9 Eylül 2013

Ağustos'dan Beri bitenler..

Hemen uyarayım uzun bir yazı olacak, çünkü taa ağustos başından beri bitirdiklerim duruyor ve bir türlü fırsat bulup da resim çekemediğim için yazamadım. Hemen geçelim bakalım neler bitmiş.


Önce yazlıkta bitenler, Panama Jack 30 SPF Sun Sprey, çok memnun kaldım, güzel koruyor ve serinlik veriyor, Gratis'de 14 TL. gibi satılıyor ama indirimde yakalamak mümkün. Tek kusuru çabucak bitiyor. Clinique vücut peelingi, çok özel bir ürün değildi, bir setin içinde gelmişti,yeniden alınmayacak. Gliss durulanmayan sprey saç bakım sıvısı, bu diplari yağlı, uçları kuru saçlar yani tam benim için. Ama tek özelliği saçın kolay taranması oldu. Dia aseton, fena değil ve çok ucuz yeniden alınabilir. Nivea ballı lip balm, her türlüsünü seviyorum, yedeği de var zaten. Watsons biralı şampuan, fena değildi ama şu anda çok şampuanım var ve diğerlerini de denemek istiyorum.

Nivea makyaj temizleme sütü, orta karar bir krem temizleyici, fena temizlemiyor ama çok da beğenmedim. Yeniden almayacağım. Bee&Beauty Vanilla&Cheesecake duş jeli, inanılmaz kokuyor ama kalıcı değil. Kalıcılığını peeling ve vücut losyonu gibi ürünlerle destekliyorum ve evet yedeğini aldım. Benri koyu renk ojeler için aseton favorim ve evde 3-5 tane var. Clinique yüz yıkama jeli-köpüğü, harika bir jel yumuşacık yapıyor çok güzel temizliyor ve yatıştırıyor. Ama buna benzer bayıldığım Nuxe ve Bioderma'da var, elimdekiler bitince aralarından seçim yapacağım. Kiehls duş jeli, vanilyalı olan ve şahane kokuyor. Yine kalıcılığını vücut losyonu ile destekliyorum.

Makyaj ürünleri bu ay epey bitti sayılır. İki adet Essence mascara yeniden alınacaklar içinde değiller. Dior Show seyahat boyu mascara, şahane bir mascaradır ama alırsam Iconic Eyes'ı tervih ederim. Yine Dior kaş jeli, çok memnun kaldığım bir üründür. Tüpü ile bir DIY çalışması yapacağım bakalım olursa. ID Bare Minerals toz fpndöten, inanılmaz ama bitebildi, çok güzel bir fondöten ama TR'de yok artık ne yazık ki. Loreal LumiMagique fondöten tester'ı, ancak fena değil diyebiliyorum. Eski bir Dior kalemtraş, kırıldığı için attım.

Bioderma Sensibio göz kremi çok memnun kaldım, çok güzel nemlendiriyor ve kurutmuyor, kesinlikle alırım yeniden. LaNaturel deo sprey, Lila Kutu'da satılıyor ve aliminyum yok, doğal, en kısa zamanda tam boyu alınacaklardan. FlorMar optik beyazlatıcı, baz olarak kullandım fena değil ama bir artısını görmedim. Sonuna doğru artık fırça ile alınmaz hale geldi ve atıldı. Yerine Essence denenecek. Favorim Acnecinamide Jel kremim, ikinci tüp bitti, üçüncüye geçeceğim yakında. Mavala ayak bakım kremi, fena değil ama aynı işi yapan FlorMar var.

Biraz daha makyaj ürünü, bir Avon Super Shock kalem, muhteşemdir ama çok benzer kalemim var şu anda. Kiehls BB krem, çok beğendim, kokusu hariç hiç bir kötü yanı yok ama elimde çok BB var en azından seneye yaza doğru alırım diye düşünüyorum.

