22 Ağustos 2013

FlorMar CC Kremler..

Nihayet aldığımdan beri 2 haftaya yakın bir kullanımdan sonra FlorMar'ın yeni çıkardığı CC kremlerini anlatabilirim. FlorMar mağazasında almadan önce sadece kızarık-kırmızılık-sivilce oluşumlarını dengeleyen ren olan 02 numarasını denemiştim. O gün yüzümde çıkan sivilceyi mükemmel kapattı. Ancak benim asıl sorunum bunlar olmadığı için 01 ve 04 numaralı olanları aldım.
01 hafif eflatun tonlu ve yüzde solgunluk, yorgunluk ve uykusuzlukla oluşan yorgunluk izlerini ve göz altı morluklarını dengeliyor. Kapatmıyor, sadece hafifletip bütün yüzün rengini makyaja-baza-fondötene nasıl kullanmak isterseniz eşitliyor. 04 numara ise normal ciltlerin  kullanabileceği, bütün yüzün renk dengesini tek ürünle sağlayan bir renk. 

Ürün ister baz olarak, ister baz altına veya baz ile beraber cilt hazırlama evresi olarak veya direk fondöten yerine kullanılabiliyor. Sizin istediğiniz beklediğiniz sonuç ne ise ona göre kullanılabilir. Ben baz kullandıktan sonra her iki kremi birlikte uygulayarak kullanıyorum. Fondöten altına kullanmayı henüz denemedim, 04 değil ama 01 fondöten altında iyi sonuç verir sanıyorum. 

Her ne kadar sitesinde 04 numara için yüksek örtücülük gerektiren cilt kusurlarını kapatır dese de böyle bir şey beklemeyin. Kapatıcılığı orta karar bence. Tabi normal ciltler için fazlası ile yeterli olacaktır. En önemli yanlarından biri de SPF 15 içermesi ki kış ayları için uygun bence, yaz ayları için yetersiz kalır.

40 ml.'lik tüplerde geliyorlar. ve tanesi şu anda eğer zam gelmezse yakın zamanda 23.50 TL. ve 12 ay kullanım süreleri var. 12 ay sürekli kullanan kişiler bitirebilir ama benim bitirebileceğimi hiç sanmıyorum.


01 numara..

04 numara..

Uygulama sonrası değişik bir görüntü veriyor ne tam mat ne de parlak, saten görünüş denilen görüntü daha iyi anlatıyor. Üzerine illaki sabitlemek için pudra geçmek gerekmiyor, onu da tesadüfen dün sürmeyi unutunca fark ettim ki gün boyu bir bozulma falan olmadı, sadece biraz parlama yaşadım ama bu sıcakta normaldir. Özellikle 01 numaranın göz altımda verdiği sonucu oldukça beğendim. Bu kremden sonra kapatıcı daha çok etkisini göstermeye başladı. Görevi cilt rengini eşitleme olduğu için de cilt tonuna göre değişiklik göstermiyor. Pigmentler her ciltte aynı işlevi görüyor. FlorMar'ın son zamanlarda yaptığı başarılı işler malum, bu kremler de en azından benden ortanın üstünde not aldılar.  Ürünü buradan inceleyebilir veya satın alabilirsiniz. Ayrıca FlorMar mağazalarında da ürünü deneyebilirsiniz.
Sevgiler..

27 yorum:

  1. Alsam mı almasam mı ? karasız kalıyorum..

    YanıtlaSil
  2. @senadursun.. mağazada bir dene derim almadan hangisi uygun sana diye..

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel anlatmışsın aklımda hiç soru işareti kalmadı. Dönünce bakıcam ama elimde çok ürün var:( tabi bir de sipariş edip beklediklerimi de düşünürsek alamayabilirim. Bu kozmetik düşkünlüğümüz nolcak bilmiyorum ;)

    YanıtlaSil
  4. 04'ünü deneyebilirim ben de

    YanıtlaSil
  5. @zuhalgündoğdu.. çok sevindim beğendiğine.. benim de var elimde ürün epey ama bunlar yeni ve değişik diye denemek istedim ve hakikaten nolucaz bilmem :-)))

    YanıtlaSil
  6. @morrimel.. 04 her cilde uygun sana da gayet iyi olacaktır eminim..

