26 Şubat 2018

Zoeva Opulance Allık Paleti..

Daha önce burada bahsettiğim #Hüzünsarısıilehediyeleşme etkinliğinde benim eşim sevgili Ebru yani @locosmetico oldu demiştim. Şimdi o gün bana aldığı hediyelerden bahsetme zamanı geldi. İlk olarak Sephora tarafından ülkemize sınırlı sayıda getirilen ve marka olarak da biz bloggerların arzu nesneleri içerisinde bulunan Zoeva Opulance Face Palette'den bahsetmek istiyorum.

Zoeva opulance face palette

Zoeva'nın hangi ülkenin markası olduğundan açıkçası emin değilim ama Alman sanıyorum. Yanılıyorsam düzeltin lütfen. Almanya'da Douglas mağazalarında satılıyor ama Douglas buradayken asla getirmedi markayı. Ne tam highend ne de tam drugstore diye tanımlayabileceğimiz bir marka. Ancak Sephora devamını getirirse burada kesinlikle high-end muamelesi göreceği kesin. 

zoeva allık

Bende daha önceden Almanya'dan aldırdığım meşhur cocoa blend palet, coral spectrum allık paleti ve bir adet de yüz-göz karma fırça seti bulunuyor. Yazmışımdır, makyaj ürünleri ne kadar güzelse de fırçalarını bir o kadar gereksiz bulmuştum ben ilk aldığımda ve hala aynı düşünüyorum. Ama paletler  ve allıklar 10 numara.

zoeva allık

Bu tatlı palet Sephora'nın bize yeni yıl hediyesi olmuş bir nevi tadımlık ama devamı da gelir umuyorum. Mesela bir mat spectrum paleti var ki tadından yenmez. Bu opulance allık paletinin bir de far paleti var, o da gelse hayır demem yani.
Neyse paletimiz 2 allık ve bir de aydınlatıcı renginden oluşuyor. Allık tonları biri açık biri koyu renkli ciltlere göre yapılmış ama her ikisi de benim şansına yani buğday tenlilere uyacak renkler. Pigmentasyon ortadan yoğuna doğru diyebilirim. Kalıcılığı ise orta seviyede bir palet.  Şimdi renklere tek tek bakacağız.


zoeva allık

Aydınlatıcı olarak "do not touch" çok metalik olmayan, hafif parlak bir şampanya rengi kendisi. Real Techniques setting brush tarzı bir fırça ile harika uygulama yapılıyor. Kendisi yoğunluğu kat kat arttırılabilir bir renk, sürdünüz, bir kat daha sürerek etkisini arttırabilirsiniz. Kalıcılığı orta seviyede olduğu için gündüzden akşama geçecekseniz mutlaka tazeleme isteyecektir. 

zoeva allık

Açık tenliler için "impossible to move" rengi, bunu çok sevdim. Tam mat kahve alt tonlu bir şeftali, yapısı yumuşak o nedenle tapered bir fırça  ile daha doğrusu her türlü fırça ile çok tozutma yapıyor. O nedenle fırçayı dikkatli dokundurmak gerekiyor. Pigmentasyon yine orta ama renk arttırılabiliyor. 

zoeva allık

Son olarak "underneath the gold" içinde minik altın renkli yansımalar olan koyu bir gül kurusu tonu. Esmer tenlilere çok yakışacak bir renk. Pigmentasyonu ilk sürüşte diğer iki renge göre oldukça yüksek ama sürdüğünüzün bir kısmı daha sonra uçuyor. Diğer iki renge göre yapısı daha sert o nedenle çok tozutma yapmıyor. Kalıcılığı yine orta seviyede. 

zoeva allık

Renkleri kendi marka fırçaları ile değil, o tarz ürüne hangi fırça uyacaksa onunla uyguluyorum. Yine de bu opulance serisinin bir de 4 yüz, 6 göz fırçasından oluşan  fırça seti var bilginize yani.


zoeva allık

Swatchlar da bu şekilde.  ben paletteki her rengi ayrı ayrı severek kullanıyorum. 

