9 Eylül 2016

Essence Lights of Orient Stik Aydınlatıcı..

Essence'in son getirdiği koleksiyon yani Lights of Orient'den bir kaç parça bir şey almış ve instagram hesabımda da göstermiştim. Gerçi bunlardan 2 tanesini çekiliş için aldım ve  instagramda bu ürünler ve daha fazlası ile bir çekiliş başlattım. Şimdi kendim için aldığım parçalardan Essence Lights of Orient Stik Aydınlatıcı Golden Gates of Orient'i incelemek istiyorum.

Essence Lights of Orient Stik Aydınlatıcı
Son zamanlarda şahsen aydınlatıcı hastalığına yakalandığım için hepsini alıp denemek istiyorum. Neyse ki denemek istediklerimin çoğu uygun fiyatlı, sadece bir tane high end üründe aklım kaldı, onu da sonbaharda alacağım artık. 

Essence Lights of Orient Stik Aydınlatıcı

Stik aydınlatıcı çok pratik, çok kullanışlı, çok sağlam bir ambalajda değil hatta bana sürekli kırılıp içinden çıkacakmış gibi geliyor ama kapağı kapanıyor ve makyaj çantasında yere düşüp hasar almadıkça rahatça  taşınabilir. Düşerse kesinlikle kırılıp çıkar yerinden. Bu ara her şeyi düşürdüğüm için de korkuyorum artık.

Essence Lights of Orient Stik Aydınlatıcı

Rengi beyaz alt tonlu şampanya rengi, bence güzel ve doğala yakın bir ton, çok yaldır yaldır değil. Aslında gayet pigmentli bir ürün ama dağıtılınca o pigment gidiveriyor. Tek kat uygulamada neredeyse hiç belli olmuyor ve kalıcı da değil. İlk katı uygulayıp parmağınızla iyice yedirip dağıttıktan sonra üzerine bir kat daha istiyor. Bu arada evet en iyi dağıtma işlemini parmakla yapabildim. İkinci kat sürülüp dağıtıldıktan sonra şahane görünmeye başlıyor.

Essence Lights of Orient Stik Aydınlatıcı

Tonu bu şekilde, açık renk ve parlak olduğu için gözenekleri çok belli ediyor. Tavsiyem kullanmadan önce gözeneklerin üzerine blur efekt yaratan bir baz sürülmesi.

Başka markalarda da bu şekilde stik-krem aydınlatıcılar denedim, hepsinin hemen hemen yapısı aynı, kalıcı değiller, mutlaka 2-3 kat uygulama ve/veya toz bir ürünle sabitleme istiyorlar, o zaman bile çok dayanmıyorlar.  Aynı tarz ürünler içerisinde fiyatı en uygun olan da bu olduğu için aldığıma pişman olmadım. Özellikle kış aylarında daha da rahat kullanılır diye düşünüyorum. Sizin stik aydınlatıcılarla aranız nasıl ??
Sevgiler..

54 yorum:

  1. Benim en sevdiğim aydınlatıcılar likit olanlar... Kesin böyle, bu yaz fark ettim bu eğilimimi. Nars hot sand ve Revlon skinlight elimden düşmedi, hala da düşmüyor. Bir de ben, ten ürünlerime karıştırıp yada baz olarak kullandığım için sanırım, tercihim hep likit olanlar... :)) Bir de Maybelline stikten sonra soğudum galiba stiklerden :D Bu koleksiyon çok tatlı kesinlikle, hala da satışta sanırım. Mutlulukla kullanın İrem Hanımcım <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog ay o maybelline stik insanı makyajdan soğutur gerçekten :(( ben her türlü aydınlatıcıyı seviyorum ama tozların yeri ayrı benim için .. teşekkürler canım :-))

      Sil
  2. çok kullanışlı duruyor, stik olması pratik olmuş. ben bu tarz stik aydınlatıcılarla karma ve gözenekli cildimden dolayı pek anlaşamıyorum ama içiöde kalıyor hep :) siz beğendiyseniz ürün güzeldir, net :) güle güle kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygunevrim çok teşekkürler canım :-)) evet gözenek belli etmesi köyü maalesef...

