7 Kasım 2018

Make Up Revolution Flawless 4 Palet İncelemesi..

Bugün daha ülkemize gelmeden uygun fiyatları ve güzel ürünleri ile makyajseverlerin ilgisini çeken makeup revolution markasının flawless 4 paletinden bahsedeceğim. Evet bu flawless serisi 4 tane galiba bir de flawless matte var, hepsi güzel ama bence içlerinde bana göre renkleri en güzel olan bu 4 numara. O yüzden daha bu palet ülkemize gelmeden ben yurtdışından aldırmıştım. O zaman için de baya uygun bir fiyata gelmişti bana.


Palet mat ve ışıltılı - metalik bitişli farlardan oluşuyor. Palette 32 renk var ama panları çok büyük değil. Bu da farların bitme olasılığı olduğu için beni çok rahatsız etmedi açıkçası. Üzerinde renklerin isimlerinin olduğu bir de koruma jelatini var ama ben sanırım attım onu.


En sevdiğim özelliklerinden biri de içinde lüzumsuz bir fırça olmaması ve kocaman bir aynası olması. Öyle ki makyajımı rahatlıkla bu ayna ile yapabiliyorum.  


Renklere gelirsek, benim favorilerim orta 2 sırada yer alan mat renkler oldu. Kahve ve pembe tonları rahatlıkla geçiş rengi olarak kullanabilir veya isterseniz smokey bir görüntü için de kullanabilirsiniz. 


En sol sütundaki renklerin hepsi göz kapağına baz olarak kullanılabilecek renkler. O nedenle çabuk bitecek gibiler. En alt sıradaki metalik bitişli ışıltı renkler ise göz kapağıma parlak renk vermek için kullandıklarım. 


Paletin tek tek swatchını yapmadım benden daha iyi yapılmış pek çok site bulabilirsiniz. Ben onun yerine paletin genel kalitesinden ve kullanılabilirliğinden bahsedeceğim. 


Paleti yaklaşık olarak 1 aydır sürekli her rengini deneyerek kullanıyorum. Bütün renklerin hatta genelde daha yoğun diye bilinen metalik bitişli renklerin bile pigmenti orta seviyede, ha yetiyor mu gayet yetiyor bence. Paletin en pigmentli 3 rengi en alt sırada 3-4 ve 5. renkler. Ancak bu renkler bile metalik renklerin normalde göz kapağında verdiği patlamayı yaratmıyor. Paleti seviyor muyum kesinlikle ama makeup revolution ın daha pigmentli daha büyük panlara sahip, metalik bitişli farları baya baya yoğun pigmentli olan paletleri var. Diğer paletlerin bazıları ambalaj olarak bundan kötüler ama ambalaja değil içindekine önem veriyorsanız kesinlikle bakabileceğiniz paletler bunlar. Flawless serisi ambalaj olarak  bir highend marka gibi zaten, markanın Sophx paleti de aynı şekilde bence ki bundan sonra sanırım alacağım palet odur benim.


Fiyatı Watsons'da 79.90 TL. yakında yine en aşağı bir %30 indirim olur diye düşünüyorum. Böyle büyük, içinde sıcak tonlar barındıran bir palete ihtiyacınız varsa tabi  bakabilirsiniz.

Yılbaşı için sizin de bana palet önerileriniz varsa bekliyorum.
Sevgiler..




36 yorum:

  1. renk tonları tam benlik :)
    https://beyazbegonvil.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beyazbegonvil evet sıcak tonları çok seviyoruz hepimiz :-))

      Sil
  2. Bu far paletleri furyası beni çıldırtacak, elimdeki birçok palette hemen hemen aynı renkler var ancak yeni bir palet çıkınca içindeki tek renk için bile onu almak istiyorum :D

    Bu palet de ömürlük gibi görünüyor cidden, hemen hemen her kombinasyona uygun renkler varmış içinde, ancak paletlerden biraz uzak durma kararı aldım. Uzaktan bakıp güzelmiş demekle yetiniyorum.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kübontheblog evet haklısın bende de çok benzer renkler var ama her gördüğümde ayrı beğeniyor ve almak istiyorum :-))))

      Sil
  3. Renkler çok güzel duruyor, ben de özellikle ortadaki 2 sıradaki mat farları çok beğendim ♥ Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fulyayıldız evet o tonlar her makyaja uyar kesinlikle .-)) teşekkürler..

