6 Mart 2019

Şubat Ayı Alışverişleri..

Şubat bitenlerden sonra geldik şubat alışverişlere. Bu ay biliyorsunuz bir Sevgililer Günü indirimi de vardı. İhtiyaç ve bunu da denemem lazım kontenjanından yine baya bir şey almışım. Bakalım neler varmış bu ay.



Migros indiriminden Neutrogena'nın yeni detox etkili misel suyu ve iki adet mini Garnier çift fazlı makyaj temizleme suyu aldım. Gratis kasa arkasından xo deodorant aldım bir tane. 





Gratis'deki bütün karıştırma fırçalarını ve makyaj süngerlerini almaya azmettim sanırım.  Eklips'in eski süngerleri çok kötüydü gerçekten o kadar sertti ki aldığım süngeri direk çöpe atmıştım. tabi bazıları çok beğenmişti ama ben beğenmemiştim. Bu yeni süngerler gayet yumuşak, suyla çok güzel şişiyor ve uygulama yapıyor. İçinde latex de yok. Ama bu sefer de aşırı dayanıksız olmuş. Sarı olan üçüncü yıkamada falan resmen yırtıldı. Pembe olan ortadan ikiye ayrılacak yakında ama uygulama yapabildiğim için atmayacağım. Instagram'dan beni  takipte olursanız storyde nasıl olduğunu göstereceğim. Ama onun dışında harika uygulama oluyor, özellikle pembe olanı çok beğendim. Eklips'in karıştırma fırçaları da oldukça iyi çıktı. Niye hepsini aldın, bu kadar karıştırma fırçasına ne gerek var derseniz de görüldüğü gibi hepsinin boyutu farklı ve ben bir makyajda en az 3 fırça kullanıyorum renkler karışmasın diye. O nedenle ne kadar çok fırça o kadar iyi benim için. 


Rossmann'dan çıktığından beri istediğim ve izlediğim sonunda indirime giren yüz spreylerinden 2 adet aldım. Biri hindistan cevizi kokulu ve koku hassasiyetiniz varsa almayın, diğerini alın derim. diğeri kokusuz.  Yazın tam dolaba atıp serinlemelik olacaklar. Göz makyajı temizleme suyunu indirimde bulunca aldım, çok başarılı bir ürün bence. 


Kiko'da 4 al 2 öde kampanyası vardı ve tabi karşı koyamadım. Bu sefer hakkımı cilt bakımı ürünlerinden yana kullandım ki zaten Kiko cilt bakımı ürünlerini çok seviyorum. Şu anda 3 tanesini kullanmaya başladım bile yakında blogda yazarım. 


Watsons mağazalarında Loreal ile işbirliği ile bir Lorealista kart uygulaması var. 20 marta kadar devam edecek ve 4 ürün alımına 1 ürün hediye edilecek. Ben de ürünlerimin 2 tanesini Sevgililer günü indiriminden aldım. Hatta Loreal Les Chocolats rujun yazısını da yazdım bile. Mavi renkli bazı da kullanmaya başladım. Diğer 2 ürün de gelecek ay yazacağım Kadınlar Günü indiriminden alındı bile. 


Son olarak kozmetik dışı bir alışveriş, böyle altın detaylı siyah bir çanta aldım ki çok sevdim.

İşte Kiko dışında çok yüklü bir şey yok, Sephora'ya adım bile atmadım. bence gayet başarılı bir ay geçmiş benim açımdan ne dersiniz? Aldıklarımdan hangisini en çok merak ettiniz, yorum olarak cevapları bekliyorum.
Sevgiler..

32 yorum:

  1. Kiko ürünlerini ve yüz spreylerini merak ettim güle güle kullan :)!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer detaylı yazacağım Ümrancım teşekkürler :-))

      Sil
  2. Şu çikolatalı rujları kokladım ben de Rossmann'da aman allahım o nasıl güzel bir koku, insana çikolata yedirir, ama şekeri bıraktığım için aklımı çelmesine izin veremem, almayacağım :)

    Güle güle kullanın ürünlerinizi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kübontheblog :-))) kokusu geçiyor netse ki kısa sürede... teşekkür ederim...

      Sil
  3. Karıştırma fırçası ne kadar çok olursa iyi oluyor bence de hep lazım :)
    Gayet bol bir alışveriş olmuş canım anladın sen :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makeupbyfun hahah değil mi ama güzel oldu bence de..

      Sil
  4. Neutrogenanin detox etkili misel suyunu merak ettim bakayim ben de. Cantana ise bir canta hastasi olarak bayildimmmm. Güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya çok teşekkür ederim :-)) bir çanta hastası ile tanışmak da beni ayrıca mutlu etti... <3

      Sil
  5. Ürün tanıtımları için teşekkürler indirimden de okuyanlar faydalanacak saygılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sessihaykırış umarım işe yarayacaktır .-))

      Sil
  6. Migros indirimden ben de nemlendiriciler aldım. İyi oluyor bu tarz indirimler.Çanta çok şık bu arada, keyifle kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu evet Migros indirimi iyi oluyor.. :-))

      Sil
  7. @asueesua çok teşekkür ederim :-))

    YanıtlaSil
  8. Kiko diyorum ya sadece (: Hepsini güzel günlerde kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslınındünyası teşekkür ederim :-)) Kikolar gerçekten başarılı çıktı..

      Sil
  9. Yanıtlar
    1. @ebrubayrak evet ben de çok severek kullanıyorum...:-)

      Sil
  10. Güle güle kullan canım aldıklarını, ben Neutrogena misel suyunu ve kiko ürünlerini merak ettim. Ilk olarak onları okumak isterim .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme kikoları çok kısa süre içinde yazacağım canım teşekkürler :-))

      Sil
  11. seforaaaa, nötrojenaaa ve o altıncı fotoooodakiii iki ürün oooo :)

    YanıtlaSil
  12. Isana spreylerden bir türlü denk getiremedim^^ Neutrogena' nın o yeni serisinde gözüm var ama! Keyifle kullan ablacım^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hergün1kozmetik teşekkürler canım :-))

      Sil
  13. Hepsini güzel günlerde kullan Neutrogena misel su'yu merak ettim.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mormenekşe onu da kullanıp yazayım en kısa zamanda -)) teşekkürler..

      Sil
  14. hepsi çok güzel güle güle kullan şeker :)

    YanıtlaSil
  15. Dün iş çıkışı Rossmann a uğramıştım yazını erken okuyabilseydim denemek için ISana' nın göz makyajı için olan temizleme suyundan da alırdım. Keyifle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik teşekkürler :-)) arada indirime girer umarım yine ben de yedekleyeceğim zaten...

      Sil
  16. Güzel günlerde kullan aldıklarını.
    Neutrogena'nın bu serisini alacağım ilk fırsatta, daha doğrusu hiç bişey almayacağım deyip aldıklarım biraz tükenince :D
    Loreal Les Chocolats rujları merak ediyordum aldım ama henüz kullanmadım. Bu arada online aldığım için öpücüksüz oldu :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...