20 Ağustos 2013

Loreal Glam Shine Kalem Rujlar..

Loreal yakın zamanda Clinique Chubb Stick'e çok benzeyen kalem ruj serisi çıkarmıştı. Ben de bu seriden 2 adet ruj aldım. Serinin adı Glam Shine ve neredeyse her şeyi ile Chubby Stick'e benziyor. Yalnız Loreal'in renk seçeneği daha az sanırım. Ya da beğendiğim renk bulamadığım için bana öyle geliyor da olabilir. 
Kalem rujlar gerçekten çok pratik, makyaj çantamı yanıma almadığım zaman bile çantaya at çık yapabiliyorum. Kapakları iyi kapandığı sürece hiç sorun olmuyor.

Seriden en beğendiğim, zaten tek beğendiğim de bunlar 2 rengi aldım şimdilik. 910 numara Bite the Maracuja ve 913 numara Dare the Dragon Fruit. 910 numara çok tatlı ancak bol simli bir turuncu, 913 ise dudakta çok tatlı duran bir fuşya. Ancak turuncu olanın içindeki simler bildiğiniz ağzınıza geliyor, dudağıma her sürüşümde o pıtır pıtır simleri hissediyorum. Çok kötü bir his değil ama olmasa iyi olurdu. Bu histen hoşlanmayacak olanların denemesi lazım. 913 numara ise en azından görünüşte o kadar simli değil. Dudakta yine parlıyor ama pıtır pıtır ağza gelmiyor en azından. Turuncuyu renk olarak daha çok sevmeme rağmen fuşya olandan yapı olarak daha çok hoşlandım. 

Chubby Stick ile boyutları falan her şeyi aynı. İkisinin de nem vermesi bana yetersi geliyor ki Chubby Intense var elimde.

Renkleri hafif bir parlatıcıdan öteye geçmiyor, o nedenle elinizi bol tutabilirsiniz. ben sürdükçe sürüyorum zaten fazla da dayanmıyor benim dudağımda. Günlük kullanım için iyi buluyorum ama davet veya gece yemeği için yetersiz kalabilir.

Chubby Sticklerde olan renkelrden çıkarması ve simsiz olmaları halinde bu seriye şans vermeye devam edebilirim. Watsons mağazalarında şu aralar sanırım % 25 indirimli olarak 22 TL civarında satılıyor olmaları lazım.
Sevgiler..

12 yorum:

  1. 912 ve 915 var bende. Yani gayet beğendim fiyat olarak da oldukça uygun. Sen de güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  2. @zuhalgündoğdu.. teşekkürler canım sen de güzel günlerde kullan sendekiler..

    YanıtlaSil
  3. Ben de bordosunu almıştım.Yazısını bir ara yazayım.Güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
  4. 4 rengi de bende var canım ve az çok hepsini seviyorum.Güle güle kullan sende :))

    YanıtlaSil
  5. @undenied.. Yaz tabi okuyalım onu da :))

    YanıtlaSil
  6. @senadursun.. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. @makyajkelebeği.. Teşekkürler sen de güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  8. En kısa zamanda bende almayı düşünüyorum ve o simlerin pıtırcıklı yapısını öğrendiğim iyi oldu. :)

    YanıtlaSil
  9. @gizemgider... bazısı çok simli baızısı az deneyerek alırsan görmüş olursun yapısını..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamdır. Teşekkürler tavsiyen içinde. :))

      Sil
  10. @gizemgider... :-)) rica ederim..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...