibi rahatça yapabiliyorsunuz. Ben daha sonra bir tane de allık/aydınlatıcı paleti yapmayı düşünüyorum.

NYX Far Paleti

Şimdilik 4'lü bir far paleti oluşturdum kendime, renklerden bahsetmiştim daha önce, aldığım farlar, refillerin tanesi 7.95  TL. , palet de 13.95 TL.,  45 TL.'ye ful bir palet edinmiş oldum.  Renkler üst soldan, Coquette, Dressed to kill, Flustered ve Fireball şeklinde. Fireball prismatic serisine ait, diğerleri ise "hot singles refill" olarak geçiyor.  

NYX Far Paleti

Bende olmayan, değişik renk tonlarından bir palet yapmaya gayret ettim. Tabi alttaki iki renk hemen gözüme çarpıp beğenimi kazandığı için paletteki yerlerini aldılar.

NYX Far Paleti

Sol alttaki CoQuette pigmentasyon olarak oldukça zayıf ama bir baz üzerine tüm göz kapağımı örtecek şekilde sürdüğümde iyi bir örtücü baz renk oluşturuyor. Bunu özellikle Maybelline Color Tattoo Vintage Plum üzerine kullanmayı seviyorum. Diğer 3 rengin pigmentasyonu yerinde ve bazsız olarak da fena sonuç vermiyorlar. Özellikle fireball rengini bu yaz bu yaz makyajlarımda bol bol kullandım.

Yani keseye zarar ama NYX mağazasında hala aklımda kalan bir kaç şey daha var. Özellikle mat bitişli sabitmele spreyi ve Angel Veil makyaj bazı istek listemde yer alıyor. Far paletimi nasıl buldunuz??
Sevgiler..

58 yorum:

  1. NYX ürünlerini bende beğenerek kullanıyorum bunun da renk tonları çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  2. renklere bayıldım sonbaharda da çok rahat kullanılacak renkler. Kadınları kandırmayı firmalar çok iyi biliyor çok mantılı bir şey kendi paleti oluştur :)dediğin gibi keseye zarar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülşahveela :-))) ben hemen hazırım zaten renk olsun yeter...:-))

      Sil
  3. Fiyatlari gercekten uygunmus online site acilsada alisveris yapmak urunleri denemek icin sabirsizlaniyorum..gule gule kullan ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikhikayeleri evet bence de uygun fiyatlar teşekkürler .-))

      Sil
  4. Oldukça pigmentli farlar güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @matmazelgreen evet pigmentler harika teşekkürler :-))

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. @ebrubayrak :-))) bence de hepsi ayrı güzeller..

      Sil
  6. Alttaki iki renk gerçekten çok güzel bu aralar bütün bloger arkadaşlar bu renkleri paylaşıyor deliricem benimde almam lazım :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @1dilimhayat bu aralar rose gold tonları sanırım hepimizin favori ondandır .-)))

      Sil
  7. Flustered... Ne güzel bir renkmiş o... <3 <3 Project Pan sonu ben de bir NYX çıkarması yapabilirim. :) Mutlulukla kullanın İrem Hanımcım <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog evet ben de yılbaşı sonrasına erteledim yeni almak istediklerimi project pan kendi kafama göre yapıyorum bakalım inşallah biraz azaltırsam elimdekileri istek listemden bir kaç şey alırım.. teşekkürler :-))

      Sil
  8. Renklerim muhteşemliği kalp ben 😂😂 özellikle o turuncuya bayıldım 💕 bide internetten alışveriş imkanı olsa.. Burada mağaza yok 😞

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fındıkurdublog yakında açılacak sanırım online alışveriş :-))

      Sil
  9. Merhaba, boş palet kendinden mıknatıslı mı? Makeup Geek farlarımı koymak için boş bir palet arıyorum da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlaboratuarı evet mıknatıslı bir palet...

      Sil
  10. Güle güle kullan İremcim bende boynerden 3 refill aldım palet yok orda maalesef. Renklere de bayıldım hepsi süper.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır teşekkürler canım sen de öyle :-)))

      Sil
  11. Ay bu fikre bayıldım keşke nyx izmire de mağaza açsaaaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @evremedusa umarım kısa zamanda her yere açarlar başta Ankara ve İzmir olmak üzere .-))

      Sil
  12. renklere bayıldım, tam sonbaharlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aycanlahayatadair ben de çok sevdim :-))

      Sil
  13. Kendi far paletini yapma olayını epeydir araştırıyordum Mac biraz tuzlu geldi açıkçası. Evde hemen hemen her tonda farım var ama biri bir palette biri başka tarafta en sevdiklerimi el altında tutmak için paletten çıkartıp boş bir palete yapıştırmak istedim boş palet bulamadım falan filan. Çok sevindim NYX'de olmasına, çok uygun fiyatlılarmış. Önümüzdeki ayın alışverişi sadece NYX'den olacak sanırım. Pore filler baz ve kaş jelini de alınacaklar listeme eklemiştim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hümababal evet Mac'e göre daha uygun fiyatları var.. pore filler'ı ben de denemek istiyorum artık senden yorum bekleyeceğim..:-))

