3 Eylül 2013

20 TL. Altında Favori Ürünler..

Bu ürünler herkesin alabileceği ve makyajında temel olarak kullanabileceği ürünlerden oluşuyor. Hepsinin fiyatı 20 TL.'nin altında ve Watsons, Gratis, Rossmann gibi ülkemiz drugstore kabul edebileceğimiz zincir mağazalarda bulunuyorlar.
Toplu halde görelim. Tabi Essence ürünleri baş roldeler.

Şöyle incelersek; ucuz yollu bir ama işini de iyi yapan bir fondöten olarak Catherina Arley olabilir. Bu ürünün yazısını henüz yazmamıştım ama ilerleyen günlerde burada olacak. Online olarak veya küçük parfümeri dükkanlarında bulmak mümkün. Elite markasının kullandığım ürünlerinden de gayet memnunum. Bu allık da gayet pigmentli ve güzel. Ruj olarak Rimmel London Kate rujları seçtim, her zevke göre mevcut ve sık sık da indirimi oluyor. Far olarak Maybelline Color Tattoo farlar yine her zevke göre renge sahipler ve fiyatları da uygun. Yok ben krem far istemem derseniz Essence'in 3D veya normal tekli farları 5-9 TL.'lik fiyatları ile işinizi görür. Yine Essence fix&matte ile makyajınızı 11 TL.'ye sabitleyebilirsiniz. Jel eyeliner olarak Maybelline Lasting Drama eyelinerı sık sık indirime giren 15-17 TL.'lik fiyatı ve 4 değişik rengi ile uygundur. Göz bazı olarak asıl Essence'in bu yeni bazını değil ama I Love Stage bazını önerecektim ama onu bitirmiştim ve hala var mı bilmiyorum ama bu da gayet iyi iş görüyor. Yine mascara olarak Essence'in LashMania mascarası her keseye uygun güzel bir mascaradır veya Maybelline mascaralar da 15-20 TL. arasındaki fiyatları ile her zevke hitap ediyorlar.  Bronzer olarak Essence Sun Club veya mat olarak isterseniz Rival De Loop Bronzerı tavsiye edebilirim. Fırça olarak yine indirime giren fiyatları ile The Balm fırçalar, EcoTools AirBrush concealer fırça ve buffing brush tarzı herhangi bir ucuz fırça işinizi gayet iyi görecektir. Göz altı kapatıcını eklemeyi unuttum hemen düzeltiyorum. Watsons'da satılna Collagen isimli marka hem ucuz hem de iş görüyor yanlız renk seçeneği var mı bilmiyorum. Ama açık bir renk işimi görür diyenler için harika bir seçenek. Göz ve dudak kaleminde ise Emily veya Essence çok uygun fiyata çok seçenek sunuyorlar. Bir de BB krem sorunsalı var, Rival De Loop BB krem 6-7 TL.'lik fiyatı ile kullandıklarımın içinde fiyat/performans açısından en iyi olanlardan.

Bu yazıdaki bazı ürünlerden daha önce bahsetmiştim, yazmadıklarımın da yazıları en kısa zamanda gelecek.
Sevgiler..

30 yorum:

  1. Essencenin kimi ürünleri ve Rimmel london kate rujları beğeniyorum:)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bi yazı olmuş, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel ve faydalı bir yazı olmuş.
    Bu arada Essence Sun Club'ını merak etmedim değil :)

    YanıtlaSil
  4. @zuhalgündoğdu.. evet ben de öyle :-))

    YanıtlaSil
  5. @sümeyyeözcan.. işe yaramasına çok sevindim rica ederim :-)) sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. @morrimel.. çok sevindim beğendiğine.. sun club gerçekten güzel bence.. gratiste görürsen mutlaka bakmadan geçme..

    YanıtlaSil
  7. Gule gule kullan cok iyi bir yazi olmus :) Sun club alligi bulamiyorum devami yok sanirim :/

    YanıtlaSil
  8. @misspoine.. teşekkürler.. belli bazı şubelerde var sanırım diğerlerine gelmemiş saçma bir şekilde..

