1 Ekim 2020

Eylül Bitenler..

Bu ay çabuk mu bitti acaba, ben yine bir bitenler yazısı ile geldim o zaman. Hemen bakalım bu ay neler bitmiş neler çöpe gitmiş.




Böyle bir ön gösterim yapıyoruz önce.


Marc Antony şampuan bunu oğlum kullanıyordu. Markanın ürünleri fena değil bence ama. Thalia'nın Ebru Şallı ile ortak çıkarttığı şampuan, bunu da oğlum kullandı çünkü benim saçıma uymamıştı. Kuaföre gitmeden saçımı son kez boyadığım Garnier, fena değildi ama çok tercih edeceğim bir boya olmadı. 




Avon ve Benri sıvı sabunlar evin demirbaşı oldu. İndirimde sürekli yedekliyorum. 


Markasını bilemediğim bir krem, hiç duymamıştım zaten çekmecede kalmış ve süresi geçmiş o nedenle çöpe gitti. Yves Rocher makyaj temizleme sütü, fena değil ama yeniden almayacağım. Wuti kozmetik anti aging krem ve Loreal saf kil detox maskesi, ikisi de fena değil. Loreal yerine daha iyi alternatifler var aklımda yalnız. 


Pomellos ve 1881 kolonyalar, bunlar çantamda sürekli bulunuyor bu ara. Bunlar bitti yenileri geldi.
Zara erkek parfümünü de oğlum bitirdi fena değil kokusu bence. İndirimde alınır yine.


Benri bronzlaşırıcı yağ, ben tatilin son haftası ve fakrörlü bir krem üzerine sürerek bitirdim ancak. Neva color saç boyası kullanamadım bile hem bir karışmadı hem kokusu çok fenaydı direkt çöp oldu. Bebak dezenfektan canımız, sürekli çantada ve iş yerinde bulunuyor. 


Miniso'dan aldığım bir diş macunu, bunu baya beğendim yeniden alabilirim. Benri ise çok sevilmedi, temizlik hissi vermediği için sanırım bir daha almam. 
Bir de bambu diş fırçası, bunu da seviyorum sanırım Rossmann'dan almıştım. 


Biten makyaj ürünleri de bunlar. En sağdaki Note kapatıcı fena değildi ama sanki 15 günde falan bitti. Kadıköy'den Hasaa markalı bir bonzer almıştım. Dandik bir marka ama çok kalıcı ve rengi de çok iyiydi. Keşke bir tane daha alsaymışım.  Yapısı bozulan ojeler çöpe gitti tabi. 
Sephora'dan aldığım lip balm fena değil güzel nem veriyor bu ikinci hatta aldığım ama o kadar çabuk bitiyor ki herhalde gramajı az, bir daha almam. 
Bir zamanlar Biota diye bir marka vardı, çok ürün denemedim. Bu el kremi de elimde duruyordu fena değildi marka duruyor çeşitli yerlerde satılmasına rağmen bir daha almam, elimde çok krem var. 
Ve geldik contentpro tarafından yollanan koruma bandı kesilmiş üstelik de 2 sene öncesinin maskarasına. Kayda değer bir maskara değil ve herhangi bir firmanın 2 sene önce çıkan bir maskarayı hediye olarak yollaması da ayrıca çok ayıp bence, direkt çöpe attım. Etrafta fazla duran ürünleri yolluyorlar belli ki.



Voonka kolajen jel çiğneme tableti, bunları tatilde kullandım. Toz olan kadar etkili değil tabi. Isana pamuk favorim. Bee Beauty makyaj çıkartma mendili ile fırça temizliyorum. Bu konuda başarılı. File market day care sir ağda bandı, bir kere çenemde denedim ve ikinci seferde tahriş etti. Bu da maalesef çöpe gidiyor. 


Denediğim testerlar. Ama sadece Belif'in kreminin tam boyu alınacak. 




Ve bir sürpriiz, bu markayı sevmemekte haklı değil miyim ben şimdi.  Aynı şekilde ayrıldığı için marka bir jest yapıp bana yenisini yollamıştı. Bu yenisi, daha kullanmadım bile, sadece banyoya koydum muhtemelen sıcak su buharından yapıştırıcısı çözülüyor. Ama bununla uğraşamıyacağım yani, Miniso'da aynısının plastik olanı var. Daha sağlam, bu tarz bir şey istiyorsanız onu alabilirsiniz. 
Bunun markası Nascita bu arada.

Evet bu ay da böyle geçti, merak ettiklerinizi yorumlarda bekliyorum. Sizin neler bitti bu ay?
Sevgiler..



20 yorum:

  1. Sanırım merakla beklediğim en sevdiğim kısım senin blogunda bitenler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makeupbyfun yazdıkça rahatlıyorum ben de :-))

      Sil
  2. POMELLOS kolonyaları sayende çok sevdim İremciğim, benim de çantamdan eksik olmuyor artık, güzel ürün bitirmişsin yine. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @perisscope çok sevindim ne güzel kokuyorlar değil mi .-)) teşekkürler..

      Sil
  3. Dolu dolu bitenler olmuş, yeni neler var ondan bahset birazda =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik dur onlar bugün geliyor :-)))

      Sil
  4. Nascita fırçaları çok seviyorum ama kullandıkları yapıştırıcı da ciddi bir sorun var bence;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajkelebeği hiç bir fırçasından çok verim alamadım nedense.. evet yapıştırıcı ile ilgili bir sorun var kesin...

      Sil
  5. Nascita fırçaları çok seviyorum ama kullandıkları yapıştırıcı da ciddi bir sorun var bence;)

    YanıtlaSil
  6. Nascita fırçaları seviyorum ama yapıştırıcılarında ciddi bir sorun var bence;)

    YanıtlaSil
  7. Bitenler yazılarını çok seviyorum:) Loreal konusuna gelince gerçekten büyük ayıp etmişler ama aynısını bana da yapmışlardı o yüzden yabancı gelmedi :D Aylar oldu kendilerini sileli, onların işi başka şeye dönüştü artık onu da ben dememeyim bilen biliyor zaten...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyam çok haklısın gerçekten hala nasıl devam ediyor bazıları anlamak mümkün değil :-(( böyle büyük bir markanın bunlara tenezzül etmesi gerçekten ilginç..

      Sil
  8. wuti ile baby roll u not aldım pikiki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone wuti güzel bir marka aslında :-))

      Sil
  9. Güzel bir bitenler yazısı olmuş.Ortak sevilen ve sevilmeyen ürüler var. Bazı markalar ne yazıkki saçma PR ları ile kendilerinden soğuttular artık reyonlarına bile bakmak gelmiyor içimden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mily21 aynen Nilgüncüm o kadar indirim görmeme rağmen bakmak bile gelmiyor içimden işte PR ın önemi burada anlaşılıyor ama hiç biri iş bilmediği için böyle devam eder...

      Sil
  10. Miniso diş macunu aklımda olsun ✌️
    Pamellos sürekli aldığım kolonyalar dan biri benim😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlıkareler pomellosun kokuları harika bittikçe yenisini alırım artık .-))

      Sil
  11. Aslında gezip almak daha keyifli ama ben bu ara bakım ürünlerini de online alıyorum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...