6 Mayıs 2014

Hafta sonu alışverişleri..

Güzel ülkemize Wet n Wild'ın gelmesi şerefine ve Altıntepe Gratis mağazasında da bütün stantları dopdolu bulunca bütün istediğim ürünleri hiç indirim falan beklemeden almış olabilirim. Daha önce Comfort Zone ve I'm getting sunburned paletleri çok beğenince diğer bütün beğendiğim paletleri hiç düşünmeden sepete atıp aldım, pişman değilim.
Cuma günü standın açıldığını görür görmez Petal Pusher, Walking on Egshells ve Sweet as Candy paletleri aldım. Onların yanına ününü çok duyduğum mega last serisinden Cinnamon Spice isimli ruju, Red-d-y to go isimli balm staini ve bir de ojesini alıp o akşamki alışverişimi bitirdim. Ama stantda kalmamış olan The Naked Truth aklımda kaldı tabi.

Ertesi gün yine Gratis'e uğramam, standın dolu olduğunu görmem ve bu ikisini çantaya indirmem bir oldu. Naked Truth'un yanında  aklımda kalmasın diye bir de allık aldım tabi, ismi Mellow Vine, şahane pigmentli olduğunu söyleyebilirim şimdilik. Şu anda Naked Truth önümde duruyor ve resmen seyrediyorum güzelliğini.

Pazar günü aslında bir şey almazdım ama Beyoğlu'na gitme gafletinde bulununca, İstiklal Caddesi'ndeki Gratis'de All about nude paletten sonra almak istediğim All about sunrise paleti bulunca hiç durmadım. Yaz ayları için de bir de renkli mascara bu alışverişe eklendi. Çok da iyi oldu, paleti aldığıma çok memnunum.

Mascara biraz pigmentsiz gibi geldi bana ilk kullanımda, ancak bu kadar renk verebildim. Ama renk şahane ayrı. Gerçi Pastel'in de renkli maskaraları var elimde, bir karşılaştırma yapıp hangisinin peşine düşeceğimize karar veririz artık

Evet hafta sonu alışverişlerim baya yüklü gibi görünmekle birlikte aslında toplamda 120 TL. civarında bir şey tuttu, Mac veya Nars'da kendimi kaybetmekten iyidir diye düşünüyorum. Bütün ürünlerin yazısı kısa sürede gelecek.
Sevgiler..

31 yorum:

  1. Ben de çok merak ediyorum bu markayı. Daha Gratis'e gidemedim ama ilk fırsatta gitmek istiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. @ırmak.. evet uğra mutlaka çok tatlı ürünleri var :-))

    YanıtlaSil
  3. Ohh mis hepsini güzel günlerde kullan bende 8'li paletlerden comfort zone ve üçlü paletlerden birkaç renk, ruj, allık almak istiyorum ama henüz yakınımda bir yerde wet n wild standı yok.:/

    YanıtlaSil
  4. @melal... teşekkürler.. gelir herhalde yavaş yavaş her yere hep öyle yapıyor gratis zaten aynı anda dağıtım yapmıyor..

    YanıtlaSil
  5. Biz Ankaralılar biraz daha bekleyeceğiz bu gidişle.WW Sweet Candy far benim ilk tercihim olacak sanırım.Çok güzel alışverişler yapmışsın yine.Hepsini güle güle kullan canım ;)

    YanıtlaSil
  6. Bende sık sık yolumun üstündeki gratislere bakıyorum ama hiç birine gelmemiş, gelse de alsak yada hangi şubelerde olduğunu öğrenebilsek.

    YanıtlaSil
  7. @filizşahin... hala ankaraya gelmemiş olması gerçekten de saçma.. herhalde anneler gününe kadar gelir diye umuyorum.. candy en güzel paletlerinden biriymiş zaten bayıldım ben de :-)) teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  8. @hayatbaşaran.. istanbul anadolu yakasında bağdat caddesi erenköy, altıntepe de var kesin. avrupa yakasında metrocity, bakırköy carusel de falan varmış galiba..