      Sil
  3. Aydınlatıcı hastalığı bende de var ama tutuyorum kendimi :)
    Stick aydınlatıcılar uygulaması en pratik olanlar sanırım ama henüz denemedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fatmaardalı eğer kuru-kuru karma cildin varsa çok iyi anlaşırsın sanıyorum bu stiklerle .-))

      Sil
  4. Kullanımı pratik bir ürüne benziyor.

    YanıtlaSil
  5. Bende toz aydınlatıcıyı daha severek kullanıyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @selmamollaoğlu en kalıcı da onlar yine zaten .-)))

      Sil
  6. Benim aydınlatıcı yapısı ile münasebetim yazın ve kışın değişim gösteriyor. Kışın nedense toz olan ürünlere daha çok elim giderken, yazın sanırım daha ıslak bir görünümü sevdiğim için krem/stik olanlara bakıyorum. Likitler ise bende mevzu bahis değil; onları ancak fondöten altına ya da içine karıştırarak kullanabildiğimi fark ettim. Ben de ilk kez Maybelline'in strobing stick'ini aldım stick aydınlatıcı olarak, epey de sevdim ne yalan söyleyeyim. Benim cildim yağlı olmadığı için kalıcı da oldu. Bu da gayet güzel görünüyor İrem'cim, güle güle kullan! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik evet sende daha kalıcı olacağını tahmin ediyorum :-)) likit aydınlatıcılardan en sevdiğim Nars Orgasm'dır ama o bile çok kalıcı değil gün içerisinde tekrar uygulamam gerekiyor üzerine toz ürün sürersem de o mükemmel ıslak görüntüsü gidiyor ben de tazelemeyi tercih ediyorum :-))) teşekkür ederim canım .-))

      Sil
  7. keşke komşu olsak, sen alsan, ben denesem :)))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam ah nasıl istiyorum böyle bir şeyi keşke sen Başak Filiz falan hep aynı yerde otursak süper olurdu 🙏🏻🙏🏻

      Sil
  8. Floramar'ın likit aydınlatıcısını sezon sonu indirim zamanı almıştım. Epey bereketli çıktı. Onu baz olarak kullanıp üstüne toz aydınlatıcı geçiyorum. Yağlı cildim için en iyi yöntem bu. Şu sıralar sleek kontür paletindeki aydınlatıcı favorim *.* Güle güle kullan canım ! Kışın çok daha kalıcı olacağını düşünüyorum ürünün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisaistanbullu evet kış aylarında çok daha iyi olacak bence de 😊 Sleek kontür paletinde gözüm de var ama almamam lazım teşekkür ederim 😍

      Sil
  9. stik şeklindeki ürünleri daha çok seviyorum bunu gördüm ama elimde aydınlatıcı bolluğu olduğundan şans veremedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygununblogu essence koleksiyon ürünlerini sevdiğim için kaçırmak istemedim ben 😄😄

      Sil
  10. Sleek Solstice sonrası aydınlatıcı canavarlığım duruldu resmen, şu an birlikte çok mesuduz :) Sanırım beni tek baştan çıkartan aydınlatıcı ürün Cover Fx'in likit aydınlatıcıları; resmen göz alıyorlar! Bu aydınlatıcının da rengi çok hoşmuş fakat dağıtınca benim cildimde pek bir etkisi kalmazmış sanırım. Güle güle kullan İremcim, Sevgiler!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @glamsight sleek solstice makyaj çantamın kraliçesi 😄😄 ama diğerlerinden de vazgeçemiyorum işte 😉 Teşekkürler canım 😍

      Sil
  11. Bunların üzerine makyaj sabitleyici sıksak?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yaşayananılar zaten sıkıyorum ama toz bir sabitleyici kullanmadan olmuyor

      Sil
  12. Renk aslında benim hoşuma gitti .Çok fazla aydınlatıcı deneyimim olmadığı için bu sanırım ilk etapta benim hoşuma gider :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme evet hafif bir ürünle başlamak daha iyi olur Yasemincim 😄

      Sil
  13. ayyyyy keşke kafamızı da aydınlatsaaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone ahh keşke bazılarına çok lazım 😄😄

      Sil
  14. Rengini nars copacabana ya benzettim,isiltisi biraz daha hafif bunun sanki.Cok severim aydinlaticida bu tonlari

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikperisi ahh Nars'ın o aydınlatıcı serisi rüyalarıma giriyor bir tanesi var bende bitmesin diye kullanmıyorum 😂😂

