1 Nisan 2015

Biota ile tanışma günü...

Geçtiğimiz hafta sonu pek çok blogger arkadaşımla beraber sevgili Fatma'nın düzenlediği Biota'nın tanıtım lansmanına katıldım. Tanıtıma katılmadan önce Biota markasının bazı ürünleri hakkında bilgi sahibiydim ama doğruyu söylemek gerekirse firmanın çatısı altında bu kadar çok ve çeşitli ürün olduğunu bilmiyordum.

Biota


Biota markasını seneler önce ilk defa tüy azaltıcı etkisi olan Bioder ile tanımıştım. Daha sonra saç dökülmesini önleyici Bioblas şampuanlar ile tanıştık. Şimdi ise hem market hem de eczane kanalları ile satılan pek çok değişik ürünleri olduğunu gördüm.


Burada hemen lansmanda yaşadığımız eğlenceli bir olaydan da bahsetmek istiyorum. Aslında çok hoş ve herkesin her gün yapması gereken bir şey "kahkaha yogası" yaptık. Gerçi ben buna terapi adını vermeyi tercih ederim. Önce tuhaf geliyor ama bir süre sonra salondan kahkahalar yükselmeye başladı ve o kahkahalar bulaşıcı oldu. Gerçekten ilginç bir deneyimdi.

Biota

Gün sonunda Biota bizi koca birer sepetle evlerimize uğurladı. Sepetin içinde daha önce denediğim bazı ürünler kadar hiç denemediğim ürünler de bulunuyor.

Biota bioblas şampuan

Bioblas ve Restorex şampuan, saç bakım maskesi ve saç bakım sıvısı, bunlardan Bioblas şampuanı denemiştim. Şimdi de bir heves Restorex'i denemeye başladım.  

Biota bioder

Bioder'in yeni tanıştığım cilt bakım ürünleri, 24 saat nemlendirici kremi ve toniği, bunları en kısa zamanda kullanıp yazacağım. 

Biota Nutraxin

Yine var olduğunu bilmediğim bir ürün çeşidi, besin destekleri. O gün bu besin destekleri hakkında çok detaylı bilgi de verildi. Örneğin Omega 3'ü hergün almamız gerekiyor mesela, Omega 3 sadece balıkta var ama bir günlük ihtiyacımız için her gün çok fazla balık yenmesi gerekiyor, dolayısı ile bunu mutlaka dışarıdan ve besin desteği ile karşılamak gerekiyor. Omega 3 yoğun çalışanlar, öğrenciler içi çok gerekli bir destek. Yine 40 yaşından sonra mutlaka bir C vitamini takviyesi de alınması gerekiyor. Bunu biliyorsun da alıyor musun derseniz hayır efervesan yani suda eriyen C vitamini tabletinin tadından nefret ettiğim için almıyorum ama bu çiğnenebilir bir tablet ve tadına baktım gayet güzel, artık sürekli bunu kullanacağım. 


Biota biolady

Yine yepyeni tanıştığımız bir marka, hijyenik ped Biolady. Tabi bu ürünün hepimizin hayatında çok önemli bir yeri olduğu için bahsetmeden geçemiyorum. Şu anda Türkiye'de tek, dünyada ise ikinci Probiyotikli hijyenik ped bulunan marka Biota Biolady ve sadece eczanelerde satılıyor. Biliyorsunuz probiyotikler vücuttaki iyi huylu, faydalı bakterileri düzenliyorlar. Bu bakımdan oldukça faydalı olduğuna inanıyorum. 

Biota Biobaby

Yeni bir marka da Biobaby bebeklerin her türlü ihtiyaçları için üretilmiş ve oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. En ilgimi çeken ve hoşuma giden tarafı ise ürünlerin Anzer Yaylasından gelen doğal kaynak suyu ile üretilmiş olmaları, tabi içlerinde paraben, sülfat, SLS bulunmuyor. Ürünler bebeklerin Ph değerlerine göre özel olarak ve tamamen hijyenik koşullarda üretiliyor.
Biota Biobaby ürünlerini yine eczanelerden temin edebilir ve detaylı bilgi için de buraya bakabilirsiniz.



Ürünlerimizi tanıdıktan sonra yine çok güzel bir hediyemiz daha vardı o gün. Biricik Dünyam kurucusu Sn. Biricik Nuray tarafından hikayesi de anlatılan Zümrüd-ü Anka kuşu işlemeli harika bir ayna, baktıkça mutluluğun ve iç huzurunun kaynağının kendimiz olduğunu, kendi içimizde olduğunu anlamamız, hatırlamamız için çok güzel düşünülmüştü.


Hayır hediyelerimiz bitmedi, günün en anlamlı hediyesi de Biota tarafından Tema Vakfı'nın Kuzey Kıbrıs Lefkoşa Hatıra Ormanında adımıza diktiği bir fidan oldu. Bunun için de ayrıca çok teşekkür ediyorum. 

Bu güzel organizasyonu gerçekleştiren Fatma başta olmak üzere, bütün katılanlara ve Biota'ya çok teşekkür ediyorum. Ürün deneyimleri her zamanki gibi kullandıktan sonra blogda olacak.
Sevgiler..

12 yorum:

  1. Ayna ya bayildimmmmm, nekadar güzel, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullanın. Yaz geliyor bakım lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @birgülerdoğan çok teşekkürler :)) evet kesinlikle lazım

      Sil
  3. Çok güzel bir etkinlik yine :) Hediyelerini güle güle kullan o ayna ne kadar güzel öyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kızsalşeyler çok teşekkürler ayna harika gerçekten :))

      Sil
  4. B'iota markaları çokluklarıyla beni epeyce şaşırttı.Bioder Peeling ve nemlendirici denenmeye başlandı bile :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin süper yorumunu bekliyorum :) ben de restorexi deniyorum..

      Sil
  5. Merhaba, sizi yeni keşfettim, takipteyim, bana da beklerim,
    http://meleginhediyeleri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @tarzımveelemeğim tabiki bakarım hemen :))

      Sil
  6. Canım bizlerle olduğun için ben teşekkür ederim. Sevgilerimle :) www.tarcinevents.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fatmasamsayılmaz çok güzel bir etkinlik oldu canım eline sağlık :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...