ISTANBUL (Nisan, 2014) İstanbul’un en önemli yaşam merkezlerinden
Taksim’de yer alan Grand Hyatt Istanbul
bünyesinde hizmete giren 34, şehre
yepyeni bir lezzet kültürü getiriyor.
Kişiye özel servis anlayışında farklılık yaratan 34, canlı mutfak şovları, ayrıcalıklı atmosferi ve Grand Hyatt
Istanbul’un İtalyan Executive Şefi Fabio Brambilla’nın yönetiminde Akdeniz ve
Türk mutfağı temel alınarak hazırlanan “Güneş’in Mutfağı” (Food under the Sun)
konsepti ile misafirlerine yepyeni ve farklı bir lezzet deneyimi yaşatıyor.
Restoran anlayışına farklı bir boyut getiren 34’te; özel misafirlerinizi Şef ile
birlikte ağırlabileceğiniz “Kitchen”, özel soslarla marine
edilmiş fırın ve ızgara çeşitlerinin yer aldığı “Smoke House”, 30 farklı
peynir çeşidi, şarküteri ürünleri ve mezelerin yer aldığı “Charcuterie & Cheese Room”, başdöndüren pasta ve tatlı çeşitleri sunan “Patisserie”
ve dumanı üstünde taze pişmiş
fırın ürünlerinden oluşan “Bakery” olmak üzere beş
ayrı konsept bir arada sunuluyor. Ayrıca
34’ün dünya çapındaki şeflerinin
misafirlerin önünde hazırladığı yemekler, adeta interaktif bir şova dönüşüyor.
Modern mimarisi ve sıcak dekorasyonu ile ilk andan itibaren misafirlerini
Akdeniz sıcaklığı ile buluşturan restoranın, çağdaş ve klasik çizgilerin hakim
olduğu dekorasyonunda mermer, cam, taş ve egzotik ağaç gibi doğal malzemeler
göze çarpıyor. Yüksek tavanı ile ferah bir atmosfere sahip olan 34, 198 kişi kapasiteli. Restoran,
profesyonel ekibi ile her gün 06:30 – 23:00 saatleri arası hizmet veriyor.
34, ayrıcalıklı servisi ile güzel bir mekanda keyifli bir yemek yemek
isteyenleri farklı ve alışılmışın dışında bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.
*Basın Bültenidir.
tatlılar ve ev yapımı dondurma nefisss
YanıtlaSil@bademlebuduk evet ya yiyemediğim her şeyde aklım kaldı zaten :-D
Sil