20 Mayıs 2014

Wet N Wild Mellow Wine allık..

Wet n Wild markası geldi geleli merak ettiğim pek çok ürününü öncelikle denemek için aldım. Allıkları da merak ettiğim ürünler içindeydi, çok pigmentli ve kalıcı olduklarını duymuştum, yarı yarıya haklı olduklarını düşünüyorum.

Denemek için aldığım allık Mellow Wine, muhtemelen yine high-end markalardan birinin dupe rengidir. Çünkü bu allıkların için de bir de Nars Orgasm allığa dupe gösterilen bir renk var.

İçinde bir de minik, açılı bir fırçası var. Ama fırçanın kılları çok sert kullanılacak gibi değil pek. Allık biraz tozutuyor, stippling tarzı bir fırça ile denedim hemen toz toz oldu. Nars kabuki ile hafif dokunuşlarla alıyorum ve o şekilde tozutmadığını gördüm. Ayrıca yine çok pigmentli olduğu için hafif dokunuşlarla uygulamak lazım. her ne kadar pigment açısından sorunsuz olsa da kalıcılık açısından biraz sınıfta kaldı, gün içerisinde biraz soluyor çünkü.

Dağıtılmış hali de bu şekilde, aslında kararında uygulandığında çok doğal duruyor. Beyaz tenlilere belki çok koyu kaçabilir ama buğday tenli ve esmerlere çok yakışacak bir renk. 

WW allıklar sanırım 12-13 TL. gibiydiler. TR'de bu allıkları kıyaslayabileceğim belki The Balm veya Maybelline olabilir. The Balm kesinlikle daha kalıcı ama daha pahalı, Maybelline ise daha pigmentsiz allıklara sahip. İçlerinde fiyat olarak en uygunu şimdilik WW, gün içerisinden allık biraz uçmasına rağmen yine de tam kaybolmuyor. O nedenle de benden geçer not aldı, ileride diğer renkleri de alınabilir. 
Sevgiler..

16 yorum:

  1. Rengi çok güzelmiş, tam sonbahar-kış allığı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @francesca.. ben tam yanmadan da hevesimi alayım diye hep bunu kullanıyorum bu aralar :-))

      Sil
  2. ben renk tonunu cok beğendim tam benlikmiş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @biricitconus.. evet canım sende çok doğal durur gerçekten..

      Sil
  3. Renk çok güzelmiş zaten gelen allıkların içinden en çok bu rengi beğendim ^^ ama kalıcı olmayan allıkları alıp çöpe atasım geliyor diye almadım. Gene de bir kaç saatliğine dışarıda kalınacaksa kullanılabilir =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ceydabyjade.. evet en güzel renk bu bence de.. diğerlerinin kalıcılık durumları değişedebilir aslında bir renk daha alacağım bakalım..

      Sil
  4. evet bu bana koyu kalır. gerçi o kadar kırmızıyım ki pek allik surmuyorum zaten; aksine pudrayla kırmızılığımı kapatıyorum :):):)
    fashionsbit blog || facebook || instagram || bloglovin || lookbook

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fashionbit.. daha açık tenliler için renkler de var seride onlara bakabilirsin..

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik.. evet bence deee :-))

      Sil
  6. iyi günlerde kullan banad a beklerım sevgıler

    YanıtlaSil
  7. rengine bayıldııım keşke daha kalıcı olsalarmış..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @alice.. bir tık daha kalıcılık harika olurmuş evet.. o da allığın toz toz yapısından bence..

      Sil
  8. Rengi çok güzelmiş ama kalıcı değilse indirimde The Balm allık stoklamaya devam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevdas.. balmın istediğim bütün allıklarını da aldım umarım yenileri gelir :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...