4 Şubat 2020

Ocak Bitenler..

Şimdi uzun zamandır yazdığım en bol ürünlü ve en çok fotolu bir bitenler yazısı geliyor. Hepsini bu ay mı bitirdin derseniz hayır, sanırım yaz aylarında ayrı bir torbada biriktirdiğim ürün ambalajlarını yeni buldum ve yazıya tabi ki onları da ekledim. Her bir üründen kısa kısa bilgi vermeye çalışacağım ve memnun olup olmadığımı yazacağım. Bakalım bu ay neler bitmiş neler çöpe gitmiş.



 Önce sıvı sabunlara bakalım. Bunların hepsini severek kullanıyorum ama favorim Isana tabi bunların içinde. Ama Avon her sene değişik konseptlerde sıvı sabun çıkarttığında da mutlaka alırım. Benri de fena değil. 


Clear şampuanı tabi oğlum kullandı fena değil ama favorisi de değil yani. BC şampuan ve Kerastase iyi markalar olmasına rağmen bu ürünler bana göre değildi. Sephora saç peelingini de çok sevmedim. Piyasada daha iyisi var bence. 



Kendi duş jeli biraz daha yoğun koksa süper olabilirmiş. Bee Beauty vücut peelingi olarak geçen bir ürün ama ne peeling ne de duş jeli olarak hiç beğenmedim. Peeling olarak çok hafif, duş jeli olarak da çok güzel temizlemiyor öyle arada bir şey olmuş. Hala var mı bilmiyorum ama olsa da uzak durun derim. Hunca sabun, kokusu şahane, güzel de köpürüyor sevdim ben.


Ziaja antioxidan özellikli acai berry yüz sprey toniği, fena değildi yeniden alabilirim bunu. Bee beauty göz makyajı temizleme suyu, bir daha alınmayacaklar içine girdi iyi temizlemiyor çünkü. Flormar yüz temizleme jeli bu da fena değildi, başka bir çeşidini daha denemek istiyorum. Procsin clinoil serisinin toniği, ben bu serinin bütün ürünlerini sevdim. Şu anda elimde hepsi var toniği de yeniden alacağım. 


Procsin blue anemon yüz peelingi, bu seri müthiş mutlaka bakın derim. Özellikle hassas ciltlere bu peelingi önerebilirim. Bebak acıbadem sütü, makyaj temizleme sütü olarak kullanıyorum ben bunu, ekstra yağlanma falan yapmıyor ve göz hariç makyajın kabasını güzel temizliyor. Klapp dudak kremi, hiç beğenmedim ve çöpe gitti maalesef. Nashi argan herhalde en sevdiğim ve en başarılı argan yağı içeren ürünlerden biridir.Saça ve cilde çok iyi gelir. 


En sevdiğim dudak bakım kremi olan Lanolips maalesef bitti. Neyse Sephora indiriminde yenisini aldım hemen. Cake beauty vücut nemlemdiricisi, çok memnun kaldım bundan, güzel nemlendiriyor ve hemen emiliyor. Essence'in sınırlı üretilen bir el kremi, almasam da olurmuş. 


Bittiğine en üzüldüğüm iki ürün, iki parfüm. Narcisso ve Lancome Tresor. İkisini de bayılarak kullandım. Kokularına mutlaka bakın derim. İkisi de klasiktir benim için. 


Bundan sonra her ay artık kullanmadığım ve bozulan ojelerle yolumu ayıracağım. Böylece büyük bir oje temizliği de yaparım diye umuyorum. Benri aseton ise bitenlerin daimi üyesi zaten artık. 