      Sil
  14. renkler de çok güzel paletin kutusu da çok şık duruyor

    YanıtlaSil
  15. güle güle kullan canım. sanırım bende böyle bir palet yapacağım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlıkaraler teşekkürler evet çok pratik ve kullanışlı oluyor kendin yapmak :-))

      Sil
  16. Altta ki bordomsu bana MAC'in Cranberry farını anımsattı valla NYX'te palet oluşturmak baya uygunmuş malesef mağazasına çok uzakta olduğum için henüz yeni NYX ürünleri ile tanışamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mormenekşe evet benim o renkte gözüm vardı zaten bu şekilde daha uyguna gelmiş oldu hem :-))umarın kısa zamanda mağazayı ziyaret edebilirsin..

      Sil
  17. Hem palet hem fiyatlar harikaymış. Farların renklerine ayrıca bayıldım. Güle güle kullanın ...

    YanıtlaSil
  18. Bu palet muhteşem olmuş İrem'cim.Mutlaka bakmak istiyorum bir fırsat yaratıp...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin en kısa zamanda beraber bir keşif yapalım o zaman Filizcim :-))

      Sil
  19. İstediğin rengi bu fiyata yapıyorsan cidden değer ve seçtiğin renklere bayıldımm!Coquette hariç diğer renklere bittim.Ulaşırsam bir gün nyx'e kesinlikle bu renkleri seçerim bende. Güle güle kullan bence çok iyi yapmışsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @benimtutkum gerçekten uygun fiyatları var NYX'in bir seri biraz daha pahalıydı ama ondan seçmedim zaten ben.. teşekkürler canım..

      Sil
  20. Renkler harika, güle güle kullan <3

    YanıtlaSil
  21. Ben senin hangi renkleri seçtiğine dikkat etmemişim iyi mi İrem :))) Ne güzel seçimler olmuş! Fireball2umuz ortak ve gerçekten yanıyor o renk resmen! Ben de severek kullanıyorum! Gerçekten, bir MAC fardan daha uygun fiyata 4'lü palet yapabiliyor olmak harika, üstelik far kalitesi MAC'i aratmıyor. Ben de 8'li allık paleti hazırlayıp içine kontür, bronzer, allık, sabitleme pudrası ve aydınlatıcı pudra ile doldurmayı planlıyorum :D Çok fena yani :)))) Öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik hahaha o sırada muhtemelen gözümüz döndüğü için fark edememiş olabiliriz ben de dikkat etmemiştim çünkü .. evet bir tek fireball'u hatırlıyorum ortak aldık diye ama o da alınırdı yani .. ah ah benim de öyle fikirlerim var hele şu magnetic illuminator falan da konabiliyorsa içine direk alıp koyacağım bu sefer :-)) yine de oldukça uyguna gelecektir bize malum markaya göre bence :-))) sevgiler..

      Sil
  22. Renklere bayıldım.Fiyatı da gayet makul.Bir kaç farklı renk vardı kafamda eğer o renklerde refiller bulabilirsem ben kendime bir palet yapmayı düşünüyorum.sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ledushca çok çeşitli bir renk skalası var NYX'in ama ürünler çabuk bitebiliyor mutlaka aradığın vardır ama takip etmek gerekebilir..

      Sil
  23. Alttaki iki renk beni sonbaharda sür diyor resmen :) Benimde aklımda NYX 'ten palet oluşturmak. :) Güle güle kullaaan! Öpücükler! :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisaistanbullu çok güzel renkler var kesinlikle tavsiye ederim.. teşekkürler canım sevgiler :-))

      Sil
  24. Ben Nyx de böyle palet yapıldığını bilmiyordum, genel olarak güzel görünüyor, sanırım Flustered olana bayıldım. Fiyatlar da makul. Kısa zamanda Mac yerini alır bence....Güle güle, güzel günlerde kullan sevgili Audrey.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @periscope evet ben de mağazayı ikinci ziyaretimde öğrendim böyle palet yapılabildiğini ve kesinlikle mac'den daha uygun :-)) teşekkürler :-))

      Sil
  25. Oluşturduğun paleti çok sevdim ben de kendime bir palet oluşturdum zihnimde yazını okurken:) Online satış başladığına göre hayal olmaktan çıktı marka:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı hatta bence bir gün toplanıp caddeye gelin beraber mağazaya gidelim .-)))

      Sil
  26. çok mantıklı bir fikir bence de. renkler de çok güzel seçimler olmuş, aklımda olsun elinize sağlık bayıldım =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygunevrimsu teşekkür ederim.. Mac'den falan çok çok uyguna geliyor bu şekilde..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...