3 Eylül 2018

Ağustos Ayı Bitenler..

 Nihayet bak nihayet diyorum Ağustos bitti, yaz resmi olarak bitti ve sonbahar geldi. Umarım havalar da biraz serinler de rahat nefes alabilirim ben artık. Her yaz giderek daha sıcak oluyor sanki, en azından bana öyle geliyor. Yazı, sıcağı sevenler kusura bakmasın ama ben kar yağsın istiyorum artık. Neyse Temmuz ayında söylemiştim, bu ay duş jeli, güneş kremi ve body mist patlaması yaşadım. Hemen bakalım neler bitmiş neler çöpe gitmiş.
Duş jelleri ve şampuanlar; Gratis'den güzel kokar zannıyla aldığım elmalı bir duş jeli ama hiç alakası bile yoktu. Koca şişeyi 2 ayda bitirdim ama günde 2 defa duş yapınca.  Isana duşta krem, diğer markaların çıkardıklarına göre çok daha iyi ve çok daha uygun bence. Duştan sonra kremlenmeyeyim duşta halledeyim bitsin diyorsanız şans verin derim. Bioblas'ın organic oils şampuanı ben değil oğlum kullandı, yenisini istiyor beğenmiş yani.


Oriflame'in eski bir duş jeli, bunu da yazlıkta kullandım bitti. Bee Beauty'nin müthiş kokan bir duş jeli, sanırım vanilla&cheesecake olması lazım. Yeniden alabilirim.  Biota'nın bir duş jeli, çok belirgin bir özelliği yoktu kullandım bitti yani.


Duş jellerinden sonra 2 adet yüz yıkama jeli bitridim. Biri Limonina'ın aslında köpük maske olarak geçiyor ama maske olarak pek bir fayda göremeyince jel olarak kullandım. Procsin'in bu carbon içeren siyah jeli de iyiydi, yazısı blogda var. Nivea çift fazlı göz makyajı temizleyicisi, fena değil ama bunun pembe olanını daha çok sevdim sanki. Miniso güllü tonik, Miniso ürünlerini çok sevdiğimi biliyorsunuz. Bu tonik de gayet iyiydi hele benim gibi biraz yoğun losyon kıvamında tonik sevenler için ideal. 


Güneş koruma kremlerine gelelim. Garniser 20 GKF ve bronzlaştırıcı süt, bunu 30 GKF ile beraber kullandım ve gayet memnun kaldım. Sun Ozon güneş sonrası serinletici köpük, içinde mentol var cildi gerçekten serinletiyor ama bir yere fazla birikirse hafif bir yanma yapıyor. Güneş yanığı için kullanmaya kesinlikle uygun değil. Yine Garnier'in çift fazlı koruyucu suyu, bunun yazısını geçen hafta yazmıştım zaten detaylı olarak. Sun Ozon 30 GKF'lü sprey yağ. Bu sprey ürünleri seviyorum. Biraz bereketsizler, yarısı rüzgarda uçuyor falan ama çok da pratikler. Soleit güneş kremi, bunu yüz için baya bir kullandım, fena korumadı ama dibinde kalan seneye çıkmaz, çöpe gitti.


Body mis ve deodorantlar. Penti'nin yaz kokulu bir body misti, şahane bir kokuydu ama hiç kalıcı değil yeniden almam. Bunun yerine Bee Beauty mistleri tercih edeceğim. Fa deodorant, kokusu güzeldi kokuyu da çok güzel engelledi, yeniden alabilirim. Isana erkek deodorantı, oğluma almıştım ama kokusunu sevmedi, yeniden almayacağım. Franerticus mandalina  kokulu kolonya, mandalina kokusu biraz ağır geldi bana, bunun başka çeşitleri de var onlara bakarım alacağım zaman. TBS'nin taa kaç sene öncesinden kalan bir yılbaşı parfümü, sıcakta koluma bacağıma sıkıp bitirdim artık yoksa çöpe gidecekti.


