29 Eylül 2024

Akaretler’de NIVEA Rüzgarı : Cilt bakımı ve inovasyon bir arada..

 NIVEA Türkiye, 27 Eylül’de Akaretler’de gerçekleştirdiği ışıltılı etkinlikte cilt bakım dünyasından değerli isimlerle bir araya geldi. 




NIVEA Türkiye, Akaretler’de düzenlediği özel etkinlikle yenilikçi ürünlerini ve cilt bakımındaki inovatif yaklaşımını gözler önüne serdi. Ünlü isim Mert Vidinli’nin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, makyaj sanatçıları Fezi Altun ve Seçkin Sunguç, sağlıklı ve ışıltılı bir cildin makyajın kalıcılığı üzerindeki etkilerini anlattı. Dermatolog Seçil Demirci Thiamidol içeriğinin leke karşıtı özelliklerini detaylandırırken, Beslenme Uzmanı Nazlı Yüksel Dönmez şekerin sebep olduğu kırışıklardan bahsederek daha sıkı ve sağlıklı bir cilt için uygulanabilecek pratik öneriler sundu. Davetliler, Skin Lab’ın özel deneyim alanlarında cilt analizlerini yaptırarak kendileri için uygun olan NIVEA ürünlerini keşfetti.



Etkinlikte NIVEA’nın yenilikçi formülleri ile geliştirilen yeni ürünleri tanıtıldı
 
Yeni NIVEA Q10 Çift Etkili Serum, içeriğindeki saf Q10 ve NIVEA tarafından geliştirilen GLYCOSTOP teknolojisi ile şekerin sebep olduğu kırışıklık görünümü azaltıyor ve yeni kırışıklık görünümüne karşı savaşıyor. Sadece 1 haftada daha sıkı bir cilt sağlıyor.


NIVEA’nın leke karşıtı bakımda uzman Luminous630 serisinin yeni üyesi NIVEA Luminous630 CC Krem, anında etkisi ile koyu leke görünümünü kapatırken, Luminous630 teknolojisi ile 2 haftada lekeler üzerinde gözle görülür etki sağlıyor. 

Pazarda bir ilk olarak, %5 Serum içeren Aydınlatıcı ve Yenileyici Micellar Makyaj Temizleme Suyu çeşitleri ise suya dayanıklı makyajı bile kusursuz şekilde temizlerken konsantre içerikleri ile cilt ihtiyacına uygun bakım sağlıyor.

*Tanıtım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...