24 Ağustos 2014

Günün Ojesi Koton 250..

Günaydın, tatil bitti işe başladım bugün ama tatil ojelerimi paylaşmaya devam ediyorum. Bugün Koton'un yeni çıkarmış olduğu ojelerden mor renkli 250 numara var sırada. Daha önce Koton'un turuncu 203 numarasından burada bahsetmiştim.
Tuhaf bir şekilde bu, 203  numaraya göre daha az pigmentli bir oje, 2 kat sürdüm sanıyorum ama normal zaman olsa 3. katı da sürerdim buna daha iyi olurdu hatta. Ayrıca bunu diğerine göre daha dayanıksız da buldum. Belki deniz faktörü etkili olmuş olabilir. Renk çok farklı değil ama yine de beğendim ben.

Daha önceki yazımda bahsettiğim gibi ojelerin peşin fiyatı 2.99 TL., taksitle 3.29 TL. oluyor. Bu arada Koton'un artık makyaj ürünleri de çıkarmasını bekliyorum, zaten yeni bir parfüm serisi çıkardılar, yavaş yavaş makyaj ürünleri de yoldadır sanırım.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. Ben de makyaj urunlerini bekliyorum. Parfumlerine baktim ama sadece bir tanesinin testeri vardi. O da cok klasik bir koku oldugu icin pek begenmedim. Diger parumlerini de merak ediyorum ama:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik.. evet ben de bir tane parfümünü denedim, çok genç kız işiydi ve çok da kalıcı bulmadım...

      Sil
  2. renk çok hoş :) sanırım üç kat sürünce asıl renk anca kendini gösterir
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @minikmini.. evet 3 kat kesinlikle daha iyi olur..:-))

      Sil
  3. Ben kemik rengi dediklerini kullanıyorum.
    Devamı gelecek elbet ama mat oje serisi buldum adını hatırlamıyrm ama alınca bildirirm. onlara da bak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @selmayunak.. kemik rengini 3'lü paketlerde aldım sanırım ama daha kullanmadım. Mat ojelerini ise görmedim henüz.. ama bakarım..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...