    YanıtlaSil
  9. The Balm fırçalarından ve EcoTools AirBrush concealer fırçasından çok memnunum. Emily dudak kalemleri bi efsane oldu zaten kalıcılığı mükemmel. Ama fondoten de her markayı kullanamıyorum ben hassas bi cildim olduğu için. Bu yüzden çok şanslısın canım :)

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel bi yazı olmuş:) Söylediğin iki bronzerı çok merak ettim, diğerlerinin hemen hemen hepsi favorilerim zaten;)

    YanıtlaSil
  11. Essence sun clubi cok merak etmekle beraber hic bir yerde bulamiyorum . Rival de loop kalemleri de cok guzel bu arada :)

    YanıtlaSil
  12. Maybelline ve essence'in ürünlerinden bende gayet memnunum. :)

    YanıtlaSil
  13. gerçekten harika bir yazı olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  14. Oradaki kabuki seklinde fircanin markasi nedir acaba :)

    YanıtlaSil
  15. essence in bu yeni farbazını sevmedin mi ben balmın far bazıyla karşılaştırdım. kesinlikle essence bazın üstüne sürdüğüm farlar daha uzun süre dayandı. sevgiler...

    YanıtlaSil
  16. Bu yazılar süper oluyor doğrusu! Bir fırsat bulsam da ben de yazsam keşke :) Eline sağlık, sevgiler!

    YanıtlaSil
  17. Essencenin ürünlerini bende seviyorum. Rimmel kate mosslara ve Maybelinne color tattooları çok beğeniyorum zaten. Seçimleriniz güzel.

    YanıtlaSil
  18. Essence ürünleri ve Rimmel London ürünleri fiyatlarına göre başarılılar :) Çok güzel bir yazı olmuş, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  19. @senabilen.. sana o zaman daha hassas ciltler için uygun bir marka bulmak lazım 20 tl altında olmasa bile yves rocher falan olabilir diye düşündüm..

    YanıtlaSil
  20. @dramaqueen.. yandığımdan beri sürekli kullandığım iki ürün mat olanını pudra olarak bile kullandım yani.. teşekkürler..:-))

    YanıtlaSil
  21. @balböceğiilekozmetik.. RdL kalem hiç denemdim bir rossmanna yolum düştüğünde bakarım.. sun club çok az yere gelmiş sanırım ama yayarlar umarım ki çünkü çok güzel..

    YanıtlaSil
  22. @gizemgider..evet hem ucuz hem de kaliteli..:-))

    YanıtlaSil
  23. @softfashion.. teşekkürler :-))

    YanıtlaSil
  24. @simgeakyol.. gold pro-brush gibi aslında markasız bir marka.. kadıköy'den bir kozmetik deposundan almıştım sanırım.. tahmin ettiğimden iyi çıktı ve böyle fırçalar bulunabiliyor küçük depolarda..

    YanıtlaSil
  25. @gülaydın..balmı denemedim.. bundan memnunum ama eskisi daha iyiydi sanki .. yoksa bu da gayet iyi iş görüyor..

    YanıtlaSil
  26. @bveç.. teşekkürler canım.. evet ben de okumayı seviyorum nihayet ben de yazayım bir tane bari dedim.. devamı high-end ürünlerle gelecek.. sen de yazsan da okusak yeni keşifler yapsak :-))

    YanıtlaSil
  27. @renklimasallar..çok teşekkürler yeni ürünler keşfettikçe yazacağım..

    YanıtlaSil
  28. @alicemakyajdiyarında..çok teşekkürler umarım okuyanların işine yaramıştır.. :-))

    YanıtlaSil
  29. çok yararlı ve bilgilendirici bir post olmuş
    sun clubun yenileri var gözüküyor nette ama ben hala bulamadım
    fazla shimmer benim için bunlar

    ayrıca blogunun bu sade halini cok seviyorum soylucem deyıp unutuyorum hep <3

    YanıtlaSil
  30. @kovakadınıyımben.. çok teşekkürler :-)) işe yaraması çok güzel.. allık olarak da kullanıyorum ben yanık tende hoş duruyor..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...