Sanırım BİM'den alınma bir el kremi, çok başarılı değildi tatilde kullanıp bitirdim. Biota'nın çok sevdiğim allığı yine düştü ve un ufak oldu bu sefer kurtaramadım ve çöpe gitti, yazık oldu güzel allıkdı. Cyrene dudak kremi, dibinde vardı baya ama bozulmuş artık, bu da çöpe gitti. Miniso'nu mini bir maskesi, çok etkileyici bulmadım ama kullandım. Flormar'ın çok sevdiğim bir maskarası, bütün yaz bunu kullanıp bitirdim. Bakayım kalmışsa yeniden alacağım. H&M'in krem bir allığı, baya bir kullandım ama artık çok sevmiyorum o yüzden dibinde kalan çöpe gidiyor. 

Bu ay tabi güneş kremi, duş jeli ve body mistler sayesinde pek bereketli oldu, darısı kalan 4 aya diyelim.
Sevgiler..


31 yorum:

  1. Bizde de bu aylarda en çok kullanılan sanırım güneş ürünleri. Ben değilim ama çocuklar açık tenli 50 faktörden aşağısı kurtarmıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu evet çocuklarda koyu ten de olsa güneş kremi mutlaka kullanmak lazım ..

      Sil
  2. benim de en çok duş jeli bitti sanırım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sıcaktan herkes duşun altında yaşıyor tabi.-))

      Sil
  3. dOLU DOLU bitenler olmuş gene =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik evet farkında olmadan baya bitmiş yine..

      Sil
  4. baya ürün bitmiş yine benim 3 aylık bitenler var yazmaya üşeniyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygu 3 aylık birikince zor oluyor yazmak...

      Sil
  5. ay evet yaaaa sıcak ter nem çekilmiyoooo, yapış yapış hep of yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone kış gelse çok mutlu olacağım gerçekten :-))

      Sil
  6. sen naptın böyle :))) walla özeniyorum sana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @çiğdemkesik :-))) kış gelince senin de düzene girer canım..

      Sil
  7. Süper yaz ürünleri bitmiş! Isana'nın duşta kremini çok merak ettim, kışın çok işime yarar gibi mutlaka bakacağım ♥

    YanıtlaSil
  8. Sun ozon guneş urunlerı bır efsane ! Yenılerı stoklasaydın :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamekokoş kışın da kullanabileceklerimi aldım zaten :-))

      Sil
  9. En çok duş ve güneş ürünleri bitti bu ara ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi evet herkesin aynı sanırım..

      Sil
  10. bayıldım harika olmuş seni severek takip ediyorum ben de bloğuma bekliyorum www.rnkync.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ranaşengönül teşekkürler ben de takibe aldım şimdi..

      Sil
  11. bitenler en sevdiklerim, ben bu kadar çok bitiremiyorum, ama yeni bir ürün açınca çok seviniyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esratakım evet ben de çok mutlu olurum yeni ürün açtığımda :-))

      Sil
  12. Isana duş kremini bende sevmiştim, elimdeki stoklar bitse de yeniden alsam (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslınındünyası evet ben de alacağım yeniden elimdeki bir kaç vücut kremi bitince..

      Sil
  13. Bizde jet hiziyla sampuan ve dus jeli bitirdik bir de vücut kremi 😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya yazın herkes bol bol duş jeli bitirmiş :-))

      Sil
  14. Bayağı güzel bir temizlik olmuş.Limonian'ı ben sevmiştim güzel temizlemişti cildimi. BB duş jeline bakayım merak ettim kokularını. Ben de bitsin istediklerimi tatil çantasına attım (evet daha tatile gideceğim ben, kış biraz daha beklesin :)) dönüşte bir yazı da ben patlatırım artık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün aa ne güzel git tabi keşke ben de gidebilsem yine :-// sen neler bitireceksin bakalım şimdiden iyi tatiller..:-))

      Sil
  15. Biota allık için üzüldüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun yaa evet ben de öyle güzel allıktı :-((

      Sil
  16. Gerçekten dağ gibi bir bitenler yazısı olmuş! Sun Ozon güneş sonrası ürünleri pek verimli değil anladığım kadarıyla, onlara bakmaya gerek yok o zaman :) Nivea pembe olanı ben de çok seviyorum. Yenilerini güle güle kullan!!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...