      Sil
  4. Merhabalar Blog Etkinliği Yazınızı Göremedim. Takipteyim :)

    https://kadincada.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kadıncablog merhaba blog etkinliğine katılmadım ama teşekkür ederim geldiğiniz için ben de takibe aldım hemen :-))

      Sil
  5. Renkler çok güzel. Kullanmasa bile alası gelir insanın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kadriye evet değil mi gördüğüm anda benim olacak demiştim zaten :-)))

      Sil
  6. Herkese merhaba, ben aranızda çok yeniyim...sayfamı ziyaret edip takipçim olarak ve yorumlarınızla beni desteklerseniz çok mutlu olurum....herkese kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @babanemintakvimciği güzel bir blogun varmış takibe aldım ben .-)

      Sil
  7. Palete bayıldım desem sanırım anlarsın halimden :) 2. ve 3. sıra bana çok hitap ediyor. Yılbaşı üzeri kesin indirim olur o zaman bende göz atayım. Sende bu palet severlik oldukça ben daha çok yeni palet keşfederim canım ,ellerine sağlık güzel bir yazı olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme çok teşekkürler Yasemincim :-)) palette her zevke hitap eden değişik renkler var gerçekten de..

      Sil
  8. Çok hoşlar güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  9. Evet aynanın boyutu gerçekten de insanın ihtiyacını karşılayacak konforda.. Renkleri de sevdim.
    Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ennefistariflerim çok teşekkürler :-))

      Sil
  10. metalik renkler bana çok hoş göründü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esratakım evet güzeller ama biraz daha folyo etkisi olsaydı daha iyi olurmuş..

      Sil
  11. Simli olanlar cok güzel 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya biraz daha folyo efekt isterdim ama onlardan :-))

      Sil
  12. ne hoş renkler ve hem de flawless iyimiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone :-))) değil mi flawless adı bile yeter...

      Sil
  13. Aynası olması güzel ama mesela benim gibi kozmetikle çok ilgisi olmayan biri için fırça olmaması eksiklik gibi geldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden genelde bu tarz paletlerin içine iyi fırçalar konmuyor ama tabi konabilir de :-))

      Sil
  14. Renklere bittim. Hakkıyla kullanacağımı bilsem düşünmem alırım. Alıp çekmecede izlemek için palete saygısızlık etmem istemiyorum :D Bu arada şuan Watsons'da indirimde sanırım 48-49 TL gibiydi fiyatı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik evet 11.11 de iyi indirim oldu darısı black friday ve yılbaşına diyelim .-)))

      Sil
  15. Merhaba, Malatya Rent a Car Olarak takip ediyorum blogunuzu gerçekten harika paylaşımlar yapıyorsunuz.

    Beşkonaklar Malatya Oto Kiralama ve Malatya Havalimanı Araç Kiralama Hizmetleri.



    Ayırıca hizmet verdiğimiz Malatya Web Tasarım firması olarakta sitenizi ziyaret ettik gayet başarılı paylaşımlar yapıyorsunuz elinize sağlık.

    Malatya Malatya Web ve Malatya Google Seo Hizmetleri

    Bu yorumu bırakıp sizi terk etmiyoruz sürekli sayfanızı ziyaret edeceğiz sitenizi "Yer İmlerine" ekliyorum.

    Hoşça kalın, iyi bloglamalar.

    YanıtlaSil
  16. İnstagram'da yazmıştım. Eğer birçok palet kullanmak zorunluluğum olmasa yani bir tüketici olsam sadece bu paleti alır uzun süre kullanırım. Çünkü renkleri gerçekten her türlü makyaj ile kullanılabilecek renkler.
    Pigment olayı sanıyorum Make Up Revolution Flawless paletlerin ortak durumu. Fazla değil ama iş görür:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı evet ben de tek bir palet alayım bana yetsin değişik renkleri olsun diyenlere kesinlikle öneriyorum bu paleti :-)))

      Sil
  17. renkleri gerçekten harika, orta pigmentli olması belki bazen avantajlı olabilir bile. keşke bu kadar renk kullanmaya üşenmesem de koşup gidip alsam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrudüvenci evet ben de orta pigmentten mutluyum aslında rahat uygulama yapılıyor..:-)

      Sil
  18. En alt sıraya bayılmıştım ama yorumlarını okuyunca anladım ki pek benlik değil. Ben artık yoğun pigmentasyona önem veriyorum. Elimde zibilyon tane palet var zaten. Şöyle cayır cayır rengini vermiyorsa almıyorum. Zaten bu drugstore markalarda fiyat ve indirim politikalarına taktım kafayı. Neredeyse ayda bir %50 indirim yapıyorlar, normal fiyatıyla kimse almıyor indirimi bekliyor. 100 TL lik etiketi 50 TL görünce bedava gibi saldırıyoruz, belli ki büyük kazık yiyoruz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün evet maalesef öyle son olarak Loreal ceherry paletin fiyatı 119 tl ye kadar çıkmış hem de kurlar daha bir oturduğu halde indirim bile olsa asla almayacağım .. dediğin doğru indirimsiz kimse bir şey almıyor ama bu %50 indirim de bizi feci cezbediyor tabi ne yapacağız bilmem artık :-((

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...