6 Nisan 2018

Mart Ayı Alışverişleri..

Mart bitenlerden sonra sıra geldi bu ay yaptığım alışverişlere. Ben çok bir şey almadım sanıyordum ama toplayınca baya baya bir şeyler almışım yani. İndirimlere çok bakamadım gerçi, alışverişin ana kısmını Eve Shop'dan aldıklarım oluşturuyor. Onun dışında biraz oradan biraz buradan alışveriş yaptım. Bakalım neler almışım. 

Toplu gösterim yapmadan olmaz tabi.


Fotoları niye karışık çektim bilmiyorum.. Üstteki allık ve aydınlatıcı Eve Shop'dan. Dalgalı olan Technic markasına ait. Çok umutlarla aldım ama şimdilik çok etkilenmedim. Üstteki allık Physcians Formula'nın sanki. Eve Shop'dan aldım ama PF burada satılan ürünlere garanti vermiyorum demişti bir ara, hala öyle mi emin değilim. Allık paleti Kadıköy'den, gerçek bir ABH değil ne yazık ki ama çok hoş. Soldaki iki holo gloss H&M'den, ortadaki mini likit far da öyle. 3. ruj Flormar'ın metalik serisinden, yazısı yakında blogda olacak ve en sondakini de yine Kadıköy'den aldım. 


H&M'den iki oje, sağdaki soldaki butterfly. Ojeyi salı günü instagrama koymuştum. Duruşunu görebilirsiniz oradan. Dalgalı allık&far&aydınlatıcı ve gökkuşağı aydınlatıcı her ikisi de Technic markasına ait. Eve Shop'dan ulaşabilirsiniz bu markaya, online satışı da var. Alt solda ise Rival de Loop koleksiyonlarından birinin yine bir multi fonksiyonel ürünü var. Ben bunu daha çok göz farı olarak kullanıyorum çünkü aydınlatıcı için fazlasıyla koyu duruyor. 




Yine Rossmann'dan bu sefer Rival de Young markasından çikolata şeklinde bronzer ve pudra. Bunları pazartesi yazmıştım, linkini de ekliyorum. Gratis'in Kadınlar Günü indiriminden Absolute New York markasının mini icon paletlerinden Aflame rengini aldım. Renklere kanıp aldım itiraf ediyorum. Bir de herkes o kadar çok övdü ki halbuki bunlara kanmamam gerekiyordu. Palet bence çok iyi değil, neyse detaylı incelemesini yazacağım ve biraz daha kullanıp deneyeceğim, şimdiden moral bozmayalım. Yine çok istediğim ve aradığım bir ürün, catrice serum primer, bu uzun bir zamandır gelmiyordu. Geçen görünce hemen kaptım. Fiyatı 28 TL. galiba. Bu arada palet 13.95-14-95 TL. öyle bir şey yani, insana ucuz gibi geliyor mesela bunu beğenseydim diğer 2 rengi de alacaktım ama vazgeçtim şimdilik tabi.


Yine Gratis'den denemek üzere Nascita yüz temizleme süngeri aldım. Bunu alırken Konjac sünger yerine kullanırım hem de karşılaştırırım diye düşündüm. Sonra foto çekerken bir baktım arkasında makyaj süngeri yazıyor ve nasıl fondöten sürülür onu tarif ediyor.  Bunu instastory'de yayınladığımda firmadan hiç bir ses çıkmadı. Sonra sitesine de baktım evet makyaj süngeri değil yüz temizleme süngeri olarak detaylı tarif edilmiş. Nascita storyde bu konudan bahsedince cevap vermemişti.   Neyse ben yine de karşılaştırmayı yapacağım ve detaylı yazacağım bu konuyu tabi.  Makyaj temizleme yağları ile anlaşamayan ben gittim Avon'un makyaj temizleme yağını da aldım. Maksat denemek tabi ama daha deneyemedim o ayrı.



 Eğlenceli bir alışveriş de Essence'den yaptım. Bu tatlı mermaid aydınlatıcıyı gördüğümden beri istiyordum, bulunca hiç kaçırmadım tabi. Yanına holo stik aydınlatıcı ve glow to go ışıltı veren makyaj sabitleme spreyini de kattım. Bir şeyin üzerinde holo yazıyorsa onu alacağıma emin olabilirsiniz ama bu arada bunların hiç biri gerçek holo yani ışığa göre renk değiştiren ürünler değiller. Sadece isimleri öyle.  Bunların da ayrı ayrı detaylı yazıları gelecek. 

H&M'den yaptığım alışveriş de bu şekilde, yine yukarıda dediğim gibi üzerinde holo yazan her şeyi almış bulunuyorum. Holo değil ama ilk baştaki holographic ruja bayıldım. O kadar tatlı ki sürdüğüm her şeye de farklı bir renk veriyor, hatta tek başına değil ama başka rujun üzerinde duruma göre holo durabiliyor. 

İşte bu ayı da böyle geçirdik. Biraz fazla almış olabilirim, artık bu ay dengeleriz umarım. Siz geçtiğimiz ay neler aldınız bakalım?
Sevgiler..

