12 Kasım 2020

Ekim Ayı Alışverişleri...

Bu ay sizce çok çabuk geçmedi mi ve aslında beklentilerimizin aksine kötü bir ay olmadı mı? Bir taraftan ekonomi bir taraftan covid 19 ve üzerine bir de deprem çok üzdü bizi bu ay. Umarım önümüzde kalan 2 ay daha iyi geçer diyorum ve bu ay neler aldım ona geçiyorum. 
 

Önce ilk aklıma gelenleri topladım. Tabi unuttuklarım da vardı bunların içinde. 
Avon'dan bir temizleme jeli ve glimmer stick  göz kalemi rose gold rengini aldım. Flormar'dan rengini çok beğendiğim tam sonbahar rengi iki oje aldım. 


Essence'in bize bahar sonu yaz başı gibi gelen ama aslında kış koleksiyonu olan Crystal serisinden  Rossmann'da kasa yanında bulduğum krem aydınlatıcı ve makyaj sabitleme spreyinin 5 TL olduğunu görünce dayanamadım tabi. Bir de pot o'stick nane yağlı bir lip balm aldım çünkü neden kış geliyor. 



Rossmann'da indirime giren bu anti aging ve göz altı kapsüllerini aldım. Daha bir kere deneyebildim ama ikisi de aşırı yağlı, tam kuru cilde ve kuru kış havasına göre ben çok sevmedim. 


Justin Beauty'de satılan Mizon marka Hyalıronic asit serumu Boyner'de 125 TL.'ye düşmüştü, o nedenle denemek için aldım. Bu ara her şeyim hyaluronic asit ve kolajen içersin istiyorum zaten. 


Son olarak da Gratis'den WW 'ın photofocus şeffaf sabitleyici pudrasını 18 TL.'ye aldım. Pudra aslında indirimde 22 TL. imiş,  o gün başka bir indirim mi vardı bilmiyorum ama çok iyi oldu. Bir de devasa bir boy ve çok da beğendim kendisini. Maybelline'in bunun yarısı kadar pudrası 94 TL. olmuş, o nedenle bunun fiyatı aşırı uygun geldi bana. 

Bu ayı bu kadarla atlattık, Kasımı az hasarla geçirebilirsem Aralık ayında yılbaşı alışverişlerine yoğunlaşırım artık diye düşünüyorum. Siz bu ay neler aldınız bakalım.

Sevgiler..







17 yorum:

  1. WET N WİLD pudra için girmiştim ama bulamadım. Avon micelları alıp almamakta kararsız kaldım? Fiyat performans açısından nasıl?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik henüz 1-2 denedim fena değil.. fiyatı indirimliyken alınabilir.. ww pudrayı bulursun mutlaka ben sormuştum biten ve gelmeyecek bir ürün değilmiş bulursun mutlaka..

      Sil
  2. Very interesting products! 

    YanıtlaSil
  3. Aylar hem sıkıcı hem hızlı geçiyor sanki. Kış zor olacak. Ergenler sıkıldı, ben sıkıldım, okul yok hala...tarla olayı da biter birkaç haftaya bakalım ne yapacağız evde. Bu ara öncedn aldığım nemlendiriciler açığa çıktı. Selülit kremi aldı deniyorum bakalım. Çok ciddi değil ama beni rahatsız ediyordu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi hepimiz çok sıkıldık ve inanılmaz tedirginiz artık bakalım bu kış nasıl geçecek umarım korktuğumuz gibi olmaz.. selülit kremi ne aldın işe yararsa haber ver :-))

      Sil
  4. Mizon Hyalüronic asit serumu yorumlarını bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara 1-2 ay kullanıp yazacağım bunu..

      Sil
  5. Serumu merak ettim.. Hepsini de güle güle kullan:)!

    YanıtlaSil
  6. o Isana ampullerden bende de vardı, sende görünce hatırladım :)) Mizon serumu merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily mizon fena değil .. ampuller sana iyi gelebilir ama hava iyice soğusun da öyle :-))

      Sil
  7. güe güle kullan canım hepsini:) mizon yorumlarını bekliyorum
    sevgiler
    makyajlikareler

    YanıtlaSil
  8. Isana balea markasıyla eşdeğer sanırım. Ambalajları da aynı:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...