11 Kasım 2020

Avon Yeni ürünler...

Bugün #birürünüçyorum yazılarında bir kaç ürün ve 3 yorum olacak. Avon'un yeni ürünlerinden bir kaç tanesini kısa kısa yazmaya çalışacağız. Bu ürünler power stay serisinden yeni hafif dokulu mat rujlar, glimmer stick kalemlerin yeni renklerinden rose gold ve yeni urban fondöten olacak. Yazı sonunda bonus olarak 2 üründen daha bahsedeceğim.


Biliyorsunuz Avon rujlar ve glimmer stick kalem serisi hep favorilerim arasında yer alır. Fondötenler fena değil ama açık söylüyorum şimdiye kadar hiç favorim olamadı. Şimdi bakalım bu yeniler nasılmış.


Öncelikle yeni power stay serisi rujların renkleri çok güzel ama genelde hep kışlık tonlardan oluşuyor bence. 


Bendeki renkler soldaki memorable mauve ve sağdaki constant cherry. 


Dudakta göründüğü kadar koyu durmuyorlar. Bazılarına göre bu bir avantaj olabilir. Yine de ben tam görünen rengi almayı yeğlerim her zaman. Rujun ucunun damla şeklinde olması uygulama kolaylığı sağlıyor. Power stay serisinin özelliği olan kalıcılık bu rujlarda da var. yoğun yağlı bir şey yenilip içilmezse oldukça kalıcı bu rujlar. Ayrıca pütürlenmiyor ve dudağı da kurutmuyor. Ayrıca çok ilginç olarak transfer proof yani ruj elinize yüzünüze bardağa falan bulaşmıyor.


Urban fondötene gelirsek, ilk gözüme çarpan ve iyi özelliği tabi ki SPF 50 faktör içeriyor olması. İçeriği anti oksidanlarla zenginleştirilmiş deniliyor ama bir fondöten için bunun çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum ben. 



Bendeki light  medium rengi ve bu sefer cildime tam uydu. Ayrıca oksitlenmedi. Kapatıcılığı azdan ortaya deniliyor ki doğru. hafif bir kapatıcılığı var ama daha çok renk eşitliyor. 


Bitişi canlı ve nemli, benim gibi karma ciltler üzerine hafif bir pudra geçerek daha rahat edeceklerdir. 
Ben hafta sonları falan kullanmak için çok sevdim bu sefer bu fondöteni. 


Glimmer stick rose gold kalem ise benim bu ayki alışverişimde hemen dikkatimi  çekmiş ve alınmıştı bile. Hatta baya da kullandım. Far olarak tüm göz kapağıma ve alt kirpik dibine uyguluyorum ve nefis duruyor. Asla bulaşmıyor ve çıkmıyor. 


Glimmer stick kalemlerin bu sene 30. yılıymış, o nedenle yeni altın ışıltılı 4 rengi var ve ben bu 4 rengi de istiyorum. 


Sıra geldi bonus ürünlere, severek kullandığım Celebre parfümün yeni versiyonu Celebre Fresh tam baharlık şahane bir koku olmuş. İçinde yaz çiçekleri ve turunçgil notaları olduğu için kendisini bahar aylarına saklayacağım. Ayrıca trilogy küpenin güzelliğine bakar mısınız?


Ve kış koleksiyonları yavaş yavaş çıkıyor, Avon'un kış desenlerini ve kokularını her zaman çok severim ben. Bu devasa boy avakado özü içeren vücut kremi de kışın vücudumuzun kaybettiği nemi kazanması için tasarlanmış. Kokusu fena değil ama Nilgün bunun muzlu olanının kokusu şahane demişti o nedenle aklımda hep onu almak var. 

Bu ayın ürünleri bu şekilde ve hepsi katalogda özel indirimlerle satıştalar bu ay. Almak isteyenler tabi ki bana ulaşabilirler. Nilgün'ün bu yeni Avon ürünleri ile ilgili yorumları için buraya, Gül'ün yorumları için buraya tıklayabilirsiniz. Benim bütün #birürünüçyorum yazılarım için tıktık.
Sevgiler..

 

9 yorum:

  1. Avondan sevdiğim ve rengi uyan ilk fond. bu olabilir. Rujlar herzaman favorim. Kalemlerin sadece bu rengini sevdim ben ama seriye bayılıyorum,her rengi var :) Muzlu body lotion 'u mutlaka al :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily o muzlu olan losyon sen dediğinden beri aklımda alacağım kesin :-))

      Sil
  2. Rujları hepimiz sevmişiz. Fondöten keşke biraz daha kapatıcı olsaymış. Yapısı güzel ama ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan ever bir tık daha kapatıcı olmasını ben de isterdim ama sevdim yine de :-))

      Sil
  3. avon nemlendirici kremlerini ve sondaki body lotion u aldımdı yeniii :)

    YanıtlaSil
  4. Kalemler çok pratik oluyor.. Bide Celebre mim yeni üyesini merak etmiyor değilim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyam tam bir baharlık çiçek kokusu seviyorsan böyle fresh kokuları al derim..

      Sil
  5. Avon rujların rengini çok beğendim tam benlik :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...