9 Eylül 2013

Mariah Carey for OPI..

Günaydın. Bu aralar dokulu ojelere takmış bulunmaktayım. OPI ojelerin kalitesini ve güzelliğini bilmeyen yoktur ama ne yazık ki cinnet vatanımızda her zamanki gibi çok pahalıya satılıyor. Hadi ondan geçtim parası neyse vereyim ama bu sefer de istediğimiz her şeyi bulamıyoruz, ya gelmiyor ya da çok az geldiği için hemen bitiveriyor. OPI'nin bazı serileri Sephora'da mevcut ama bu seri yok, ben de her zamanki gibi EBay'ciğime başvurdum. 
Öncelikle söylemeliyim ki bu ojeler EBay'de bile pahalı ve aldığım satıcı da çok güvenilir olmakla birlikte biraz fiyatları yüksek. Şuradaki satıcıdan aldım ve güvenilirliği %99.7, zaten böyle pahalıca ürünleri de ancak en az %99 positive feedback'i olan satıcılardan almak lazım. Ben kargo dahil 22 $'a aldım ki 44-45 TL. gibi oluyor ve burada satılan 4'lü mini oje setlerinin fiyatı 69 TL. idi Sephora'da.

Koleksiyon Mariah Carey'nin OPI ile yaptığı bir çalışma sonucu hazırlanmış ve isimler yine Mariah Carey şarkıları ile aynı.

4 adet mini mini, şipşirin, harika renkli ve dokulu oje bulunuyor içinde ve her zamanki gibi ilk olarak maviyi seçtim denemek için.İsmi Get your Number.

Rengi gayet güzel parlak bir mavi ama renginden öte dokulu ojelerde ilk defa gördüğüm bir parlaklığı ve içinde ışıltıları var.

Sürümü çok kolay, ne kadar üst üste de sürülse hemen kuruyor, kesinlikle topaklanma yapmadı.

Oje  minicik ve 5 ml. olmakla beraber yine de öyle kolayca bitecek cinsten değil. Belki her gün sürersem bitebilir ama böyle bir durum da olamayacak tabi.

Tek sıkıntılı yanı fırçası, haliyle minicik ojenin minicik fırçası oluyor ve şişe ağzı da dar olduğu için fırçanın formunda 1-2 defa bozulma yaşadım. Onun dışında bir problem olmadı.

OPI dokulu ojeleri  çok beğendiğimi söyleyebilirim. Cumartesi akşamı sürdüğüm oje hala tırnağımda ve en ufak bir oynama bile olmadı. Yalnız ilk sürdüğüm ana göre biraz daha matlaştı diyebilirim. Bu hafta içinde araya diğer denenmek için bekleyen ojeleri de katarak, serinin diğer ojelerini sürmeye devam edeceğim.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Cok guzelmis ama fiyat olarak tr satisi cok pahali

    YanıtlaSil
  2. @kozmetikperisi.. evet hem bu setler hem de tekli satış çok pahalı maalesef..

    YanıtlaSil
  3. çok güzeller, en sondaki siyahlı/bordoluyu merak ettim :)

    YanıtlaSil
  4. @nilgün.. onu ben de çok merak ediyorum o nedenle hafta içi mutlaka süreceğim.. .-))

    YanıtlaSil
  5. Her bir renk ayrı ayrı "ben burdayım" diyo valla, güle güle kullan canım, o kırmızı renk de yılbaşı sezonunda çok güzel gider :)

    YanıtlaSil
  6. @mineyy .. Yılbaşına çok iyi gider doğru ama ondan önce de sürerim bekleyemem o kadar :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...