Loreal saç jölesi, niye aldım bilmiyorum hiç kullanmam  ben jöle, attım gitti. Watsons Green Tea killi yüz maskesi, duşta kullanıyorum, kokusu güzel ve güzel temizliyor. Yardley Royal Diamond parfüm, kokusu Chloe klasiğe benziyor ama kalıcı değil.

Diadermine argan yağlı temizleyici mendil, kurumuştu attım. RawGanic temizleme mendili, biraz sertçe ama fena temizlemiyor ve yazlığa gide gele bitirdim. La Ligne ballı-sütlü el sabunu, güzel kokan bir sabun seviyorum ve indirimde alıyorum.

Testerlar. Garnier fena değil gibi, Cosmo tüy dökücü serumu amacı ile ilgili kullanmadığım için bilmiyorum faydası varmıdır. Lazer epilasyon yaptırdığım için öylesine sürdüm gitti. Frizz-Ease fena değildi. Altta Watsons Beyaz çukulatalı maske var ama ilk kullanımdan sonra ağzını kapatmadığım için kurumuş o nedenle onu bir kere daha alıp deneyeceğim, burada yorum yapmıyorum.

Sephora Caramel sprey, kokusuna bayılıyorum. HR göz altı serumu, bu kadarcığı bile uzun süre gitti ve beğendim. Kienhls Rosa Arctica göz kremi, bana biraz yetersiz geldi sanki çok sevemedim. Kiehls Midnight Recovery serum, harika kokulu ve harika etkili serum, bu kadarı neredeyse 1 ay gitti ve çok memnun kaldım. İlk fırsata tam boyu alınacaklar içinde.

Ve olmazsa olmaz Benri pamuklar..

İşte Ağustos başından beri bitirdiklerim de böyle, sizin de deneyip memnun kaldıklarınız veya kalmadıklarınız varsa paylaşırsanız sevinirim.
Sevgiler..

16 yorum:

  1. Ooooohhh gitsin bitenler yerine gelsin yeniler

    YanıtlaSil
  2. Her şeyi bitirmişsin canım. Ben bu kadar çok bitiremiyorum

    YanıtlaSil
  3. Bioderma göz kremini mutlaka deneyeceğim. Rawganic temizleme mendilini ben de çok begendim, kokusu hariç güzel.

    YanıtlaSil
  4. @dutyaprağı.. evet yeniler açıldı bile yerlerine..:-))

    YanıtlaSil
  5. @senadursun.. çok düzenli kullandım bu aralar.. o nedenle çabuk bitti..

    YanıtlaSil
  6. @nilgünkahraman.. bioderma kremi çok sevdim ben.. rawganic yerine başka mendil arayışındayım şimdi bakalım..

    YanıtlaSil
  7. Wauwwwww diyorum:))) gelsin yeniler...

    YanıtlaSil
  8. @makyajlıkareler.. geldi geldi :-))

    YanıtlaSil
  9. Ne güzel pek çok ürün bitirmişsin.Tebrikler :)
    Gliss sıvı saç kremini bir kaç yıldır sürekli kullanıyorum ben.Bee Beauty duş jeli ise sırası gelsin diye sabırsızlandıklarımdan :)

    YanıtlaSil
  10. @makyajkelebeği.. teşekkürler.. şimdi down under'ın saç spreyine geçtim o daha iyi sanki.. bee beautynin kokusuna bayılıyoru ben.. hep yedekte tutacaklarımdan..

    YanıtlaSil
  11. Wow, yazarken yorulmuşsundur!!! Ne çok makyaj ürünü de bitmiş, bravo valla! Yenilerini güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  12. @bveç.. Uzun sürdü :)) teşekkürler canım

    YanıtlaSil
  13. Uuu dolu dolu ne güzel bir sürü şey bitirmişsin :)

    YanıtlaSil
  14. @ojebalonoje.. Düzenli kullanmak işe yarıyor gerçekten :))

    YanıtlaSil
  15. en sevdiğim yazı dizisi sanırım=)) bisürü ürün bitirmişsin harika bişiy bu=)
    bana da beklerim

    YanıtlaSil
  16. @shiva.. bakarım mutlaka..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...