22 Mayıs 2014

Wet n Wild I am getting sunburned palet..

Wet n Wild TR'ye gelmeden önce Burada  bahsettiğim instagram alışverişimde aldığım Wet n Wild I am getting Sunburned paleti detaylı olarak inceleyelim istiyorum. Wet n Wild ile Comfort Zone paleti aldığımdan beri de çok beğenerek kullanıyorum, bu kadar uygun fiyata (tabi bu kadar uygunluk yurt dışında ve şimdi de Gratis'de) bu kadar pigmentli hatta fazla pigmentli ve çok güzel renklere sahip paletler az bulunur. Wet n Wild'da artık nihayet ülkemize teşrif ettiği için, daha önce aldığım bu paleti de paylaşarak WW serisine devam edelim.

Paletlerin tek kötü yanı ambalajları bence, plastik, sağlammış gibi görünüyor ama değil. Tek iyi yanı sımsıkı kapanması hatta çok zor açılması.

Ne yazık ki paletin resmini çekmeden elimden düşürdüm,  neyse ki sadece en üstteki farın ucundan kırıldı. Ambalaj dandik ama ona bir şey olmadı da far kırıldı içten. Neyse olur böyle şeyler. Zaten ucundan kırılan o pembe o kadar yumuşak ki kırılan kısmı parmağımla bastırarak presledim ve gayet güzel yerine oturdu.

Biraz fazla pigmentli demiştim değil mi, evet güneş altında özellikle crease bölgesi kahverengi farın pigmenti hakikaten çok ama çok yoğun. Fırçanın ucunu dokundurmak yetiyor yoksa gözünüz ciddi olarak pandaya dönüyor. Diğer renkler de hem kararında ışıltı hem de pigment olarak harikalar.

Bu da renklerin gölgede görünüşleri, ben paleti çok çok sevdim,  alttaki bronz ton ise tam bir joker renk diyebilirim. Her renkler ve her makyaja uyabilir. Bütün bir crease bölgesine de uygulanabilir veya sadece definer olarak da kullanabilirsiniz.

Tabi bu paletleri bu kadar sevdikten sonra TR'ye yeni gelen ve aklımın kaldığı bütün paletleri almamak olmazdı ki hepsini de aldım nitekim. Diğer paletlerin incelemeleri de sırayla gelecek.
Sevgiler..

17 yorum:

  1. Çok güzelmiş canım güle güle kullan =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ceydabyjade.. teşekkürler tatlım neyse ki artık rahatça erişebiliyoruz hepsine..:-))

      Sil
  2. Ayy ben de bugün paletteki pembişi kullandım çok sevdim! O sıcak altın-bronzu kullanmak için sabırsızlanıyordum, bu yazıdan sonra daha da heyecanlandım, ilk iş bu farı uygulayacağım <3 Paletlerin kapakları gerçekten sorunlu, nazikçe açmaya çalışıyorum olmuyor, sert davranınca da palet bir anda açılıyor ve farları bir güzel parmaklıyorum olacak iş değil! :D

    Güle güle kullanalım hepimiz, güzel günlerde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mügelübiç.. evet bence de o kapaklar açılmasın diye yapılmış açmaya çalışırken aynen dediğin gibi oluyor açmaya çalışırken tırnağımı kırmaktan korkuyorum ben bir de :-((

      Sil
    2. Kapak konusuna bir çözüm getirmeliler.. Ama o güzel renkler her şeyi unutturuyor :) Çok tatlılar <3

      Sil
  3. Wet farlarını insan ayırt etmeden seviyor gerçektende çok iyiler.Güle güle kullan şekercim :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamekokoş.. evet aynen teşekkürler canım :-))

      Sil
  4. çok güzel renkleri :) güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  5. Bi bunu bulup alamadım ben de, seriyi tamamlamaya adım adım:) Kesinlikle renklere bayıldım ve ben de bu sabah bir far paletini açarken zorlandım ve bir anda açılınca tırnağım içine girdi. Aynı kaderi paylaşıyoruz:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beautygore.. sorma hele ilk açmaya çalışırken felaket oluyor.. :-((

      Sil
  6. Pembe var diye almamıştım, pembeye bayılırım ama far olarak kullanamıyorum hiç >.<

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @j.d. ben de çok sevmem ama baz olarak veya kahvelerle karıştırıp kullanabiliyorum..

      Sil
  7. Ben sanırım yazın tüm seriyi alacağım, o nasıl pigmentliliktir, dünyalar kadar para vermeye hiç gerek yokmuş farlara, hayırlı olsun canıım en güzel günlerde kullan! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @7-24makyaj.. bence de gerek yok ama dayanamıyorum işte.. ben de hiç kullanmayacağım renklerdekileri bile almak istiyorum şu anda :-)) teşekkürler..

      Sil
  8. Çok merak ediyordum, ve renklerini de çok beğendim, bu açıklama iyi olmuş...Kalıcılığı nasıl? oda iyiyse hemen alınmalı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @demettokgöz.. ww paletlerin hemen hepsinin kalıcılıkları gayet iyi bu aralar sürekli kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...