16 Kasım 2020

Favori Farmasi ürünlerim..

Bu hafta #birürünüçyorum ekibi olarak size favori Farmasi ürünlerimizden bahsedeceğiz. Farmasi biliyorsunuz bir katalogdan satış yani networking markası ve Dr. Cevdet Tuna tarafından kurulmuş, yani bir Türk markası ve ürünlerinde aynı zamanda "helal sertifikası" da var. İlk duyduğumda çok ilgi göstermediğim marka zaman içerisinde denediğim ürünleri ile sevgimi ve güvenimi kazandı. Bu postta sadece makyaj ürünlerinden bahsediyorum ama markanın temizlik, besin desteği, kişisel bakım, parfüm, saç bakımı, cilt bakımı, bebek bakım ürünleri gibi pek çok ürün kategorisinde şahane ürünleri var. Hepsini yazmaya kalksam sayfalar sürer. O yüzden bu yazı sadece makyaj ürünleri ile ilgili olacak. 


Toplu bakarsak sevdiğim o kadar çok şeyi var ki, bir kısmını hakikaten evde bulamadığım için koyamadım. Zaman içerisinde kullanıp sevdiğim bitirdiğim de çok ürünü var. 


Öncelikle maskaralarını özellikle bu son çıkardığı double extend maskarayı çok seviyorum. Bittikçe alacağım bir ürün olmuş bu. Daha önce de beFit serisinin maskarası favorimdi zaten. Yine son favorilerimden biri de yeni eyelinerları, bunun kahverengi olanını kullanıyorum. Hem rengi hem sürümü çok iyi, rengi çok net, kusma yapmıyor ve en önemlisi mat duruyor. Bunu da benim gibi siyah liner sevmeyenlere önerebilirim. Ama siyah rengi de sevenlerin favorisi olur bence. 




Benim Farmasi'yi ilk tanımam BB kremi ile olmuştur. Hala en sevdiğim BB kremdir, yerine onun gibisi gelmedi. çok övülen Missha veya Kiko veya Loreal gibi markaların kremleri ile kesinlikle mukayese bile kabul etmez. BB kremin yanında yeni çıkan beFit serisinin renkli nemlendiricisi de bir o kadar güzeldir. Cildime fondöten sürmeyeyim ama bakımlı ve hoş durayım cilt rengim eşitlenmiş dursun diyenler için tavsiye edebileceğim ürünlerdir. 
Farmasi'nin makyaj sabitleme spreyleri de güzeldir bu arada. Ben yine beFit serisinden olanı kullanıyorum ama Time Locker sabitleme spreyini de önerebilirim. 
Sadece makyaj favorilerim dedim ama Pure Rose serisinin gül suyundan bahsetmeden yapamadım. Tonik olarak çok beğendiğim bir üründür. Seri ile gönderileni bitirdiğim için bunu da yeni aldım. Tabi bütün Pure Rose serisini de karma ciltlere önerebilirim. Hatta gül suyunun antiseptik etkisinden ötürü de nemsiz ciltlere, hafif sivilcelenmiş ciltlere ve büyük gözeneklere sahip olanlara da önerebilirim bu seriyi.

Şimdi gelelim asıl bebeklerime, en en sevdiğim ürünleri aydınlatıcı ve allıkları kesinlikle ayrı yere koyuyorum. Gerçekten çoğu lüks markaya taş çıkartan renkleri ve pigmentleri vardır bunların. Tabi tekli olmalarına rağmen benim tercihim paletlerden yana. Özellikle son çıkar peach palet gerçekten çok başarılı. 
Pudralarını da aydınlık ama parlamadan uzak bir cilt isteyenlere önerebilirim. 
Fırçaları ile yeni tanıştık ama nude temalı fırça setinde yer alan bu ikisi hemen favorim oldu. Sette yer alan kesi dili fırçayı da maske sürmek için kullanıyorum. 
Tabi ki favoriler demişken rujlar değil ama dudakta pırıl pırıl ve şahane duran asla yapış yapış bir etki bırakmayan glossları da favorim olarak önerebilirim. 



Evet kısaca Farmasi favorilerimden bahsettim ama dediğim gibi markanın özellikle temizlik ürünleri olmadan bu yazı gerçekten eksik kalır. Benim makyajla çok ilgim yok diyenlerin bile temizlik ürünlerini bulup denemelerini öneriyorum. Özellikle de sihirli süngeri. Ürünleri almak veya Farmasi'ye üye olmak için bana da yazabilirsiniz bu arada. Şimdi Nilgün'ün farmasi favorileri için buraya, Gül'ün farmasi favorileri için de buraya tıklayabilirsiniz. Benim bütün #birürünüçyorum yazılarım için de buraya tıktık lütfen.
Sevgiler..




 

16 yorum:

  1. Yeni eyelinerlar müthiş olmuş gerçekten.Ben yeşilini de aldım ama seriyi tamamlayacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily evet en kolay sürebildiğim o oldu şimdiye kadar :-))

      Sil
  2. Eyeliner'ı sizin yüzünüzden bu ay alacağım :)) Pure Rose serisinin tüm ürünlerini seversin bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan evet bütün seri güzel özellikle de yağı severek kullanıyorum..

      Sil
  3. Şu dönem evden çalışmalar artınca bu ürünlerin satış da düşmüştür sanırım. Pek çok sektör etkilendi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @dadenizi aksine katalog satışları arttı .-))

      Sil
    2. İlginç. Kullanım azalmıştır diye düşünmüştüm ben

      Sil
  4. aaa saol yaaa farmasinin tarihçesini bilmiyoduum :)

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullan canım. BB benim de favorim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara BB krem çok başarılı teşekkürler :-))

      Sil
  6. 3lü paletin aydınlatıcısına bayılıyorum ben :)

    YanıtlaSil
  7. Farmasinin ne çok çeşidi varmış salgın bitse de gelenlere sipariş etsem:) (Yorum yazarken bilgisayarım takıldı bazıları yarım çıkmış olabilir):)

    YanıtlaSil
  8. @derya çok var çok gerçekten :-)) yok hepsi tam..

    YanıtlaSil
  9. Öncelikle Farmasi'nin yerli bir marka olması çok güzel birşey bence.

    Ürünlerinin kalitesine gelince, her ürünü birbirinden kaliteli. Benim favori ürünlerim başında alovera-misvaklı diş macunu, dr. cevdet tuna sarımsaklı şampuan geliyor.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...