21 Temmuz 2022

Haziran Alışverişleri..

Bitenlerden sonra biraz da geç de olsa Haziran ayı alışverişlerine bakalım. Bu ay yine hiç bir şeyi indirimsiz almadım ama şöyle bir şey var. Temmuz ayında zam gelecek söylentisi olduğu için almak istediğim merak ettiğim hiç bir şeyi almayı da ertelemedim.  Sanırım iyi de yapmışım. Hemen bakalım neler alınmış bu ay. 


Önce serumlardan başlayalım. Isana butterfly serum içerik olarak Foreo Bear ile çok iyi anlaşacağı için indirimde 56 TL.'ye alındı. Daha sonra fırsatçı Rossmann ürünü bitiyor kategorisine koyup 83 TL.'ye satmaya başladı ve şimdi 115 TL. falan. Komik artık yani.
Loreal'in bu serumu da aynı amaç için alındı 110 TL. civarındaydı sanırım . 


Bunları BİM'den aldım. 30 TL. diğer kozmetik marketlerde bilin bakalım indirimsiz ne kadar?  200 TL. evet 200 olacak iş değil. Asla alınmaz yarı fiyatına bile alınmaz.  Nivea ürün zaten, o kadar edecek kalitede bile değil nedir bu anlamıyorum.


Meşhur Gratis her şey %50 indiriminden kozmetik olarak aldığım şeylere geldik. Wetnwild'ın serum bazları ve sprey tonikleri muhteşem olur. %50 indirimli fiyatları da uygundu o nedenle alındı. 


Uzun zamandır ihmal ettğim bir markayı yani Faberlic'i bir arkadaşım satmaya başlayınca hemen tonik ve kahverengi bir maskara aldım. Maskara fena değil, hacim veriyor ama uzatmıyor. Fiyatları fena değil. Bu 3 ürün toplamda 100 TL. 


Yine bir BİM ganimeti Mara güneş sonrası ışıltı veren krem, 30 TL. idi. Diğer marketlerde fiyatı 80 civarıydı galiba. 
Sephora'dan indirimden ışıltılı bir kuru yağ aldım. Fiyatı muadillerine göre uygun bence. Kokusu da hoş. 
Fa deo yine Gratis indiriminden ama ihtiyaç alışverişi kategorisinde artık. 


Yine mutelif indirimler değerlendirildi. Sanırım bir tek Essence'in ürünleri indirimli değil. Pembe olan göz altı stik krem ve dudak balmı. Ama sürekli kullandığım ürünler ve ikisi de gayet başarılı çıktılar. 
Öndeki iki fırça biri Nascita renkli olan, siyah olan Elf'in son kalanlarından. İkisini de indirimden aldım. 
Alterra'nın çilekli dudak balmı çok iyi hem renk verip hem de nemlediren bir ürün. Tabi her iyi şey gibi bunu da getirmez oldu Rossmann. Ben tesadüf bulup aldım bir tane daha. 
İndirimden iki kapatıcı aldım. Bunların da fiyatı periyodik olarak artıyor çünkü. Biri Flormar'dan yeni çıkmış, diğeri de Rival'in. İkisi de çok başarılı ve fiyatları yakın. 
Yine biri Farmasi'den diğeri de Faberlic'den iki kahverengi maskara aldım. Aslında Maybelline Lash Sensasional  kahverengi maskarayı istiyordum ama fiyatı hala çok yüksek. İndirimde bulursam alacağım. 


Bu ikisi de kuru dudaklara tavsiyedir. 


BİM' e gelen ürünlerden bir GR oje bir de Kalyon oje bazı aldım. Bu bazları çok kullanıyorum tırnakları korumak için çok iyi. 


Ayın keşfi olarak Watsons'ın indirime soktuğu Revolution'ın yılbaşı paletlerinden birini çok uygun bir fiyata aldım. Aslında çok paletim de var tabi ama bunun renkleri de çok güzel değil mi?


Kapatıcılardan Flormar biraz daha pembe alt tonlu ama güzel bir bitişi var. Ayrıca ikisi de tüm yüze fondöten gibi renk eşitlemek için kullanılabiliyor. 


Son olarak fiyatları iyice uçan Palm Olive'leri Duru'ları falan bırakıp indirimde 10-11 TL. civarında olan bu 3 duş jelini aldım. Kokuları çok güzel. Hepsi Watsons markası. 
Dicora'dan bir kaç çeşit daha alıp stoklayacağım. 

