26 Eylül 2013

Termal Giyim ile Kış Daha Rahat...


Hazır kış geliyorken termal ürünlere yer vermek istedim.
Termal ürünler özellikle kış aylarında tercih edilen, bizi sıcak tutmak için tasarlanmış giysiler. Termal kumaşların nefes alıp verme özelliği sayesinde deri üzerinde oluşan nem kumaş üzerindeki özel hava kanalları arasından havaya karışır; kumaşın hızlı kuruma özelliği sayesinde de vücut ısısı korunur.

Blackspade Termal teknik ürünleri, kaliteli ve rahat bir termal giyim deneyimi sunuyor. Özel üretim iplikleri ve kumaş içinde oluşturulan yalıtım alanları ile soğuğa karşı koruyor. Nefes alıp verme özelliği ile nem cildinizden transfer ediliyor. Blackspade, kullandığı özel liflerle, yumuşak ve rahat temas yaratan termal içlikler üretiyor. Termal iç giyim ürünleri hafifliğiyle de üzerinizde olduğunu size unutturuyor.


Ben genelde kış aylarında tercih etsem de farklı seviyeleriyle size sunulan ve her mevsimde kullanabileceğiniz Termal içlik, termal tişört, atlet ve aksesuar gibi ürünleri bulabilirsiniz.

Koşu, doğa yürüyüşü, kayak gibi sportif aktivitelerde bulunuyorsanız; pamuklu ürünleri tercih etmek yerine vücut ısısını dengeleyen, nemi vücuttan atan termal ürünleri tercih etmenizi tavsiye ediyorum. 


All Seasons Kadın Termal Atlet-kar beyaz-1266

Kat kat giyinmeden içiniz rahat ve sıcak.


8 yorum:

  1. En son cümle çekti beni, ben özellikle kat kat giyinmeye bayılıyorum <3
    Hele kışın üst üste giyiyosun en güzeli:) Bir kere saydım üstümde tam 6 kat vardı :p

    YanıtlaSil
  2. @makyajayenibaşlayankız.. :-)) ben de severim bazen kat kat giyinmeyi ama özellikle kayakta falan iyi oluyor bunlar hareket kabiliyeti açısından :-))

    YanıtlaSil
  3. O zaman haklısın kayak yapmadığım için o duyguyu bilemedim :( :)))

    YanıtlaSil
  4. @makyajayenibaşlayankız.. :-)))

    YanıtlaSil
  5. Kat kat giyinmekten hiç hoşlanmam ya zaten kışı da sevmem sonbahar ve ilk bahar severim.. Annem hep kızar sen atlet giysene diye eğer kısa giyindimse belim açılmasın diye şu mayo tiplerden giyiyorum :)) onun dışında sevmiyorum ama bu termal atletten almak lazım kışın kat kat olmamak için :))

    YanıtlaSil
  6. @morhastası..ben de hiç sevmem pek de üşümem zaten ama çok soğuklar için alıyorum bir tane

    YanıtlaSil
  7. Selam Audrey,
    senin siteni biliyordum ama kısmet bugüneymiş. Şöyşe şık fazla kalın olmayan bir termal içlik arıyordum google dan bi görsel arattım "All Seasons Bayan Uzun Kollu Termal V" hoşuma gitti sonra da senin yorumunu gördüm. Sorum şu, ısıtması nasıl?
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. @gzlşeylerrehberi.. ben kış aylarında çok soğuklarda kullanıyorum. zaten kazak giymeyi sevmediğim için iyi oluyor. oğluma da küçükken giydirirdim, sürekli hırka çıkartıp üşüdüğü için iyi oluyordu..:-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...