2 Eylül 2019

Avon Yaz Kutusu..

Avon geçen sene olduğu gibi bu yaz da içinde tam yazlık ürünlerin olduğu bir kargo yolladı. Yaz  tam bitmeden bazılarını daha önce de kullandığım bu ürünlerden bahsetmek istiyorum. 





Pakette bir body mist, bir saç yağı, güneş kremi, bronzer stick ve bir de epic lip powder pen bulunuyor. 


Önce bodt mistten başlayalım. Secret Attitude Crush Attitude serisinin body mistlerinden biri. Original ve midnight olmak üzere 2 çeşidi daha var. Bunların haricinde 2 değişik de parfüm bulunuyor bu seride. Parfümü daha önce kullandığım için biliyorum, kokusu çok güzeldir. Secret Attitude crush ana notalarda frambuaz ve ananas var. Kokusu yaza oldukça uygun ve 100 ml.'lik boyutu ile bütün yazı rahatça çıkartır bence. 


Avon'un meşhur saç serisi Advanced Tecniques ürünlerini genelde severim ben. Bu argan yağı da o seride yer alıyor. Bu arada benim saçıma argan yağı ağır geliyor. Ağır gelmeyen tek yağ bu ve bir de Nashi markalı yağ. Yaz tatilinde denizden kuruyacak saçlarım için ayırdım bu yağı ve tatilde bitiririm gibi geliyor bana ki bitirdim.


Duş sonrası ıslak saça 2-3 pompa yağı yediriyorum ve sonrasında doğal şekilde kurumaya bırakıyorum. Isıya karşı da koruyor saçı tabi bu arada. Saçımı ağırlaştırmıyor ve kolay taranmasını sağlıyor. Tabi benim gibi ince telli ve sönük saçlı birinin yorumu bu, saçları kuru ve elektriklenen, kabaranlara daha da iyi gelecektir. 


SPF 50 içeren güneş koruyucu kreme gelirsek, bu krem açıkçası beni çok şaşırttı. Daha önce Avon'dan kullandığım güneş koruma kremleri yüzümü parlatmıştı. Bu kremin içinde yağ yokmuş ve çabuk emilen bir formülü olduğu söylenmiş ki buna katılıyorum. Bu krem hem çabuk emiliyor hem de yüzde herhangi bir parlama yapmıyor gerçekten. Katalogda verilen bilgide ürünün yağlı ciltle için matlaştırıcı etkisi olduğu belirtilmiş. Makyaj altında gerçekten mat duruyor ve  sınavı geçti ayrıca  bir de yaz tatilinde güneşte de denedim ve sonucu beğendim. Hiç yanmadan soyulmadan bu yazı atlattım yine. Bu krem sayesinde tatilde olduğum bir ay boyunca gölgede güzel bir bronzluk elde ettim. Aynı saç yağı gibi bunu da bitirdim.



Uygulanmış hali böyle, üzerine başka bir krem ya da baz uygulamak için beklemem bile gerekmiyor ki genelde güneş kremlerinde beklerim bir süre. 


Bu ürüne bayıldım işte. Avon bronzlaştırıcı stik golden bronze rengi bu. İster bütün yüzünüze güneşte bronzlaşmış görüntüsü için, ister elmacık kemiklerinizin üzerine ıslak görünüm vermek için harika. yapısı çok yoğun değil. Sadece elmacık kemiklerinize uygulamak için direk sürüp parmak uçlarınızla iyice yedirebilirsiniz. Tüm yüze uygulamak istiyorsanız stippling yani gevşek kıllara sahip bir fırça tavsiye edeceğim. 



Verdiği görüntü çok hoş değil mi? Bunun keşke bütün vücut için olanı da olsa diye düşünmedim değil. 


Epic powder rujların benzerlerini ise daha önce Catrice gibi markalarda görmüştük. Ucunda uygulama süngeri bulunan rujun rengi kapaktaki hazneden geliyor. Bendeki renk trust fall, tabi ki bir sonbahar rengi ama yapısı nedeni ile ben yaz aylarında da kullanıyorum. 


Yapısı çok hafif, hiç yoğun değil, ne kadar bastırsam da verdiği en fazla renk bu kadar. Sanki dudaklar kendi doğallığı ile pembeleşmiş gibi duruyor.  Aslında dudağa yapışmıyor ama bir şekilde oldukça kalıcı oldu.  Sanki lip tint gibi geldi bana. Bilmiyorum bendekinin yapısı mı bu kadar hafif. 

Bu ürünlerin hepsi Ağustos ayında tatilde benimle geldiler tabi ve instagram hesabımdan da yorum ve fotolarını paylaştım. 
Sevgiler..


20 yorum:

  1. ay avon care kremleri var yaa büyük boy beden refreshing filan çokzelleeeer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone evet el kremlerini de çok severim ben..

      Sil
  2. Saç yağın severek zTen bir dönem çok uzun kullandım ve bronzer ile yeni tanışmama rağmen elimden düşmedi bu yaz :) Güzel günlerde kullan , kalemine sağlık😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @galaxyeskizi saç yağını ben de uzun zaman kullanmıştım çok severim:-)

      Sil
  3. Bronzerı çok severek kullanıyorum ben :)

    YanıtlaSil
  4. Avon güneş kremini bu yaz görümcem gelince gördüm ☺️

    YanıtlaSil
  5. Hepsini çok begendim ben de :)

    YanıtlaSil
  6. Saç yağı ile ilgili yorumlarına dikkate alacağım. Şimdi kullandığımı pek sevemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi özellikle denizden sonra çok iyi geldi bana..

      Sil
  7. Güneş kremi bitti sayılır, ruju da baya kullandım.
    Saç yağını yanıma almayı unutmuşum yeni başladım kullanmaya, bakalım benim deli kuru saçlarıma ne yapacak?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısısaç yağını seversin ama çabuk bitecek seninki de...

      Sil
  8. Güneş kremini merak ettim, genelde Bioderma kullanıyorum ama ara ara başka markaları deniyorum :)

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel bir kutu hazırlamış Avon yaz için. Ürünlerin hepsini sevdim ben de. Saç bakım yağı da yıllar öncesinden favorimdi. O kadar çok bitirmiştim ki bu serumdan, tekrar kullanmak güzel oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @vburalıolmayan evet o yağı ben de çok severek kullanmış ve 2-3 şişe bitirmiştim..

      Sil
  10. Yaz sıcağın yıpranan saçlar için argan yağı iyi olabilir. Saçımı beslemem gerek şu sıralar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ennefistariflerim evet o yağ sayesinde saçım hiç kurumadı bu tatilde...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...