35 yorum:

  1. Hepsini güle güle kullan İremcim, bu ay ben de az aldım sanıp rahat durmamışım. Mart ayında kozmetik Tanrı'ları öyle buyurdu demek ki 😄 Essence denizkızı aydınlatıcıyı çok merak ettim özellikle! Yazısını bekliyorum.
    Sevgiler!
    Zeynuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @glamsight Zeynepcim biz böyle ufak ufak çaktırmadan alıyoruz bir bakmışız dünyaları almışız :-)) neyse olsun böyle böyle mutluyuz ne yapalım.. teşekkürler canım haftaya yazmaya çalışacağım o aydınlatıcıyı sevgiler :-))

      Sil
  2. Bu kozmetikleri o kadar albenili yapiyorlar ki ihtiyacin olmasa da aliyorsun 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya hahah Deryacım kesinlikle doğru firmalar çözdü bizi...

      Sil
  3. Yine çok güzel seçimler..Flormar'ın metalik rujlarını denemedim ama merak ediyorum sonunda alacağım ama ne zaman bilmiyorum :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden evet o rujlar çok güzelmiş ben de 1-2 renk daha beğendim aslında .. teşekkürler .-))

      Sil
  4. Hepsini de güle güle kullan canım. Toplu fotoda anlaşılıyor alışveriş çılgınlığı, oje almadım derken bir bakıyorum 3 tane ekleyivermişim ben de :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi zaten oje en kolay ve rahat aldığım şey benim bari oje alayım diyorum ve hoop 3-5 tane alıvermişim.. teşekkürler .-))

      Sil
  5. güle güle kullan canım :) hepsi çok güzel

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel ürünler var hepsini güle güle kullanın ♥ H&M'in makyaj malzemelerine her seferinde elim gidiyor ama henüz güvenip bir şey almadım, özellikle H&M yazılarınızı merakla bekliyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fullingblog çok teşekkürler :-)) H&M genelde beklentimin üzerinde çıkıyor ama içlerinde 1-2 kötü şey de çıkmıştır.. yazacağım en kısa zamanda...

      Sil
  7. Baya güzel ürünler seçmişsin. Hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  8. Avonun yüz yağını severek kullanıyorum. Güzel ürünler almışsın. Ben bu aralar az alışveriş yaptım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayşegül avonu denemeye bu aralar başlayacağım.. ay ne güzel böyle devam et hazır yapmıyorken...

      Sil
  9. Oohh maşallah ne güzel şeyler almışsın ben artık kendimi frenliyorum az ve öz ürün almaya çalışıyorum evdekileri daha sık kullanıp kendimi çok istediklerimle ödüllendireceğim.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mormenekşe ah ne güzel keşke ben de öyle yapabilsem :-/

      Sil
  10. İndirimlerden mümkün olduğu kadar uzak duruyorum artık ,çikolata bronzeri aldım bende şu an için severek kullanıyorum. Senin hızına yetişmek ne mümkün İrem abla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme ben de durmaya çalışıyorum ama ne mümkün tabi neyse yazın fazla alışveriş yapamıyorum zaten diye kendimi avutuyorum ben de :-)))))

      Sil
  11. Güle güle kullan İrem'cim, almadım zannederken yığıyoruz çok fena :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır teşekkürler canım hem de nasıl yığıyoruz :-)))

      Sil
  12. İnan kozmetik bloğu olasım geliyor:)))cicili bicili şeyleri gördükçe, güle güle kullan:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben hahaha gerçekten de öyle ama değil mi... teşekkürler..

      Sil
  13. hm nin holo rujunu merak ettim. Hepsini güle güle kullan

    YanıtlaSil
  14. güzel günlerde kullanın,hepsi de birbirinden güzel :)

    YanıtlaSil
  15. Rengarenk bir alışveriş. Çok güzeller. hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @renklipasrasepeti çok teşekkürler :-))

      Sil
  16. Harika ürünler mutlulukla kullanın :)

    YanıtlaSil
  17. Bol alışveriş yapmışsın ama güzel şeyler almışsın İrem'cim, keyifle okudum/baktım. Essence Glow-to-Go sprey için bloguma yazdığın yorumu gördüm. Bir de senin dediğin gibi deneyeceğim ama bilemedim yani, tuhaf bir şey kendisi :) Absolute NY paletlerden Royal Tea olanı almıştım ben de. İndirimli fiyatına göre bence performansı başarılı. Diğer renklerden elimde çok olduğu için almayı düşünmedim :) Hepsini güle güle kullan, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik almadım ama sanırım royal tea paletinin yapısı farklı gibi duruyor.. bu çok iyi blend olmuyor gözde parça parça kalıyor anlamadım niye böyle neyse bir şekilde değerlendireceğim tabi ..essence spreyi eline sık ve nemli süngerle pıt pıt uygula daha iyi performans alacaksın.. teşekkürler :-))

      Sil
  18. Hepsini güle güle kullanın...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...