4 Eylül 2023

CİLDİ DERİNLEMESİNE NEMLENDİRMEDE VE KIRIŞIKLIKLARIN GÖRÜNÜMÜNÜ AZALTMADA MUCİZEVİ BULUŞ FOREO UFO™ 3 İLE TANIŞIN!


 Non-invaziv estetik tedaviler arayan tüketicilerin artmasıyla birlikte FOREO, size beş yaşlanmayı geciktirici spa bakımının faydalarını sadece 2 dakikada veren derin bir yüz nemlendirme cihazı olan UFO™ 3'ü gururla sunuyor. Cihaz, cildin nem seviyesini %126 artırıyor ve sonuç olarak, kırışıkların görünümünü sadece 1 haftada azalttığı klinik olarak kanıtlanıyor. 



 

Avucunuzun içindeki bu "güzellik spası", hem bedeninizi hem de zihninizi besleyen kapsamlı bir cilt teknoloji aracıdır. Sevimli ama güçlü bir diskte paketlenmiş olan UFO™ 3, dört en son teknolojiyi bir araya getiriyor. Cihaz, cildi gençleştirmenin ve dönüştürmenin nazik, invazif olmayan ve etkili bir yolu olan LED terapisine sahip olarak cilde genç, ışıltılı ve canlanmış bir görünüm sağlıyor . UFO™ 3 cihazları, farklı cilt ihtiyaçlarını hedeflemek için her biri kendi dalga boyuna sahip tam bir LED ışık yelpazesini barındırıyor.




 

"Cilt bakımı teknolojisinde yeni bir çağı kutlarken, avucunuzun içinde spa benzeri bir deneyim sunan, bilim ve lüksün nihai birleşimi olan UFO™ 3'ü sunmaktan heyecan duyuyoruz. Gelişmiş özellikleri ve güçlü performansıyla bu üstün cihaz, tüketicilerin evde yüz bakımı deneyiminde devrim yaratacak." diyor FOREO Türkiye Genel Müdürü Adnan Beciragic.



 

Geleneksel nemlendiriciler ve maskelerin aksine UFO™ 3, FOREO'nun Hiper-İnfüzyon Teknolojisi ile derin, uzun süreli nemlendirme sağlıyor - bu da cilt bakımınızdaki aktif bileşenlerin en iyi çalıştıkları yer olan dermisin derinliklerine itilmesine yardımcı oluyor. Bu cihaz, kendinizi tüm gün, hafta ve yıl boyunca daha parlak bir cilde hazırlamak için vazgeçilmez kılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...