    YanıtlaSil
  9. haftasonu ben de gittim gratise ama bu farları görmedim :((

    YanıtlaSil
  10. Sweet as candy 'ye bayıldım! Elimde bir sürü far paleti var ancak bunu da alacağım sanırım. Bir de rujlarına bakıyım gitmişken. Sen de güle güle kullan canım :*

    YanıtlaSil
  11. Vaov, çok özendim ama ya ben de istiyoruum! :D Güle güle kullan Audrey (:

    YanıtlaSil
  12. bu gratis'in kaşını gözünü seveyimm.. :) hep bi indirim hep bi mutluluk :) güle güle kullan harika görünüyor.

    YanıtlaSil
  13. güle güle kullan tatlım banada beklerım sevgıler

    YanıtlaSil
  14. hayırlı olsun hepsini güle güle kullan ablacım
    essence paleti çok beğendim bende
    wed n wild lere diyecek sözüm yok hariakalar

    YanıtlaSil
  15. ooo beğendiğim herşeyi almışsın vallahi =) güle güle kullan yorumları sabırsızlıkla bekliyoruz ^^

    YanıtlaSil
  16. Standı eve taşıma operasyonu yapıyor gibiyiz:))) güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  17. İremcigim guzel gunlerde kullan. Ben de wnw paletlere goz diktim ama tum alısverişimi topluca yapayım diye bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  18. Hepsi çok güzel görünüyor canım. Güle güle kullan:) Biz de Wet n Wild'ın Ankara'ya gelmesini dört gözle bekliyoruz:)

    YanıtlaSil
  19. @yoncamix.. wet and wild her gratisde yok henüz stant konmuş olanda bile gelmemiş olabilir.. eğer standı varsa mutlaka gelecektir kısa zamanda..

    YanıtlaSil
  20. @beatheo.. ben de o da güzelmiş bu da güzelmiş diye hepsini alacağım neredeyse :-)) teşekkürler..

    YanıtlaSil
  21. @mien.. çok teşekkürler.. :-))

    YanıtlaSil
  22. @gülsinemgülen.. bu sefer gratis bizi ve isteklerimizi çok iyi okudu hakikaten..çok teşekkürler .-))

    YanıtlaSil
  23. @bircan.. teşekkürler..

    YanıtlaSil
  24. @palatosun.. çok teşekkürler canım umarım ankaraya da gelir bir an önce..

    YanıtlaSil
  25. @ceydabyjade.. evet ya aklımda duracağına evimde dursun mantığı işliyor bende.. :-)) teşekkürler canım hemen bu hafta gelmeye başlayacak yorumlar..

    YanıtlaSil
  26. @seregon.. hahah aynen öyle şekerim.. teşekkürler :-))

    YanıtlaSil
  27. @balböceğiilekozmetik..benim gibi evinin yolunun üstünde olunca gidip gelip topluyorsun her girişinde bir şeyler... çok teşekkürler canım :-))

    YanıtlaSil
  28. @yelda.. teşekkürler Yeldacım.. ankarada varmış galiba ama 1-2 şubede sanırım gratis yazmıştı umarım kısa sürede yayılır..

    YanıtlaSil
  29. baya güzel görünüyorlar,güle güle kullan (= fiyatlarını yazmamışsın merak ettim far paletleri ne kadar ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @archbeauty.. Çok teşekkürler :) fiyatları tek tek anlatırken yazacağım diye yazmadım ama 8 li palet 19.5 3 lüler de 14.5 gibi allık da 12-13 galiba essence palet de 13 tl sanırım..

      Sil
    2. Baya uygunmuş,instagramda gördüğümüz abartı fiyatlardan sonra güzel güzel alacağız artık,indirimi beklemeye gerek bile yok dediğin gibi,teşekkürler (=

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...