      Sil
  15. Daha hiç elim gitmedi stick ürünlere. Zaten bir aydınlatıcım var ömürlük sanki bitmiyor bir türlü :) Güle güle kullan İrem..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gokçebağtır hepsini alıp denemek gibi bir misyonum var benim sanki 😂😂 teşekkürler Gökçe'cim 😄

      Sil
  16. Toz aydınlatıcılara göre daha doğal duruyor. Günlük kullanımda güzel olur :)

    YanıtlaSil
  17. Şu aralar stick ürünlerden uzak duruyorum toz aydınlatıcı tercihim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer ben de havalar soğuyana kadar uzak dursam iyi olacak

      Sil
  18. İrem'cim bu aydınlatıcıyı bende almıştım ancak ambalaj kalitesi bu kadar kötü bir essence ürünüm olmamıştı.Hatta benim ürünüm kullanmadan kapağına yapışıp yerinden çıktı.Elim giderse deneyeceğim artık bir ara..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin ayy evet hatırladım tüh kötü olmuş 😱 Benimkine bir şey olmadı ama haklısın ambalaj çok dandik

      Sil
  19. Simli ise ben pek tercih etmiyorum böyle şeyleri. Simli değilse kullanılabilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslıuslu simli değil sedefli bir ürün

      Sil
  20. Hala bir aydınlatıcı almadım krem farlarla idare ediyorum. Ancak bunu pek bir beğendim. Kolay da kullanımı gibi. Essencei de severim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın ay ne güzel ben hepsini alayım benim olsun modundayım 😂😂 şaka bir yana kozmela'da var hala sanırım bu koleksiyon

      Sil
  21. Henüz stick aydınlatıcı kullanmadım hiç, pek güzel performanslı olmadıklarını düşünüyorum, tozlar tercihim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hülyabeşli evet tozlar çok daha kalıcı ama bunlar da ayrı cazibeli geliyor bana 😊

      Sil
  22. Bana göre aydınlatıcı kullanmak gerçekten bir sanat. O sebeple aşırı dikkat etmeye çalışıyorum. Eskiden toz ve krem aydınlatıcılar kullanırdık. Stick ve likit olanlar da çıktı. İnceleye inceleye öğreniyoruz artık. Çoğul konuştuğuma bakma kendimden bahsediyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı ben de elimin ayarı kaçmasın diye uğraşıyorum ama bazen kaçıveriyor işte 😂😂😂

      Sil
  23. Ben bayiliyorum aydinlaticilara. Her makyajimda elim mutlaka gidiyor. Hatta surmesem melul melul bakiyomus gibi geliyor bana mutlaka. Mary lou kullaniyorum ama likit aydinlaticilar daha dogal gorunuyor. Ben bu yaz en cok lumi magique bazi kullandim. Hatta cogu zaman hic bir ten urunu uygulamadan. Aslinda bu renk ve gorunum olarak cok guzelmis ama kaliciliginin az olmasi ve uzerinden toz bi urunle sabitlenme gerektirmesi kotuymus.ama fiyat olarak uygun oldugundan yinede denenebilir. 😚😚

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esyspage lumi magique 'i seviyorum ben de gerçekten hoş bir aydınlık veriyor cilde 😊 Fiyat uygun ve pratik olduğu için kullanıyorum bunu yanımda taşıyorum zaten sürdüğümde

      Sil
  24. Stick kullanmadım ama daha pratikmiş gibi geliyor tozlara göre. Böyle uygun fiyatlı bir şey yakalarsam ben de deneyeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevda cildin kuru yapılı ise çok memnun kalırsın kesinlikle 😊

      Sil
  25. Canım ben de okdr çok aydınltıcı almışım ki maşallah sıra bile gelemiyor çoğuna:) bu da onlrdan biri mesela hala deneyemedim:) neyse bu yazıyla beraber kullanıma açayım. Eline sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @evremedusa ay ben de doyamıyorum aydınlatıcı almaya 1-2 defa kullansam bile olsun henüz bir favorim yok o yüzden almaya devam 😄😄

      Sil
  26. Ayy harika durmuş! Ben de likit veya stick çok doğal duran b aydınlatıcı istiyorum. Watts up çok simli geldi bu öyle değil gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikaşığı yok değil bunu bulmazsan golden rose'a da bakabilirsin çok benzer bir tane var..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...