5 Eylül 2013

Favoriler..

Bu aralar içimden bir favoriler yazısı yazmak geçiyordu zaten, sonra baktım çoğu blogda aylık favorilerini yazıyor zaten herkes. Aylık olarak değil ama zaman zaman böyle favori ürünlerin yer aldığı yazılar yazmak iyi olur, hem de değişik bir sürü ürün görmüş oluruz aynı anda diye düşünüyorum.


Naked2 zaten aldığımdan beri favorim, durup durup yine bu palete dönüyorum. Renkleri her mevsim, her zaman favorim. The Balm Instain allıkları bu ara çok kullanıyorum, özellikle bir rengi değil, hepsi favorim. FlorMar'ın yeni çıkardığı CC kremler hem yapıları hem de dokuları itibarı ile kesinlikle favorilerim içinde. Essence pigmentleri bence ne yapıp edip bulun derim, çok güzel renkler ve harika iş çıkarıyorlar. Tabi son olarak da Real Techniques fırçalar ve Eco Tools Airbrush Concealer fırça kesinlikle her makyajda elimden düşmeyen ürünlerden. Bu ürünlerin hepsini de blogda daha önce bahsetmiştim. Bir sonraki favoriler yazısında bakalım neler değişecek. Bu ürünlerin belli bir fiyat aralığı yok, daha sonra high-end ürünlerin yer aldığı bir yazı daha yazacağım.
Sevgiler..

14 yorum:

  1. Flormar CC kremi alıcam kesin :) The balm ve RT fırçalar benim de favorim her zaman :)

    YanıtlaSil
  2. Essence pigmentleri nasıl kullandığını ve yaptığın bir makyajı rica etsem paylaşır mısın?

    YanıtlaSil
  3. @zuhalgündoğdu.. Aslında favori seçmek o kadar zor ki herşey çok güzel artık :))

    YanıtlaSil
  4. @senadursun.. Pigmentleri yazdığım postta bir de makyaj var ama uygulamayı da istiyorsan bir yazı ve makyaj daha hazırlarım kısa zamanda

    YanıtlaSil
  5. önceden yazdıysan görmedim tatlım, link verebilir misin? pigment kullanmadım da hiç.

    YanıtlaSil
  6. http://audreyinsekerleri.blogspot.com/2013/08/essence-pigmentler.html link burada makyaj örneği de var uygulamayı da anlatırım istersen böyle bir yazı ile :))

    YanıtlaSil
  7. Son günlerde benimde aklımda R.T fırçalar var ama Cloud10Beauty'de stokta yok istediklerim.Geldiği zaman gözümü karartıp alacağım artık :)

    YanıtlaSil
  8. @makyajkelebeği.. Ben hiç oradan almadım ama rahat geliyor diye biliyorum bir cesaret almak lazım..

    YanıtlaSil
  9. Ben de yaz favorileri başlığı altında bi yazı yazmayı planlıyordum, aylık favori yapamıyorum ben de öyle :) Şu Naked'i öyle merak ediyorum ki ...

    YanıtlaSil
  10. @makyajınkimyası..yaz tabi çok iyi oluyor yeni ürünler de keşfediyoruz böyle yazılarda..:))

    YanıtlaSil
  11. favori urunlerinden en merak ettiğim denemek istediğim flormarın cc kremi:) arada böyle yazılar olunca daha cok bilgilenmiş oluyoruz,mimledim seni, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  12. @bricitconsungunlugu.. Teşekkürler yarın hemen yarın bakıyorum mime..

    YanıtlaSil
  13. Tamam tatlım verdiğin linke baktım hatta onu okumuş ve yorum da yapmışım çok sağol

    YanıtlaSil
  14. @senadursun.. işine yaradıysa çok güzel.. sevgiler :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...