30 Ekim 2015

Lemongrass House Facemist..

Lemongrass House Türkiye'ye yeni giren ve doğal ürünlerle üretilen markalardan biri. El yapımı spa ürünleri olması, ürünlerde hayvansal madde kullanmaması ve tabi ki küçük dostlarımız üzerinde test yapmaması ile ön plana çıkıyor.
Lemongrass House Facemist

Şu anda tek mağazaları Ataşehir Brandium AVM. içinde ve internet sayfaları da yapım aşamasında, sayfa hazırlanınca sanırım online satış da olacak. Ben en son Brandium AVM'ye gittiğimde markayı merak ettiğimden mağazaya girdim ve şöyle bir tur attım. Sonra da denemek için en sevdiğim ürün grubundan  bir face mist aldım. Bir yüz spreyi, içinde lemongrass yani limon otu aroması varmış.
Lemongrass House Facemist

Marka hakkında ilk birkaç izlenimimi hemen paylaşmak istiyorum. Pek çok ürün grubuna sahip, yüz scrubları, kremleri, tonikleri, yıkama köpükleri, ayrıca vücut scrubları, doğal yağlar, güneş ürünleri ve bebek ve köpekler için  de özel olarak üretilmiş ürünleri var. Bunun dışında saç ürünleri, masaj ürünleri ve maskeler de bulunuyor. Hele bir köpüşlerin patilerine bakım yapan bir balsam gördüm ki kedim değil de köpeğim olsaydı ilk onu alırdım direk. Markanın ürün gamı gayet iyi ve yeterli ancak bu ürünlerden vücut scrubları ve ayak kremleri haricinde hiç bir üründe tester yoktu ben gittiğimde. Bunu söylediğimde ürünlerin zararsız olduğu ve kimseye dokunmayacağı, dolayısı ile de testera gerek olmadığı gibi bir açıklama getirdi satış görevlisi, ben de uzatmadım doğal bir marka olabilir ama yine de ürünleri  denemek isteriz, 99 kişiye bir şey yapmaz da 1 kişiye yapar o da yeter zaten dedim kapattım konuyu. Mesela bu benim aldığım limon otu içeren yüz spreyini eğer deneyerek almış olsaydım almazdım, çünkü gözlerimi yaktı. Ha doğallığına bir diyeceğim yok içindeki limon ekstresi nedeniyle yakıyor muhtemelen ama dediğim gibi deneseydim başka bir çeşidi tercih edebilirdim. Bunu anlatmak istemiştim ama hemen bizim ürünlerimiz kimseye dokunmaz dediler. 
Neyse kullanacağım tabi, biraz daha uzaktan ve dekolte bölgem de dahil uyguluyorum. Kokusu çok az, baskın değil, uygulamada serinlik, ferahlık veriyor. Gözümü de yakmasa daha iyi olurdu tabi.

Bu nedenle Lemongrass House özellikle yüz ürünleri grubuna en azından mağazada denenebilecek testerlar açmadığı sürece bir şey almayı düşünmem artık. Umarım açarlar çünkü yüz scrubları ve köpüklerini de merak ediyorum.
Sevgiler..

30 yorum:

  1. Yani gerçekten açıklama on numaraymış! Tester ürün verilmemesine alıştık da mağazada denemek için konulmaması çok ilginç. Bence Instagram hesaplarından durumu anlatabilirsin, belki çeki düzen verirler :) Güle güle kullan canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @basakçelik evet çok süper bir açıklamaydı gerçekten aslında firma ilk instagram gönderimden sonra mail atmış nedir sıkıntı diye ben de cevap yazdım ama dönüş yapmadılar sonrasında bana neyse yine Brandium'a yolum düştüğünde bakacağım tester var mı yok mu diye tabi .. Teşekkürler :))

      Sil
  2. Tester olmaması ve açıklama komik... Hayvanlar için olanlara bakacağım ilk iş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @dilek evet en azından mağazada olmalı diye düşünüyorum ben de.. Köpekler için harika şeyler vardı :))

      Sil
  3. Testersız ürünleri almayı bende sevmiyorum hiç.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslınındünyası evet firmalar bunu anlamıyor bir türlü :((

      Sil
  4. Yüz spreyi kullanmadım daha önce denemek lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamrozika özellikle yaz için tavsiye ederim ferahlık veriyor :)

