14 Haziran 2021

Simple Işıltı Veren serum..

Bugün blogda uzun zamandır merak edilen bir ürün var, Simple ışıltı veren serum. Simple ürünlerini seviyorum ben, tabi hepsi çok iyi olmayabilir. Ama baya bir ürünü  denemeye değer gibi geliyor bana. 



Ben uzun zamandır bu tarz yağlı serumları kullanmayı seviyorum. Cildimin yağlıya dönük karma olması sebebi ile pek bir sıkıntı yaşamadım. Sıkıntı yaşadığım bana ağır gelen ve sivilce yapan tek ürün Kiehls midnight recovery gece serumudur. Onun dışında yağ bazlı serumlarla cildim hayret verici şekilde iyi anlaşır.



Bu serum da geldiğinden beri takip listemdeydi. İsminde ışıltı ve özelliklerinde de spf 30 olunca denememem mümkün değildi. Tatilde olduğum geçen Ağustos ayında tesadüfen gittiğim merkezde Gratis'de indirim görünce aldım. Ama aslında erken davranmışım çünkü daha sonra Watsons'da çok daha indirimli gördüm bunu. Serumun asıl fiyatı 100 TL. olmuş, bu fiyat çok fazla kesinlikle alınmaz bence. %50 indirimli hali iyidir. 


SPF 30 olunca tatilde gündüz plaja gidene kadar bunu sürdüm, bahçeye falan çıkarken iyi oldu bence. Hem de denemiş oldum, İstanbul'a döndükten sonra da makyaj altı günlük serum olarak kullanmaya devam ettim tabi. Bence tek başına çok güneşte yeterli korumayı sağlayacak bir ürün değil. Ama şehir içinde, sonbaharda kışın hafif güneşli havalarda tek başına yeterli geldi.  Bunu tabi yaz kış benim gibi mutlaka  ekstra bir güneş kremi de kullananlar için söylüyorum. Ayrıca çok da bereketli, bir kaç damla yettiği için hala kullanmaya devam ediyorum kendisini. 


Etkisi fena değil özellikle tek başına sürüp Foreo ufo veya masaj taşı ile cildime iyice yedirince cildimde bir yumuşaklık ve hafif bir parlama oluyor. Makyaj altına kullanırken de sıkıntı yaşamadım. Cildimi nemli ve yumuşak tutuyor. 


İçeriğinde bulunan alg yağı yanı su yosunu  çok kuvvetli bir anti-oksidan kabul ediliyor ve vegan bir ürün. Zaten serumda hayvansal içerik de yok. 


Benim etkisini sevdiğim için havalar iyice soğuyana kadar kullanmaya devam ettim.  Çok sert ve kuru havalarda cildime yeterli gelmedi. Ama 2 aydır yine kullanıyorum ve bu yazı da çıkartır bence. 

Kimlere önerirsin derseniz de, cildi benim gibi yağlıya dönük, çok sorunu olmayan kişilere önerebilirim. Çok kuru ciltlere, çok kuru havaya maruz kalan ciltlere, sivilce-akne gibi özel sorunlu ciltlere önermiyorum. 
Sevgiler.. 


14 yorum:

  1. İndirimde bakılmalı o zaman :) teşekkürler paylaşım için...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @camdandüşler evet indirimsiz bir şey alınmaz artık :))

      Sil
  2. Benim cildim kuru, bana yaramaz o zaman.

    YanıtlaSil
  3. Fiyatı aşırı uçuk, indirimde denemek isterim

    YanıtlaSil
  4. micelar su, 1-2 yüz yıkama jelini seviyorum Simple'ın, bu serumu da merak etmiş ama yağ içerdiği için cesaret edememiştim sivilce yaparsa diye...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrudüvenci yok çok hafif sivilce yapacağını hiç sanmam...

      Sil
  5. Yağ bazlı serumlara çok özeniyorum ancak ne zaman denesem sonuç hüsran oluyor :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajkelebeği evet biliyorum sana yaramıyor yağ bazlı :-))

      Sil
  6. oldukça sempatik geldi bu bana, saol :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone evet değil mi çok da şirin :-))

      Sil
  7. Merak ediyorum bu serumları ama cildim çok kuru.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet bu sana biraz hafif gelebilir o zaman..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...