25 Şubat 2020

Flormar Magic Glow Koleksiyon incelemesi..

Flormar yılbaşından önce çıkarttığı Magic Glow koleksiyonunun yer aldığı güzel bir hediye paketi ile yılbaşı öncesi sürpriz yapmıştı. Çok beğendiğim bir koleksiyon olduğu için incelemek istiyorum ne var ne yok bu koleksiyonda. 


Koleksiyon oldukça geniş baya fazla ürün var. Bu bakımdan iyi buluyorum. Her koleksiyonda kendine ait ruj, makyaj bazı, aydınlatıcı, çoğu zaman fondöten vs. bulunuyor. 



Bu koleksiyonda da makyaj bazı, aydınlatıcı, kalem far ve kapatıcı, mat ruj, oje ve bir de peel-off maske var. Bu maske oldukça ilginç çünkü yapısı holo ve simli.  Bu koleksiyonda ayrıca daha önce başka bir koleksiyonda çıkan ve içinde minik ışıltılı taneciklerin olduğu makyaj bazının olması da hoşuma gitti çünkü diğeri bitmek üzereydi. 


Yapısını çok sevdiğim silk matte likit rujlar da bu koleksiyonda yeni renklerle kendini göstermiş çok da iyi olmuş. Bu seriyi henüz denemeyen varsa özellikle tavsiye ederim. 


Koleksiyondaki favorilerimden biri de bu kontur paleti oldu. Flormar'ın kontur renkleri bana çok yakışıyor cildimle uyum sağlıyor zaten. En çok kullandığım en soldaki kontur rengi oldu bu ara. 


Palet süper ne tozuttu ne taşlaştı. Flormar'ın bu paleti ya da benzerini tekrar üretmesi lazım bence çünkü palet hiç bir yerde kalmamış şu an. 


Gerçekten kontur rengi ve allığı süper bence. Aydınlatıcı da güzel ama favorim değil. 


Numarası da buymuş ama ürün tükendiği için başka bir çeşidi var mıydı diye şu an bakamıyorum tabi. 


Ben bunu allık yaptım ama aslında daha koyu tenliler için mükemmel bir aydınlatıcı olacaktır bence. Sedefli allıklardan hoşlanmıyorsanız, tercihiniz tamamen mat allıklar ise de zaten size göre değil. 


Aydınlatıcı tam benim buğday tenime göre ama benden daha açık renk ciltlere de olurmuş bence.


Bayıldığım bronzer-kontur rengi, yüzü şahane bir şekilde ısıtıyor ve pigmenti de oldukça iyi. 



Swatchları da böyle. 


Koleksiyonun bir diğer favorisi bayıldığım silk mat serisi rujların yeni renkleri oldu. Bu rengin adı elegant terracota. Koleksiyondaki 6 rengin hepsi var ve hepsi de çok güzel.  
Ortadaki renk glazy rujlardan hera rengi. Bunların da yapısı şahane ama örtücü değil daha çok tatlı bir balm kıvamında ve hafifçe ıslak/parlak yapıdalar. 
Alttaki kalem farlardan 02 numara magnificent brown rengi. Bunların yapısı çok hoş. Kalem gibi sert değil, uygularken yumuşacık ve toz yapıda  gibi de dağılabiliyor. Dağıtılınca sabitleniyor. kalıcılığı iyi. Hafif bir de ışıltısı var. 


Üstteki koleksiyonun kaş farı alttaki ise cildi aydınlatan kalem kapatıcının light rengi. Bunun 2 rengi daha var. Keşke daha fazla seçenek de olsaymış. 
Kalemin yapısı yumuşak, kaş altı, burun kenarı gibi bölgelere gün için dokunuş, tazeleme yapmak için ideal bence. 


Bu da bahsettiğim baz. İçindeki minik renkli toplar patlayarak cilde aydınlık bir hava veriyor. Hafif yapışkan o nedenle tutuculuğu iyi bence. 



Bu da koleksiyonun ilginç parçalarından biri olan glowing peel off maske. İçindeki ışıltı tamamen güzel görünmesi amaçlı bir etkisi yok. Maskenin amacı da cilde aydınlık vermesi ve cildi ölü hücrelerden arındırması. Genelde peel off maskelerin özelliği de bu oluyor zaten. Bunun içinde gerçek altın parçacıkları varmış. Bilemedim ne kadar vardır yani hangi orandadır ya da hangi oranda olması gerekir. Neyse yine fena değil. Soyulan maskelerle anlaşamıyoruz ama burun ve yanak civarına uygulayarak kullanıyorum ben bunu. Çok da acıtmıyor neyse ki.




Koleksiyonda ayrıca tabi olmazsa olmaz 6 renk oje ve bir de ilk defa bir katı parfüm yer alıyor. 
Ojeler metalik, sürümleri kolay ve matlaşarak çabuk kuruyorlar. Ama bütün metalik ojeler gibi çok uzun süre dayanıklı değiller. 
Katı parfümlerin kokuları ise oldukça güzelmiş. Ben mağazada hepsine bakmıştım, kalıcılığı da fena değildi. Üstelik yanımızda taşımaya da gayet uygun bence. Ne yazık ki bu parfümler de bitmiş. Umarım Flormar bunları tekrar yapar hatta çeşidini de arttırır.

Almayı düşündüğünüz ürünleri için fazla beklemeyin bence çünkü koleksiyonun diğer üyeleri de çok kısa sürede tükenecek gibi duruyor.
Sevgiler..

20 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş, görsellere bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajbenimdünyam çok teşekkür ederim :-))

      Sil
  2. Kontur paleti hakikaten güzelmiş ☆☆☆

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyam evet koleksiyondaki favorim o..

      Sil
  3. Koleksiyonda en çok rujları sevdim. Yapıları çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan zaten bu silk matlar gibisi yok gerçekten :-))

      Sil
  4. Sahane bir koleksiyon. Palete ve kiremit rengi ruja bayildim😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esy ruj şahane hem yapısı hem rengi :-))

      Sil
  5. ben de tombul kalem farı kullanıyorum. keşke o yüz paletini de alsaymışım renkleri çok güzelmiş, bir göz atacağım tekrar ilk fırsatta

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrudüvenci evet yüz paleti çok hoş..

      Sil
  6. senin bu fotilerde insanın ekmek sürüp yiyesi geliyooo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone :-))) çok mutlu oldum o zaman ..

      Sil
  7. Koleksiyon çok güzel görünüyor, ihtiyacım oldugunda deneyecegim :)

    YanıtlaSil
  8. Flormar ruj renklerini çok beğendim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet çok iyi renkler çıkartıyor flormar :-))

      Sil
  9. Koleksiyon şahane, swatch lara bayıldım <3

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...