22 Nisan 2022

Mart Ayı Alışverişleri..

Bitenler yazısından sonra Mart ayı alışverişlerine bakalım. Yine bol alışveriş yaptım ama hepsi indirimli hele bazılarını aldığım fiyatlara inanamayacaksınız. Son zamanların popüler deyişi bir şeyi beğendiysen al yarın daha pahalı olacak lafı ise bu ay benim yaptığım alışveriş ve gördüğüm fiyatlarda bire bir yaşandı. Haydi okuyun bakalım. 


İlk olarak Gratis'de yeni bir LYKD koleksiyonu ve Wet n Wild koleksiyonu gördük. Fiyatlar makuldü. Bakın şimdi WW makyaj sabitleyici spreyi ve paleti 36 TL'ye aldım. LYKD allık aydınlatıcı ve baz da aynı şekilde 36 TL. idiler. Buraya kadar tamam. Ancak bundan bir kaç gün sonra mağazaya gittiğimde LYKD ürünlerinin fiyatlarının ikisinin de 90 TL. olduğunu gördüm. Aynı şekilde WW ürünleri de 60 TL. civarına gelmişti. Bu ürünleri ilk olarak bu fiyattan görseydim kesinlikle almazdım onu da söyleyeyim. 


Mara manikür pedikür peelingi ve teneke kutudaki tırnak yağını daha önce almıştım. Bu ay yeni çıkardığı terapi balmdan 2 adet aldım. Balm güzel ilk satış fiyatı 22 TL. idi çok beğenince yedekledik. Şimdi 47 TL oldu galiba. 


Yine bir indirim serisi, Rossmann bu Essence ürünleri bitiyor diye tanesini 22-25 TL. gibi fiyatlara düşürdü. Aynı ürünler Watsons'da 75-78 TL civarında. Özellikle göz kremini çok beğendiğim için ikinciyi de  aldım.  Diğer ürünler de gayet iyi bence alacaksanız indirimli olarak Rossmann'dan alın derim. Hala var. 


M.Asam markasının bu her cilde uyan fondötenini çok severim. Daha önce 3 tane bitirdim bundan normalde fiyatı 300 TL idi ama yine Rossmann'da yeşil etiket yani bir daha gelmeyecek kategorisinde 140 TL. idi. Yazın kullanırım diye aldım. Gerçekten Çok başarılıdır, her cilde uyar ve kesinlikle çok dayanıklı bir üründür. terle falan akmaz yani. Gerçekten marka bunu satıştan kaldırdıysa üzülürüm. 


Benim meşhur hyaluronic asit serumları, ben aldığımda Rossmann'da 60 TL. idi. İçeriğinde %1.5 oranında hyaluronic asit var ki bu iyi bir oran. Loreal'in revitalift serisindeki serum ile aynı oran ve o serum her yerde değişen fiyatlarla 170-200-250 TL. gibi fiyatlarla satışta. Gerçi bu serumun da fiyatı önce 89 sonra 99 oldu sonra yoğun şikayet üzerine yine 60'a düştü, en son 77 oldu. Sonra inanılmaz bir şekilde 129'a çıkıp 1 hafta sonra geri 77'ye indi.
Bu fiyat politikasının ne dolarla ne bir şeyle ilgisi var tamamen tutturduklarına şeklinde geldi durum. O yüzden sürekli şikayet ediyoruz.
Yine de serum güzel tavsiye edebilirim. Tabi 77 TL.'ye alın 129'a değil.


Urban Care ürünleri genelde güzel ama çok pahalılar. Ama Watsons'ın indirim standında bunları 20'şer TL.'ye buldum. Normalde şampuanlar 70-80 TL.'lerden başlıyor. 


Bunlar da Watsons'dan, bir Kore markası olan NSPA bunu yeni keşfettik ve ürünleri şahane. 
Çoğu mağazada yok o nedenle online bakın. Hatta şu an indirimde bile olabilir. Özellikle serum harika. 
Fiyatı 44 TL. falandı ben aldığımda. Hala öyle.


Head&Shoulders'ın normalde uçan fiyatları karşısında bunları da 10 TL.'ye bulunca hemen aldım. Nerede derseniz Watsons indirim standında. 


Bunu da tesadüfen gördüm, makyaj çıkartma yağı diyor ve sıcak havlu vs istemiyor sadece bir temizleme süngeri ile arınıyor. Tanıtım fiyatı 30 TL. idi. Eve gidince fark ettim ki markası Procsin ama ürünü denedim fena değilmiş makyajı iyi arındırdı ve gerçekten su ile çözülüyor. 


Alterra'nın bir fondöteni, çok kötü neyse ki fiyatı çok uygundu bunu bir şekilde değerlendireceğim tabi. 
Maybelline makyaj bazı fena değil ama çok da başarılı değil, bunu da 20 TL. 'ye aldım. İlk çıktığında 100 TL. üzeriydi bu serinin ürünleri, satılmayınca fiyatlar düşmüş. 
Rival de Loop hyaluronic asit içeren kapatıcı, çok başarılı hafif ince yapılı bir ürün. Çok kapatıcı değil ama ciltte güzel duruyor. Fiyatları bir inip bir çıkıyor klasik Rossmann politikası olarak. Ben 51 TL.'ye almıştım. 


Watsons'ın yeni markalarından Lovely'nin bir koleksiyonu, burada da bir fiyat oyunu dönmüştü. Etiket fiyatları farklı kasa fiyatları farklıydı. Tabi etiket fiyatı üzerinden verilmek zorunda. Gördüğünüz fiyat geçerlidir kasada okutulan fiyat değil aklınızda olsun. 
Bu ürünler de çok başarılı değil beğenmedim ama etiket fiyatları uygundu denemek için almıştım. 


Bol bol serum stoğu yapıyorum. Isana serumlar son kalmış Collagen serum da %50 indirimdeydi aldım nasıl olsa kullanıyorum. 


Bu Cif bebekleri fırça temizlemek için aldım. Tanesi 10 TL. 



Ayın yıldızı Bilge Karga'dan aldığım bu gözlük oldu. Çok memnun kaldım. Gözlük bu ara stok dışı ama gelir gelmez yeşilini de alacağım. 

Çokmuş gibi görünen ama mutlaka kullanılacak ve hepsi de indirimli olan bir alışveriş yazısı okudunuz. Merak ettiklerinizi yorumlarda bekliyorum.
Sevgiler.. 

7 yorum:

  1. Harika bilgiler ve tavsiyeler...Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. ooooo bu yazındaki her şey güzel gözüküyor :)

    YanıtlaSil
  3. Manikür pedikür peelingini merak ettim. Özellikle pedikür için iyi olur ☺️

    YanıtlaSil
  4. Ürünlerin fiyat hareketlerini okurken başım döndü :) Fiyatları uygun görünce kaçırmamak lazım hakikaten. Urban Care'ın saç bakım şampuanı ilgimi çekti. Watson'a uğrasam bu fiyatlara geç kalmış olur muyum diye düşünmelerdeyim şu an. :)

    YanıtlaSil
  5. M.Asam markasının fondötenini hep deneyeyim diyorum sıra gelmedi hiç almaya

    YanıtlaSil
  6. Cool products! The sunglasses are so stytlish!

    YanıtlaSil
  7. Serumlara karşı ayrı bir ilgim var, özellikle Rival bakayım bir..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...