14 Mayıs 2013

Anneler Günü Alışverişi Part 2 Gratis ve Watsons Karışık..

Alışveriş maceralarım tabi ki bir seferde ve ilk gün harcamış olduğum 37 TL. ile sona ermedi. Hafta sonu süresince muhtelif Gratis ve Watsons'lara girdim çıktım ve tabi her seferinde farklı farklı şeyler aldım. Tek başarım asla Balm standından bir şey almadım ve genelde ihtiyaç üzerine alışveriş yaptım. Şimdi neler aldım devam ediyoruz.
Bunları pazar günü Buyaka Gratsi ve Watsons'dan karışık şekilde aldım. Garnier saf ve temiz günlük bakım kremini severek kullanıyorum ve yedekledim. Yazısı gelecek tabi, indirimle 11 TL. gibi geldi ama Kadıköy'de 10 TL.'ye de gördüm oradan alacağım bir sonraki sefere.
DermoCare serisi Gratis'e yeni geldi ve %50 indirim de olunca oğluma denemesi için 2 ürününü aldım, tanesi 7-8 TL. gibi geliyor. Benri'nin koyu renk ojeler için asetonu zaten denemek istediğim bir üründü, indirim de olunca 2 tane birden aldım. Nasıl olsa kullanırım. Pazar günü aldığım tek makyaj ürünü Essence I am a Lobstar ruj, tam turuncu ve hafif duruşunu sevdiğim için aldım, normalde Essence rujları beğenmiyorum.

Bunlar da Watsons'dan alınan el sabunları, nasıl olsa bol bol kullanılıyor ve tanesi 2.99 TL. 

Bu alışverişte Watsons'dan aldığım Rimmel Lash Accelerator mascaranın da olması lazım ama çekmeyi unutmuşum. O mascarayı bir süredir istiyorum. 19 TL. idi,  %44 indirimle 8.80 TL. düşerek 11 TL. civarına geldi. Bu arada ufak bir de eleştiri yapayım. Watsons'da hangi üründe ne indirim olduğundan kimsenin haberi yoktu. Örneğin bu mascara için standında yazan bilgi yazısını okuyup var dediler. Peki kaça düşüyor dediğimde de kasada son okutmada belli oluyor ancak karşılığını aldım. Yani ancak alışveriş bittiğinde belli olurmuş. Şimdi bu kadar mağaza herhangi bir ürünün indirimli veya indirimsiz fiyatını hemen kasadan okutup söylersen Watsons'ın bunu yapamaması tuhaf ve komik. Ayrıca da indirimli ürünler konusunda biraz daha bilgili olsalar çok iyi olacak. Gratis bu sefer iyi hazırlanmıştı, müşteriyi sık sık bilgilendirler. Alışveriş yazılarım devam edecek, maalesef bu kadarla kalamadım.
Sevgiler.

20 yorum:

  1. Katılıyorum Watsons da ne indirimi var anlamadım fiştede Gratis'in gibi indirimli ve indirimsiz fiyatları belirtilmemişti yanlış hatırlamıyorsam. Zaten Watsons da indirim yok denecek kadar azdı.
    DermoCare Yüz yıkama jelini çok merak ediyorum ama bende birsürü ürün var bitirmeden almak istemedim yorumlarını bekliyorum.
    Sevgiler, hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan aldıklarını
    dermocare in içeriği pek hoşuma gitmedi diye almamıştım ama merak ettim yorumlarını bekliyorum senden

    YanıtlaSil
  3. cılekkkk bayılıyorummm cılek kokısunaaa :)) ohh mısss gıbı :)

    YanıtlaSil
  4. @hazelçelik.. fişin sonunda indirimini düşmüşler o kadar.. dermocareleri ben de biraz deneyip yazacağım..

    YanıtlaSil
  5. @kovakadınıyımben.. teen serisi dediği için aldım sırtındaki sivilceler için kullanıyor yıkama jellerini ben de biraz biraz kullanıp yazacağım yorumunu.. teşekkürler..