Life in markasına ait calsium ve vitamin D içeren bir besin desteği, şimdi başka bir markaya geçtim. Bunu bilmiyorum bir daha alır mıyım.  Çok memnun olduğum deodorantım Celenes bitti. Yazdan beri kullanıyorum ve çok beğendim. kesinlikle ter kokmayı engelliyor. Neyse ki yedeği var. Bir zamanlar deli gibi arayıp deli fiyatlara satın aldığım eos dudak balmı, hiç gerek yokmuş. Bu elimdekilerin sonuncusuydu. Dibinde kalmış biraz ama bozulmuş belli, çöpe gitti.  Bambu diş fırçası, bu fırçalar güzel, uygun fiyatlarda gördükçe alıyorum. 


Splat lavantalı diş macunu fena değil ama favorim değil. Flormar ıslak mendillerini hiç beklemediğim kadar beğendim. Yapıları fena değil ve gerektiğinde makyajın ilk kabasını iyi temizliyor. Ayrıca fırça temizlemek için de kullanıyorum gayet memnun kaldım. Isana pamuklar da favorim, sürekli aldığım ürünler arasında yer alıyor. 


Farmasi aydınlatıcı makyaj bazı, bunu çok severek kullanıyorum. Elimde bir tane daha var. Küçük bir HM süngeri, bunun da vadesi dolmuş çöpe gidiyor. Parfüm, krem ve şampuan testerları. Şampuan Loccitane'ın, herhalde saçıma uymadı pek sevmedim. Vichy mineral 89'u zaten severek kullanıyorum. Shiseido serum ise belli ki iyi ve cildime de iyi gelecek ama fiyatı beni düşündürdü tabi. 

Evet oldukça uzun bir yazı oldu ama umarım merak ettiğiniz ürünler hakkında bilgi verdiğimi umuyorum. Detaylı bilgi için ise yorumlara bekliyorum.
Sevgiler..



23 yorum:

  1. Farmasi aydınlatıcı makyaj bazı benim favorim müthiş bir etkisi var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlıyorum evet çok beğendim neyse ki yedeği var elimde .-))

      Sil
  2. Çok güzel ürünler bitirmişsin, içlerinde benimde sevdiklerim var. Gelsin yeni alışveriş yazıları o zaamaan :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik evet cuma günü o yazı gelecek :-))

      Sil
  3. yine bolca ürün bitirmişsin..benim bitenler kutum artık koli boyutlarında, ama hiç yazma isteğim yok :((

    YanıtlaSil
  4. En sevdiğim şey bakım ürünlerini bitirmek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyam benim de en sevdiğim makyaj ürünü bitmesi...

      Sil
  5. Epey biter bir ürün var yine.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi evet bu ay duble oldu biraz:-))

      Sil
  6. Çok güzel ürünler bitirmişsin, proscin cilt bakım ürünlerine şans verebilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @evintekkızımoda evet bazı ürünleri güzel onlara şans verilebilir..

      Sil
  7. Benim de oje ayıklamam lazım. Yine bir sürü ürün bitirmişsin. Bu konuda idolümsün :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan :-))) teşekkür ederim ...

      Sil
  8. maşallah güzelmiş bunnaaar :)

    YanıtlaSil
  9. Bol bol bitenler olmuş. Bu yazı serisini seviyorum. Bir çok üründe bana fikir oluyor .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme evet ben de severim ve zevkle okurum hepsini...

      Sil
  10. Argan yağı kizimin kizimin saçlarına kullaniyorum çok iyi geliyor. Isana ürünleri de güzel. Saç peelingi neymiş merak ettim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya saç derisini arındırmak için kullanılıyor bunu sevmedim ama sevdiğim bir saç peelingi var tabi...

      Sil
  11. Ben de doğal olduğu için Solar kullanıyorum genelde ama ahım şahım bir fark göremedim, Procsin ürünlerini denemek lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülözdemir bence procsinin bazı ürünleri çok iyi hepsi değil ve her cilde göre değişir tabi ama uygun ürünü bulduğumda memnun kaldım genelde..

      Sil
  12. Ben de doğal olduğu için Splat markasını kullanıyorum ama ahım şahım bir fark göremedim, Procsin ürünlerini denemek lazım :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...