26 Mart 2013

Günün Ojesi China Glaze Cha Cha Cha..

Günaydın. Biz inatla baharı getirmeye çalışırken havalar bize inat soğudukça soğuyor. Ama bugün yine tam bir bahar rengi sürmekten geri kalmadım. Bu oje fuarda China Glaze standında hemen dikkatimi çeken ojelerden biri oldu. Oje China'nın Island Escape isimli koleksiyonuna ait. Bu koleksiyon tam kendinden simli ve parlak, neredeyse neon ojelerin yer aldığı bir koleksiyon. Bende daha önceden Senorita Bonita'da vardı. O da aynı Cha Cha Cha'nın yapısında ve kendinden simli, parlak bir oje. 

Kapatıcılığını çok beğenmesem de kuruması çok hızlı olduğu için kapatana kadar rahat rahat ince 3-4 kat sürdüm. Oje hafif kremsi yapıda ama kuruduktan sonra zedelenme olmadı. 

Günün yüzükleri siyah ve gümüş tonlarında.


Cha cha cha içinde sarı tonlar olan bir lime rengi, bana baharı, limon dallarını ve kır partilerinde dansı anımsatıyor. renkten çok ismine aşık oldum da denebilir bu duruma. MUA puanı da 4.0'müş, fena değil. Temptelia'da fırça izi kalıyor demiş şimdi bakınca biraz hak verdim ama çok da önemli bir durum değil çünkü 3 katta belli bile olmuyor o kadar fırça izi.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. @naslı.. yaz bir gelse neler süreceğim de...:-))

    YanıtlaSil
  2. Çok beğendim ojeyi de,işaret parmağındaki yüzüğü de:)

    YanıtlaSil
  3. @goncat.. çok teşekkürler Goncacım..:-))9

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel renk, çok beğendim doğrusu:)

    YanıtlaSil
  5. @şebnemkayaol.. teşekkürler canım...

    YanıtlaSil
  6. Bendede var bu:) Altına essence'in L.O.L'ini sürüyorum bir kat. Rengini çok daha canlandırıyor Daha neonlaştırıyor :)
    Ayrıca yüzüklerine hastayım :)

    YanıtlaSil
  7. @jeren.. LOL un bunun altında nasıl duracağını merak ettim şimdi.. Teşekkürler :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...