25 Aralık 2018

Yılbaşı İndiriminden Sephora'dan Neler Alınır?

Yılbaşı alışverişinde indirimli olarak ne alınır yazı dizimizin sonuna geldik. Bu yazıdan önce 3 drugstore yani kozmetik marketlerden yılbaşı indiriminde neler alabiliriz sorusuna cevap verdik. Bu yazıda ise highend yani daha pahalı markaları inceleyeceğiz. Sephora biliyorsunuz ülkemize bu tarz ürünleri satan başlıca mağazalardan biri. Sık sık indirim yapmıyor ama yine de indirimli olarak alabileceğimiz ürünler dönem dönem oluyor. Mesela geçen aylarda bir grup paleti %50 gibi bir indirime sokmuştu. Mağazaya ait black card sahiplerine ise dönem dönem %10 veya %20 indirimler tanımlanıyor. Yılbaşı için sanırım 2. ürüne %50 indirim yapıyor. Başka indirimler de olabilir..



Hemen bakalım genel olarak Sephora'dan neler alınır. Ben genel olarak fırçalarını oldukça beğenirim Sephora'nın ve uygun fiyatta gördükçe de almaya çalışıyorum. Ayrıca Too Faced,  Glam Glow ve Fenty sadece Sephora'da satılan sevdiğim markalar arasında. 


Glam Glow temizleme ürünleri, kremleri ve özellikle maskelerini indirimli veya  indirimsiz şans vermenizi önerebilirim. Çünkü gerçekten denediğim en başarılı maskelere sahipler. Ayrıca Sephora'nın kendi markasına ait tekli farlara da mutlaka şans verin derim. Ben denemedim ama bir arkadaşım da Sephora göz kalemlerinin akmayan tek kalem olduğunu söyleyip sürekli oradan alıyor, aklınızda olsun. 


Benim en son alışverişim buydu Sephora'dan, Fenty likit ruju denemek için almıştım ama çok çok memnunum. Diğer beğendiğim renkleri de almak istiyorum şimdi.


Sephora, Benefit ürünlerinin de satıldığı tek mağaza. Eskiden daha bir severdim Benefit'i hatta o fotodaki Rocketeer allığını çıktığı gün almıştım. Ama sonra fiyatları çok arttı ve ürünlerine çok muadil bulunmaya başladı. Yine de kullandığım en iyi kaş maskarası olan gimme brow'u kesinlikle öneririm. 



Fenty demiştik, daha sonra detaylıca bahsedeceğim ama kendisi kullandığım en iyi kırmızı rujlardan biri, ayrıca aplikatörü de çok çok iyi. Gitmişken bunun yanında matlaştırıcı ve sabitleyici pudra ve far paletine de bakmayı unutmayın. 


Genel olarak da bakarsak ve daha önce bahsetmediğim ama memnun kaldığım ürünler arasında Becca ve Nars'da yer alıyor.  Keşke Becca'nın indirimdeki paletlerini dahaönce alsaydım diyorum hatta. Ama Becca aydınlatıcıların özellikle de bunlar çok yumuşak. Durduğu yerde çatlayıp kırıldı benimki ve preslenmiyor sürekli atıyor. Ama rengi ve pigmenti müthiş gerçekten de.  Hergün bayıla bayıla kullanıyorum. Almam dedim ama bitince sanırım yenisini ve büyük boyunu alacağım. Öte yandan likit aydınlatıcısını o kadar sevmedim. Bir başka önerim de Nars standına bakmanız olacaktır. Allıkları, bronzerı ve özellikle albatross isimli aydınlatıcısına ve orgasm allığına mutlaka bakın. 

Ayrıca yine güzel cilt bakım ve parfüm alternatifleri de bulunuyor. Tabi fiyat veremedim ama buradaki bütün markaların high end olduğunu ve zaten ülkemize girişlerinin dolar üzerinden olduğunu biliyorsunuz. O nedenle bunları başkasına değil kendinize hediye almak isteyebilirsiniz. 
Yılbaşı indirim alışverişleri yazı dizimizin sonuna geldik. Bu yazılardan sadece yılbaşında değil bütün indirim dönemlerinde faydalanabilirsiniz çünkü benim tavsiyelerim en azından şimdilik değişmeyecek. Yeni ürünler için de yeni yazılar yazarım zaten artık.
Sevgiler..






15 yorum:

  1. Harika haberler güzel tanıtım.tam da ihtiyacım olan ürünler tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sibelözer çok sevindim mutlu yıllar :-))

      Sil
  2. Benetint'i almayı uzun süredir ben de çok istiyorum... ama küçücük şeye o kadar para vermeye bir türlü elim gitmiyor. Bir gün alacağım ama, inanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kübontheblog daha uygun fiyatlı benzerleri de var onları ya da benefit'in hediye setlerini deneyebilirsin..

      Sil
  3. Yeni yıla yeni güzellikle girelim. Hayırlı olsun. Hepsi çok güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ennefistariflerim iyi seneler şimdiden teşekkürler :-))

      Sil
  4. @elena thank you Elena :-)

    YanıtlaSil
  5. Sephora'da satılan markalar böyle indirimlerde gerçekten indirimli oluyor. Çok çok uyguna gelenler var hatta ama ben neden bilmiyorum sadece bakıp geçiyorum.
    Rengarenk ışıl ışıl bir yazı olmuş güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı teşekkürler :-)) yazıda bahsetmeyi unuttum ama sephoranın kendi cilt bakım ürünleri de oldukça başarılıdır onlara da bakabilirsin..

      Sil
  6. Benefit malesef uçtu gitti ama nedense ben alışverişte çoğunlukla Sephora'yı tercih ediyorum özellikle Marmara Park ve Aqua Florya şubesinden memnunum keşke biraz daha sık ve oranı yüksek indirimler yapsalar.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mormenekşe evet değil mi bence de çok iyi olur aklımdaki bütün ürünleri alırım :-))

      Sil
  7. fiyatlarından ötürü yaklaşamıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi indirimsiz ben de yaklaşmam zaten..

      Sil
  8. Cok güzel ürünler hepsi de. Sephora indirim yazisi da cok basarili olmus 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya çok teşekkürler Deryacım sevgiler:-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...