11 Ağustos 2014

Günün Ojesi Golden Rose Color Expert 63..

Günaydın. Tatilde sürdüğüm ojeleri paylaşacağım bir süre çünkü baya bir oje sürüp deneme fırsatım oldu. Gerçi o sürede manikür yaptırmayı biraz ihmal ettiğim için de tırnaklarım biraz kötü görünebilir kusura bakmayın.
İlk paylaşacağım oje Golden Rose'un color expert serisinden 63 numaralı açık yeşil, hatta neon ojesi. Renk çok güzel ama sürümü de bir o kadar zor maalesef. Çok ince ince sürmek lazım yoksa kat kat ve topaklı oluyor. İnce sürülünce de yol yol iz kalıyor, anlamadım niye bu kadar kötü yapısı.  Bu şekilde düzgün sürene kadar baya bir uğraşmam gerekti. Dayanıklılığını beğendim ama ve denize girdiğim halde ojenin rengi de solmadı. 

Şu anda hatırlayamadım, bütün color expertlerin yapıları mı kötüydü yoksa sadece bu mu böyle ama denemeye devam edeceğim tabi.
Sevgiler..

12 yorum:

  1. Color expertler iyi aslında cnm yapı olarak ama böyle renklerde genelde ben de aynı sorunu yaşıyorum. Altına bir kat ten rengi oje ile dene bir de:) ama renk süper bir de tırnakların çok hoş maşallah, bayıldımm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @evremedusa.. Evet koyu renklerde sorun yoktu diye hatırladım bende sonra .. Ten rengi ile kullanabilirim iyi fikir en azından renk daha iyi tutar :) teşekkürler :)

      Sil
  2. Tırnakların ne güzel, maşallah..

    YanıtlaSil
  3. tırnakların gayet hos duruyor canım :) renkte supermiş tam yaz rengi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @biricitconus.. Teşekkürler canım :)) renk güzel hakikaten ben de çok sevdim :)

      Sil
  4. Keşke bu rengi de alsaymışım dedim. :) bazı renklerde kıvam biraz koyu maalesef, ben de geçen açık pembe ve açık mavi renkler sürdüm onlar da öyleydi ama topaklaşma olmadı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lensmakyaj.. Rengin açık olması çok sorun değil beyaz oje üzerine falan sürer hallederim de topaklanma kötü oluyor :( o açık mavide benim de gözüm kaldı alacağım onu dönünce :)

      Sil
  5. allahımm maaaşaaaalllaaah o tırnaklara bi harikasınnnn (:

    http://misschocott.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. Aynı durumu ben de 21 numarayı sürerken yaşadım.Çizgilenme ve iz olması gerçekten sürümü zorlaştırıyor.Ama seri genel olarak fena değil en azından hepsinde aynı durumu yaşamadım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilaynarta.. Evet neyse ki hepsinde aynı sorun yok :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...