20 Aralık 2014

Nivea Lip Butter..

Sizin de dudaklarınız benim gibi yaz-kış kuruyor mu, ne kadar su içerseniz için hiç bir işe yaramıyor mu, dudak kremlerim olmadan asla mı diyorsunuz? 
nivea lip butter
İşte bu yüzden ben çantamda en az 3 dudak kremi veya 4-5 ruj olmadan evden dışarı adım atamam. Evde, çalıştığım yerde, yazlıkta neredeyse her odada, masamın her çekmecesinde mutlaka bir lip balm-butter-krem bulunur. Eskiden sadece Nivea'nın renkli stick lip balmlarını kullanırken şimdi bir sürü değişik marka ve çeşit kullanıyorum.

nivea lip butter original

Nedense Nivea, Maybelline, Rimmel London gibi markaların en güzel, en başarılı ürünleri nedense TR'ye ya geç geliyor ya da hiç gelmiyor. Maybelline baby lips balmları, Rimmel London'ın wake me up fondötenini söyleye söyleye getirttik en sonunda. Nivea lip butterlar da bu bir türlü gelmeyen kategorisindeydi ama nihayet Gratis ve Watsons'lara teşrif ettiler. Hem de tam da indirim öncesi.

nivea lip butter vanille & macadamia

Tabi öncelikle vanilya ve macademia fındık içereni attım sepete, macademia fındığı Avustralya'da yetişiyor ve yemeklerde kullanımının yanı sıra nem verme özelliği nedeni ile de kozmetik sektöründe de sıkça kullanılmaya başladı.

nivea lip butter

Ben birini indirimli olarak Gratis'den diğerini de normal fiyatı olan 9.90 TL.'den Watsons'dan aldım. Vanilyalı olan harika kokuyor, tadı ve nemlendirmesi de fena değil. Diğerine göre nem vermesi bir tık daha az. Original olan tamamen kokusuz  bir ürün, yalnız son zamanlarda sürdüğümde ağzımda tuhaf bir metal tadı almaya başladım. Bunu ben kremi abartarak sürdüğüm için mi alıyorum yoksa kremin gerçekten böyle bir tadı mı var bilemedim ama bir kaç gece baya rahatsız oldum. Şimdi daha az az sürmeye ve dudağımı çok fazla yalamamaya çalışıyorum.
Original Lip Butter  sürüldüğünde bütün dudağı tabaka halinde kaplıyor. Gece yatarken kullanmak için ideal çünkü dudağı beyaz bir tabaka halinde kaplıyor ve emilimi biraz uzun sürüyor. Soğuktan çatlayan veya acıyan dudaklara  iyi geleceğini düşünüyorum. Diğeri günlük kullanım için daha uygun.
Ancak bu güzellerin bir de kötü özellikleri var; o da kapağı çevirmeli, çok zor açmalı bir kutuda olmaları, normal kremsiz ellerimle bile zar zor açarken, ezkaza elimi kremleyip açmaya kalkarsam sadece kaymakla ve açılmamakla kalmıyor bir de elimden fırlayıp gidiyor.

Bir de böğürtlenli olanı da çok methedildi, özellikle kokusu çok güzelmiş, o da bir sonraki indirime kalsın artık.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Denk gelır isem kesinlikle Indırımde alacaklarım arasında, gule gule Sürüştür:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamkokoş teşekkürler evet indirimden alınır kesinlike :)

      Sil
  2. Hemen hemen hemen denenmeli ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @selinartun evet hazır indirim zamanı geliyor :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...