Bu ay da böyleydi. Gerçekten almak istediğiniz ne varsa ertelemeyin. Ben bir kaç büyük ürünü ertelemiştim fiyatları o kadar çok arttı ki tereddütteyim şu an bakalım artık. Ne dersiniz alalım mı bekleyelim mi sizce hangisi?
Sevgiler..

 

19 yorum:

  1. Dün bugünden daha uygun fiyatlı sözüne inanmaya basladim bende :) indirim beklediğim ürünler bile sanki yüzde elli karla satılıyor ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @camdandüşler evet özellikle almak istediğin ürünü takip etmeni öneririm fiyatlar arttırılıp sonra tekrar düşürülüyor.. watsons gibi mağazalarda uygulamada alışveriş daha karlı oluyor ekstra indirim oluyor onlardan da faydalanabilirsin..

      Sil
  2. Yeşil ojeye bayıldım. Sana 10puanlık uzman sorusu. Dm den bir sürü serum almıştım. C vitamininden collagen, hyalluron aklına ne gelirse. Ama kullanması pratik olmadı hepsini. Sence artık 52 yaşında bir moruk bayan olarak hangisini devamlı kullanayım 🤣🤣🤣

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya C vitaminini kışa doğru sadece gece kullan Hyaluron ve kolajeni dönüşümlü kullanabilirsin bir şişe o bir şişe diğeri gibi.. hyaluron kullanmadan önce yüzüne bir nem spreyi sıkıp hafif nemliyken uygula serumu sonra da o hafif yapışkanlık geçmeden bir nemlendirici sür anında etkisini göreceksin.. C vitamini etkisi için en az 8 hafta düzenli kullanmak lazım ..

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim ☺️. Nem spreyi bakayım.

      Sil
    3. Evde lavera nın gülsuyu spreyi var o da olur herhalde.

      Sil
    4. @derya evet gayet iyi olur ..

      Sil
  3. Yaa ben buralara geliyorum ama bana göre pek konu olmuyor. :) Sakın ama gelmiyor diye düşünmeyin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @blogdedektifi haklısın biliyorum sağol :-))

      Sil
    2. Rica ederim artık senin siteye eşime yorum yaptıracağım :D

      Sil
  4. Her kalemde olduğu gibi kozmetik de uçmuştur eminim. En son güneş koruyucu bakmıştım yaz başı bir kaç mağazadan bakıp aldım. Nasıl uçuk fiyatlardı öyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adsız ve giderek de artıyor fiyatları :-((

      Sil
  5. isana butterfly, nivea rose, sonraaa spreyler, pekuuu, tenk yuuu :) bi de duş jeliii :)

    YanıtlaSil
  6. H. Asit bende sivilcelenme yapıyor ilginç bir şekilde o yüzden artık kullanmıyorum. Went Wildin yalnızca far ve rujunu kullandım dye hatrlıyorum serum olarak güvenemem sanırım. Nıvea asla kullanmam el kremleri dışında cildime sürmeye güvenemem. Duş jeli benim için deodorant kadar önemli Eyüp Sabri'nin zeyetın yağlı duş jelini kullanıyorum. Vucut peelinginden sonra daha fresh hissettiriyor kokusunuda beğeniyorum. Watsonsduş jellerini kullanabileceğimi sanmıyorum cildim aşırı hassas. Dudak nemlendricisi olarakta blistex kullanıyordum zaten ben aldığımda bile diğerlerine oranla pahalı durumdaydı son zamlardan sonra hiç almıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @dearmonarosa blistex bazı dudak balmlarına göre uygun kalmış bile olabilir. eyüp sabri duş jeller ve sıvı sabunları iyidir evet..

      Sil
  7. Bim, A101 falan da olmasa.. Markalar sağ olsun fiyatları uçurdular. Bu kadar farklı bir satış politikası nasıl olabilir anlamak mümkün değil. Mara'nın güneş sonrası losyonunu bende kullanıyorum ve oldukça başarılı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslınındünyası tabi denetleme olmayınca bence ipin ucu kaçtı artık :-(( maranın kokusu inanılmaz kalıcı çok sevdim onu..

      Sil
  8. Bedava en kalabalık curcuna chat room burada olarak sizlere üyeliksiz kayıtsız chat çet hizmeti sunmaktadır.
    Sohbet Odaları
    Tam Sohbet
    Canlı Sohbet
    Mobil Sohbet
    İslami Sohbet
    Mobil Sohbet
    Mobil Chat

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...