17 Kasım 2014

Yeni alışveriş..

Hafta sonu blog sayesinde tanıdığım çok tatlı iki arkadaşım ile Metrocity'de buluştuk. Instagram hesabımdan takip edenler görmüştür bu tatlı bloggerlar Makyaj Kelebeği ve Makyajlı Kareler idi. Tabi 3 kozmetik-makyaj bloggerı buluşur da ne yapar direk keşfe çıkar değil mi??


Tabi Anadolu Yakasındaki 2 Rossmann mağazası da bana oldukça uzak olunca ilk durağımız Metrocity Rossmann oldu. Rossmann'dan ilk defa gördüğüm Rival de Loop aqua spreyi ve wellness&beauty markasına ait vanilya kokulu duş köpüğünü aldım. Ayrıca aslında içmek zorunda olduğum ama tadından nefret ettiğim için içemediğim C vitamininin limonlusunu görünce de denemek için aldım. Tabi girmişken de oje almadan çıkmak asla olmazdı. Burada yazar #ojealmadançıkmayanlarklübü kuracağını ima eder.
Rossmann'dan sonra hafta sonu içi bazı ürünlerde indirim yapmış olan FlorMar'a uğradık ve indirime girmiş olan Color Madness koleksiyonundan fusion baked göz farlarının en istediğim rengi olan fusion bordeaux'yu aldım. Fiyatı 8.99 TL. gibiydi sanırım.

Duş köpüğünü pazar günü kullandım bile, kokusu bir harika bende gidip bütün stoğu alma isteği uyandırdı. Detayları daha sonra yazacağım. RdL aqua sprey ve FlorMar farın yazıları da gelecek.

Keşif gezisi sırasında yeni ojeleri ve makyaj ürünleri çıkan The Body Shop'a da uğradık. Ne yazık ki ojeler 24.90 TL. gibi çok uçuk bir fiyatta ve renklerin hepsi diğer markalarda kolayca bulunabilecek renklerden oluşuyor. Onun dışında bazı şeyleri beğendik ama yılbaşına kadar kendimi tutmak ve pek bir şey almak istemediğim için şimdilik bekletiyorum. Boyner ziyaretimizde de güzel parfüm ve makyaj setleri gördük ama bunlar için de yılbaşını beklemeye karar verdik. Yılbaşına doğru hem ucuzlarlar hem de çeşitlenirler diye düşünüyoruz. Bu haftaki keşif gezisinden bu kadar, bu arada bu keşif gezilerini de kesinlikle  sık sık tekrarlayacağız.
Sevgiler..

14 yorum:

  1. harika şeyler almışsın her birini güle güle kullan bebeğim duş köpüğünü bende merak ettim??...kocaman öperim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @reçelim teşekkürler canım :-)) köpük çabuk bitecek cinsten olsa da çok eğlenceli bir ürün :-)) sevgiler..

      Sil
  2. Güle güle kullan Audrey. Ve evet, yılbaşını beklemeli sanırım yeni cicilere kavuşmak için. Sevdiğim 3 kişi berabermişsiniz, ne güzel!
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi.. teşekkür ediyorum.. sevgiler :-))

      Sil
  3. Aquaspray ve duş köpüğünü çok merak ettim, ilk Rossmann ziyaretinde bakacağım :) güle güle kullan!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik teşekkürler Başakcım :-)) ilk izlenimlerim olumlu şimdilik haklarında bak bakalım sen de..

      Sil
  4. güzel günlerde kullan. wellness&beauty'nin ürünlerine bayıldım ben de. gidince bu köpükten görürsem bakayım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @dofadofa teşekkürler.. :-)) kokusunu çok beğenirsin vanilya seviyorsan..

      Sil
  5. Güle güle kullan canım. C vitaminini bu şekilde takviyelerle almak bana kilo aldırıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @zehra.. teşekkürler :-)) be tiroid ameliyatı sebebi ile almak zorundayı C vitaminini direk olarak maalesef..

      Sil
  6. İrem'cim yeni keşifler konusunda çok başarılı bence.Bizim dikkatimizden kaçan güzellikler onun gözünden kaçmıyor !
    RDL spreyle ilgili yorumunu merakla bekliyor,bir sonraki keşif gezisini iple çekiyorum canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin.. :-)) teşekkürler tatlım ben de sabırsızlıkla bekliyorum bir sonraki gezimizi..

      Sil
  7. bir sonraki keşfi sabırsızlıkla bekliyorum. sen ürünler konusunda çok dikkatlisin Filiz' in dediği gibi:)) sizlerle olmak çok güzeldi çok keyifli bir gün geçirdim. Sizi seviyorum:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlıkareler :-)) canım beni sizlerle olmak hakikaten çok keyifli bir sonraki buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.. sevgiler :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...