    YanıtlaSil
  7. Benim de goz cevresine uygulanabilen dikkatimi cekti. Magazaya gidip bir bakayim merak ettim. Diyette oldugum icin almayacagim ama begenirsem doyet bitince alabilirim :) gule gule kullan tatlim sende :)

    YanıtlaSil
  8. @balböceğiilekozmetik.. ben de hep niyetleniyorum kozmetik almayayım diye ama hep yeni bir şey çıkıyor o arada ve diyet falan kalmıyor tabi :-)) teşekkürler..

    YanıtlaSil
  9. Ben Flormar'ın BB kremini standta denemiştim, yüzüm muşamba gibi katır katır olmuştu. Şimdi gidip de CC kremini denemeye çekiniyorum. Nedense ben ve Flormar'ın cilt ürünleri hiç anlaşamıyoruz :/

    YanıtlaSil
  10. @tutumlupudriyer.. ben de bb kremini hiç denemedim flormarın ilginç.. ama yine mağazada deneyip görmeni öneririm bunları çünkü yapıları bb kremden farklı..

    YanıtlaSil
  11. cc kremlerini cok merak ediyorum 01 numaralı olan tam benlikmiş denemek lazım, iyi gunlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  12. ben kapatıcı harici hiçbirşeyi gözaltıma sürmüyorum bb krem veya cc krem sürülebilirmi yani

    YanıtlaSil
  13. @bricitconsungünlüğü..teşekkürler mağazalarda hepsini deneyebilirsin hangisi uygun olursa sana..

    YanıtlaSil
  14. @yıldız.. En alta sürüyorum bunu göz altı morlukları dengelensin diye sürülebilir tabi kapatıcı üzerinden hafif bir fondöten bile geçiyorum ben renk aynı olsun diye..

    YanıtlaSil
  15. özellikle yanaklarım kızarıyor gün içinde. bu yüzden 2 numaralısını merak ediyorum ben de. sanırım dayanamaz alırım.

    YanıtlaSil
  16. @cansuselin.. Ben sivilce üzerinde denediğimde çok beğendim işe yarayabilir dene mutlaka

    YanıtlaSil
  17. buarada saç tebeşiri çekilişime katılırmısın

    sevgiler

    YanıtlaSil
  18. @yıldız.. Tamam dene :)) çekilişe bakarım

    YanıtlaSil
  19. @pinkyfashion.. Güzel bir ürün dene mutlaka

    YanıtlaSil
  20. Ben yeşilini aldım ve çok memnun kaldım :) Moru da aklımdaydı; ama yazdığına göre benim işimi en çok yeşil görürmüş zaten :) Güle güle kullan!!!

    YanıtlaSil
  21. @bveç... teşekkürler..kızarıklık-sivilce için yeşil demişti kız benim 1-2 sivilceme tavsiye etmedi.. mor bana en yarayanı oldu çok memnunum.. yeşilin yazısını bekliyorum senden..

    YanıtlaSil
  22. acaba yeşil ten rengimizi açar mı koyulaştırır mı ben buğday tenliyim daha koyu olmasını istemiyom cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler:))))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kübraelif.. Yeşil renk cildi açmaz ya da koyulaştırmaz.. Kızarıklık ve/veya sivilce sorunu varsa onları nötrler ve cilt tonunu eşitler böyle bir sorunun varsa alabilirsin ya da bunu baz olarak kullanıp üzerine fondöten veya BB krem kullanabilirsin..

      Sil
    2. tamda duymak istediğim cevap ilginize çokkk teşekkürler :)))))))

      Sil
    3. @kübraelif.. Rica ederim sevgiler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...