    YanıtlaSil
  6. @kokoşkelebek.. dediğişik kokulu el sabunlarına bayılıyorum ben de almadan duramadım..:-))

    YanıtlaSil
  7. Essence rujdan bende aldım tam yaz rengi gule gule kullan canım
    Watsons dedi ki tum bakım ürünlerinde %40 indirim var yazdı face den gittim ki bi tek nivea olay de varmış diğer kremler fln %20 imiş meger %40 varan demek istiyorlarmış bik bik anliycan hiçbir sey almadan çıktım gratisin kremleri bile indirim yapılmamış halde watsons un indirimli halinden bile daha ucuzdu iki indirimde watsonsdan hiçbir sey alamadım oraya gidiliyorsa rimmel London icin gidiliyor indirimde bence

    YanıtlaSil
  8. @palatosun.. evet haklısın watsonsun en büyük artısı rimmel satması.. kendi ürünlerini de çok seviyorum gerçi ben bir de güzel indirim yapsa süper olacak..:-))

    YanıtlaSil
  9. Güzel bir indirim yapsa da talan etsek değil mi :p ben de hiç bir şey almadım watsonsdan neredeyse o kadar kafa karıştırıcı duyurular yapıyorlar ki bir de şu fişlerde indirimi düşmeyen ürünler falan iyice salak yerine koyuyorlar bizi

    YanıtlaSil
  10. O rujun yazısını en kısa zamanda bekliyorum. Sabunlar köpürüyor mu?

    YanıtlaSil
  11. çekiliş vaar
    http://parduz.blogspot.com/2013/05/cekilis-yapyorum.html

    YanıtlaSil
  12. Watsons hem indirim hem de ilgi açısından çok zayıftı bu sefer de. Kadınlar gününe göre indirimleri daha iyiydi ama ben yine de alışverişimi Gratis'ten yaptım. Bir tek Rimmel London'dan bir şeyler alabilirdim. İhtiyacım yok diye onlara da bakmadım.

    Hepsini güzel günlerde kullanın ^_^

    YanıtlaSil
  13. Bir zamanlar watsons da güzel indirimler yapardı. Son senelerde bize garez yapmamaya başladı sanki. :) Ben ilk gün gratisten aldım alacaklarımı. Sonra watsonsa gittiğimde de ıvır zıvırları aldım ama hiç indirim olmadı. 10 gün sonra gitsem de aynı fiyata alacaktım yani. :) Lorealden bir kapatıcı alayım dedim, yedeklemek için. Nerde %44 indirim. %30 a bile denk gelmiyordu yapılan indirim. Ben de acil ihtiyaç değil diye tekrar bıraktım KASADA! :) Sanki bir kere kasaya götürürsek ürünü vazgeçemeyiz gibi muamele etti ya bize watsons, ben de inadına hiç çekinmeden kasada verdim kararımı.

    YanıtlaSil
  14. @svieridoroga.. evet indirimleri biraz tuhaf oluyor watsonsın turkcell club falan kafa karıştırıyor turkcelli olmayanlar ne yapsın..tek iyi indirim rimmel deydi bu sefer..

    YanıtlaSil
  15. @birmakyajbloguyazarı.. sabunları henüz açmadım.. bitenler yazısına koyarım onları artık.. ruju da yazacağım en kısa zamanda..

    YanıtlaSil
  16. @parduz.. bakıyorum hemen..:-))

    YanıtlaSil
  17. @alicemakyajdiyarında..çok teşekkürler.. watsonsdan rimmelden bir mascara istiyordum onu da aldım zaten..

    YanıtlaSil
  18. @ecz.imis.. işte ben de ona kızdım.. fiyatı hemen söyleyebilmeleri lazım kasada son dakka belli olması tuhaf olmuş.. ne kadara geldiğini bilsem alacağım şeylerin kafamda daha net fiyat oluşur..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...