31 Ağustos 2018

Procsin Nemlendirici Sprey İncelemesi..

Son zamanlarda Procsin'i takip ediyor musunuz bilmiyorum ama nispeten yeni bir Türk firması olarak baya yol aldılar. Ürün kaliteleri hızla iyiye gidiyor ve özellikle lansman fiyatları da oldukça uygun. En son çok tatlı bir blogger arkadaşımız ile Eda yani Edalıblog ile beraber bir çalışma yaparak #edaliblogoneriyor ismi altında 5 adet yeni ürün piyasaya sürdüler. Onlardan geldiğinden beri  önce merakla sonra da çok severek kullandığım iki değişik nemlendirici spreyden bahsedeceğim şimdi.


Bunlardan biri aloe vera içeren nemlendirici sprey, diğeri ise butter hydra mist olarak geçiyor. İkisi de nemlendirici özellikte ve ikisinde de deniz yosunu özü bulunuyor. Normal fiyatları 30 TL., lansman fiyatları oldukça indirimliydi ve daha sonra da bayram indirimi diye oldukça uygun fiyatlara satıldılar. Ürünlerin her ikisi de 100 ml., bu oldukça iyi bir miktar böyle bir ürün için.


Öncelikle ambalajları da çok şirin, pompa mekanizmaları iyi, sağlam ve spreyin çıkışı ve yüze yayılımı gayet iyi. Biraz daha hafif bir mist olmasını tercih ederdim gerçi ama çok yoğun foş diye fışkırmıyor neyse ki. 


Tabi her ikisini de aynı anda denemeye aldım ama doğal olarak içlerinde bir favorim var. Belki de yaz mevsimi olduğu ve cildime şu sıra daha iyi geldiği için aloe vera içeren spreyi daha çok beğendim ve elim bütün tatil boyunca ona gitti.  



Favorim aloe vera olmasına rağmen iki spreyin de ortak özellikleri var tabi. Mesela her ikisi de cilde serinlik veriyor ve nemlendiriyor. Hatta sıcaktan cildimde nemlendirici krem durmayan temmuz ayında bu spreyleri direk nemlendirici olarak kullandım. İkisi de ciltte kuruyana kadar hafif yapışkan bir his bırakıyor evet, daha sonra o his geçiyor. Benim için o yapışkanlık çok kötü bir şey değil çünkü üzerine süreceğim kremi veya yapacağım makyajın daha iyi tutunmasını sağlıyor. 


Tabi aralarında ufak tefek farklar da var. Aloe vera spreyin biraz kokusu var diğerinden hiç bir koku almıyorum. Aloe veralı olan da çok hafif bir bitki kokusu gibi geliyor bana. Onun dışında aloe vera yine bir tık daha yapışkan hissediliyor, o nedenle makyaj altına hep onu uyguluyorum. Yine aloe veralı olan cildi aydınlık gösteriyor. Denemek için elime sıktığımda ellerimin kuruluğunu baya baya alıyor ikisi de. Ama diğeri de daha bir ferahlık veriyor. Özellikle buzdolabında bekletip soğuk uygularsanız süper oluyor. 

Bence Procsin yaz kış kullanılabilecek başarılı 2 ürün yapmış. Makyaj sabitlemek için daha doğrusu makyajdan sonra cilde uygulamak için spreyin biraz daha mist tarzı daha hafif olması gerekli bence. ha bu şekilde de uyguluyorum ve evet makyajı sabitlemeye ve pudralı görünümü gidermeye etkili oluyor.  İçinde bulunan gliserinin makyajı sabitlemeye yardım ettiğini düşünüyorum. Her iki spreyi de en kısa sürede yedekleyeceğim ben.
Sevgiler..

18 yorum:

  1. kırmızı olana bayıldım yeşil daha fazla püskürtüyor ve sanki daha yoğun bir kokusu var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygu evet yeşilin biraz daha kokusu var kesinlikle .-)

      Sil
  2. ben de ürünleri inceleme altına aldım yakın zaman da fikirlerimi yazarım diğer tüy azaltıcı krem yorumunu çok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi tüy konusunda bir sıkıntım olmadığı için o özelliği tam olarak test edemem sanırım..

      Sil
  3. ne güzel renkler onlar öyleee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone çok canlı değil mi bir pembe eksik aralarında..:-))

      Sil
  4. Mist kullanmayı çok seviyorum, cilt bakımında hiç atlamadığım bir adım. Gün içinde rahatlatmaları da cabası :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır ben de öyle hatta gün içinde bazen çeşit çeşit mist kullandığım oluyor .-))

      Sil
  5. Procsin markasini hic duymamistim :) Benimde mutlaka incelemem gerekiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @papatya son zamanlarda baya atılım yapan bir firma incele mutlaka ...

      Sil
  6. indirimde alıp deneyebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer evet bir şans ver bence face mist seviyorsan canım :-))

      Sil
  7. severek kullanıyorum ben. buzdolabında bekletince özellikle ferah ferah mis gibi geliyor:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @çiğdemkesik evet hemen yedekledim zaten iyi oldu .-))

      Sil
  8. Hem kokuları hem de yapıları çok başarılı ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi evet yapılarını çok sevdim ben de..

      Sil
  9. Merak ettim ikisini de 😊

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...