Evet sıra geldi bu yazının iyi dilek kısmına, Sephora'nın en kısa zamanda markanın tamamını getirmesi ve makul fiyatlara satması tabi ki. Bu arada Zoeva opulance palet 60 TL. ama sınırlı sayıda olduğu için hala var mı bilemiyorum tabi.
Sevgiler.


32 yorum:

  1. hoş bir paletmiş ama Bursa'daki Sephora'da gözüme çarpmadı.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fatmaüzmez belli yerlere gelmiş sanırım o zaman .. umarım her yere ve markanın tamamı gelir artık..

      Sil
  2. Kimi markalarda fiyatlar epey uçuk oluyor sanırım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu :-))) bunun fiyatları gene normal sayılır.. bir de döviz kurları çok arttığından bize öyle geliyor tabi..

      Sil
  3. İlk çıktığında ambalajının ve markanın Türkiye'de satılmasının heyecanına kapılıp aldım; ama, ne yazık ki 1 kez kullanıp bir kenara kaldırdım. Hiçbir rengi bana istediğim gibi uymadı (bence de buğday/esmer ten paleti kendisi). Bu nedenle de görümceme hediye ettim :) Fırçaları konusunda da sana kesinlikle katılıyorum! Zoeva'nın far paletleri de umarım gelir ve kolayca ulaşma imkanı buluruz artık :) sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik ben bugün yine kullandım kendisini allıklar çok çabuk siliniyor gerçekten yoksa renkleri güzel ama aydınlatıcı ile iyi anlaştığım için vermem herhalde paleti saklarım kendime .-))))

      Sil
  4. Allıktan çok far olarak kullanırmışım bu paleti, renklerini çok sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır henüz öyle deneyemedim ama göz makyajına başlar başlamaz deneyeyim bakayım nasıl olacak .:-))

      Sil
  5. Palet şahane görünüyor zaten Zoeva ürünlerine ayrı bir hayranligim var :)

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar güzel renkler, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  7. Sağlıkla kullanın İrem'cim tonları çok hoş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @örgüçantam çok teşekkür ederim sevgiler :-))

      Sil
  8. Ben bu markanın far paletlerini seviyorum, allık paletini aldım ama renkleri bana uymayınca elimden çıkarttım gözüm tekli allıklarında, fırçaları ise bir MAC, Sigma olmasa da beğenerek kullanıyorum.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mormenekşe far paletleri bence en iyisiymiş hepsini deneyince o karara vardım ..:-))

      Sil
  9. yine ne estetik renkler buluyon seeen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone :-))) evet çok estetik değil mi çok hoş..

      Sil
  10. Ebru paleti sana alarak bana da aldırmış oldu.Ben hala deneyemedim bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin Ebru almasaydı da alırdım ben o paleti gördüğüm anda :-)))

      Sil
  11. Allık renkleri pek bana hitap etmediğinden almamıştım. Fırçaları da Almanya seyahatimde inceleyip gereksiz bulmuştum. Ama far paletlerine aşığım. Keşke hepsi gelse :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün allık paleti ben aldığımda o kadar ucuzdu ki almamazlık edemedim resmen ama haklısın markanın en iyi ürünü far paletleri kesinlikle :-))

      Sil
  12. Ne güzel..arzu nesnesi :))) olan bir hediye gelmiş ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden :))) gerçekten de öyle oldu...

      Sil
  13. Sınırlı sayıda olması üzücü. Umarım bulabilirim. Renklerine bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayşegülünmakyajdeneyimleri hala olabilir canım bulursun umarım :-))

      Sil
  14. Açık renk allık bana uyarmış. Güle güle kullan o zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme teşekkür ederim canım .-))

      Sil
  15. Aydinlatici ne güzelmis 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya paletteki en güzel renk bence:-))

      Sil
  16. Ben bu paleti indirimde fena kaçırdım. Renkler harika. Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan teşekkür ederim :-)) umarım devamı gelir bunların..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...