6 Eylül 2013

Gabrini ve Golden Rose Carnival Oje Kombini..

Günaydın. Dün doktor doktor gezdiğim için günün ojesi yazısını yayınlayamadım, aslında bu ojeyi dün sürdüm ve bugün de dün akşam artık çok işim olduğu ve Carnival ojeleri çıkartmaya üşendiğim için değiştirmedim.
Carnival ojelerin bu açık renklerini çok sevdim, her rengin üzerinde çok güzel duracak gibi görünüyorlar. Bir de kat kat uygulamaya gerek kalmadan da istediğim efekti verdiği için seviyorum. Diğer jel ojeler gibi sürdükçe kat kat olmuyor.

Önce Gabrini 3D koleksiyonundan 43 numarayı sürdüm. Tam bir sonbaharlık parlak bordo kendisi. Üzerine de Carnival 10 ve 14 numaraları ekledim. Bence renkli renkli çok güzel durdu. 

Sarı tahmin ettiğim gibi bordonun üzerine çok yakıştı.

Carnival serisinden başka renkleri de alma isteğim giderek artıyor ama bakalım daha seçemedim hangilerini alacağıma. Umarım siz de beğenmişsinizdir.
Sevgiler..

11 yorum:

  1. O kadar üşengecim ki daha bu karnavalları denemedim bile :O

    YanıtlaSil
  2. @naslı... :-))bu aralar ben de üşeniyorum çıkartmaya gerçekten..

    YanıtlaSil
  3. @kozmetikperisi.. bakıyorum canım..

    YanıtlaSil
  4. cnm bu gerçek bir sonbahar karnavalı olmuş çok sevdim!!!harika bir bordo gerçekten ve sen cidden süper kombinlemişsin renkleri:)))

    YanıtlaSil
  5. @melislicious.. çok teşekkürler.. gerçekten de carnavallar benziyor sonbahar renklerine değil mi??

    YanıtlaSil
  6. Tırnakların yine harika olmuş :) Gabrini ojeyi sürdüğün de soyulma yapmıyor mu.Ben de mat lacivert almıştım çokta hoş durmuştu ama ertesi gün daha soyuldu :(

    Fotoğraflar blogum da mevcut beklerim bloguma :)

    http://gulinintatlitelaslari.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. @gülin.. şu ana kadar hiç soyulma yapmadı gabriniler bende.. ama en fazla 1-2 gün kalır bende oje onu da hesaba katmak lazım belki de.. hemen bakıyorum bloguna..:-))

    YanıtlaSil
  8. Ben de hemen hemen her akşam değiştiriyorum aslında dayanamıyorum çünkü :) Ama bende neden böyle bir şey oldu acaba :( Üstüne her hangi birşey sürüyormusun?

    YanıtlaSil
  9. @gülin.. Yok sürmem birşey kolay çıksın diye kötü olmuş seninki hafta başında o mat ojeyi ben de süreyim bakalım nasıl olacak

    YanıtlaSil
  10. Takipteyim seni bakalım sen de ki sonuç ne olacak :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...