      Sil
  5. Çok haklısın canım tester her üründe olmalı ama nedense hep bitiş oluyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ortadakarışıkblog biterse açacaklar yenisini bundan sonra kararlıyım 1 tl de olsa denemeden almayacağım :(

      Sil
  6. o bir kişi hep ben olurum nedense :)) limon kokusunu çok severim ama fazla keskinse denemeden alamam doğrusu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün :)) bu sefer de ben oldum kokusu çok hafif aslında limonu ben de çok severim şans vereyim dedim böyle oldu :(

      Sil
  7. Bence firmaya iletmiş olsalar istekleri, çok zor bir şey değil tester bırakmaları.Ferahlık vermesi özellikle yaz için iyi bir şey değil mi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kendimutfağındaşef iletmişlerdir diye düşünüyorum :) tabi yaz için ferhalık güzel oluyor :))

      Sil
  8. ya aldığımız ürün cildimize dokunursa geri alıyolarmı acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @çatlakkafe ciddi boyutta birşey olursa mutlaka alırlar diye düşünüyorum ..

      Sil
  9. Hayvanlar üzerinde bu ürünlerin denenmesine karşıyım. Firmanın bu konuya duyarlı davranması büyük incelik..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir @renklipastasepeti evet giderek hiç bir hayvan deneyi kalmayacak diye umuyorum ben de kısa sürede :)

      Sil
  10. Ya ben de almıştım ama markanın sadece bu ürününden memnun kalmadım. Tek sebebi ise seninle aynı " gözlerim çok yandı" :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik :(( içindeki limon otu özü baya göz yakan bir şeymiş bunu düşünmesi lazımdı firmanın aslında :((

      Sil
  11. Koku ve ürün yoğunluğu gibi içerikten bağımsız özelliklerin bile kişiden kişiye farklı algıya yol açacağı kozmetik ürünlerinde tester olmaması garip geldi banada.Dokunmadan,koklamadan almayı düşünmem açıkçası ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin ben de dokunmadan almayı sevmiyorum ama şu bir şans vereyim haydi hastalığı var bende kurtulmam lazım :)))

      Sil
  12. tam anlamıyla içeriğini aktarıyor olmanızı çok beğeniyorum sağlıkla kullanın canım sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. Böyle bir ürünü magazada denemeden almak cesaret işi, bu tester konusunu çözmeliler bence, iyi günlerde kullanın.

    sevgiler

    tolunay

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pastacaddesi en sevdiğim yüz ürünlerinden seçtim bir de ama tester denemeden almamak lazım hakikaten umarım bir sonraki gidişimde tester olur da denerim :) teşekkürler..

      Sil
  14. Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi göz yakmasaydı iyiydi bir de :-))

      Sil
  15. Merhabalar İrem Hanım ,

    Öncelikle Face Mist Ürünümüzü Yorumladığınız için teşekkür ederiz.
    Spreyimizve diğer ürünlerimiz ile ilgili sizin ve bir çok müşterilerimizin yorumları üzerine ürünlerimizin tester örnekleri bulunmaktadır.
    Ürünlerimiz tamamen el yapımı olduğundan konu ile ilgili düşünceleriniz değerlendirmeye alınmış olup , gerekli revizyonlar kolay bir şekilde uygulanabilecek durumdadır.

    İstanbul'da ikamet etmekteyseniz sizi müsait olduğunuz bir günde marka uzmanımız ile görüşebilmeniz için mağazamıza bekler , sizin için en uygun tip te ki ürünlerimiz hakkında bilgilendirme yapmaktan memnuniyet duyarız.

    Belirtmek isteriz ki %100 müşteri memnuniyeti prensibimizde tarafımıza ulaşan her türlü yorumu dikkate alır ve hem mağaza personellerimizde hem de ürün yelpazemizde uygulamaya gayret göstermekteyiz.

    Bize Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz :) !

    Lemongrass House Türkiye !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @@lemongrasshouse
      merhabalar cevabınız için teşekkür ederim. ürünlerimiz kimseye dokunmaz yerine testerlarının konulmuş olması önemliydi benim için konulduysa harika olmuş istanbul'da oturuyorum ilk fırsatta Brandium'a uğrayıp mağazanızı tekrar ziyaret edip deneyeceğim..sevgiler..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...