12 Şubat 2018

Gecikmiş bir Ocak-Şubat Bitenler...

Ocak ayı sonunda tamamen foto çekmeyi unutmam sebebi ile biten ürünler yazısı yazamadım. Dün çektiğim fotolar ise Şubat ayı ortasına kadar bitenleri kapsıyor. Bu durumda yeni bir bitenler yazısını ancak Mart sonunda yazacağım. Şimdi bakalım yılın ilk 1.5 ayında neler bitmiş neler çöpe gitmiş.

kozmetik ürünler


Şöyle ufak bir kuple ile başlayalım. Bunlar benim bitmesine en çok üzüldüğüm ürünler oldu.  Şimdi ise daha detaylı bakalım ürünlere.

kozmetik ürünler

Sağdan Yves Rocher makyaj temizleme sütü, fena değil ama 49.90 TL. 'lik bir fiyatı hak ediyor mu derseniz kesinlikle hayır derim. Nivea aqua sensation yüz yıkama jeli ve göz makyajı temizleyicisi, ikisi de sevdiğim ürünler. Bir süre sonra indirimde yakalayıp alabilirim. İşte çok uygun fiyatlı ve tuhaf bir şekilde memnun kaldığım Bee Beauty canlandırıcı yüz toniği,  bu toniğin yapısı biraz tuhaf yalnız pamuğa biraz çok alınca böyle köpürüyor gibi oluyor ama ciltte hakikaten rahatlatıcı ferah bir his bırakıyor. Bu indirimde değil ama Anneler Günü indirimi için yazdım alacağım. O zamana kadar elimdeki tonikler bitsin biraz.  Canım Avene termal suyum, bu ufak boy ve elimde ciddi bir stok var. Zaten bitince de direk bunu alacağım artık. 

kozmetik ürünler

Topicrem ışıltı veren vücut losyonu, ışıltı olarak çok bir şey görmedim ama verdiği nem iyiydi. Rival de Loop makyaj bazı, gözenek görünümünü hafifletsin diye sadece yanak bölgesine uyguladığım bir baz. Benefit porefessional gibi bir yapısı var. Yeniden almam, elimde daha iyileri var şu an. Avon bakım yağı, fena değildi yeniden alınabilir bu. Dermalogica'dan gece ve gündüz olmak üzere iki adet bakım yağı, güzellerdi, bitmesine üzüldüm daha fazla denemek isterdim bunları açıkçası. Ama oldukça fiyatlılar alacağımı sanmam. Yine bir Yves Rocher ürünü, yüz spreyi, bunun fiyatı da oldukça artmış. Beğendiğim bir ürün ama bunu da tekrar almayacağım. 

kozmetik ürünler

Çok gaza gelip aldığım Loreal Elseve 3 mucizevi kil içeren ve saçların yağlanmasını geciktirdiğini iddia eden şampuan, bunu bir de krem ve maskesi ile aldım. Neyse ki tam para ödemedim, Cosmo Home'dan yarı fiyatına almıştım, tam para verseydim ağlardım sanırım. Şampuan ve maskeyi sevmedim, krem için fena değil diyebilirim. Saçlarımı yumuşak ve kolay taranır yaptı ama yağlanmasını asla geciktirmedi tabi. Neyse bunu da böyle denemiş olduk. 
Madame Coco amber sıvı el sabunu, kokusu çok güzeldi yeniden alınabilir. Biota yüz yıkama jeli, güzel bir jeldi bittiğine üzüldüm şahsen, severek kullandım. 

kozmetik ürünler

Bunlar biraz ıvır zıvır kategorisine giriyorlar. Essence mat sabitleme pudrası fena değildi ama o kadar çabuk bitti ki hiç anlamadım. Yine alabilirim ama bunu. EOS dudak balmı, bu da fena değil ama burada peşine düşüp 30-50 TL. arası bir fiyat verdiğinize inanın değmez. Yapısı bozulan simli ojeler, kırılan bir fırça, yırtılan törpüler ve bir de artık temizlenmeyen H&M makyaj süngeri.  H&M süngerlerden ciddi bir stok yaptım ama çok seviyorum, yapıları yumuşacık ve uygulama yapmak da çok kolay. 

kozmetik ürünler

Ahhh bitti gönlümün efendisi, tüm parfümler içinde en sevdiğim Dior Hypnotic Poison, ağlayabilirim resmen yani. Üstelik stoğum da bitti. Neyse paraya kıyıp alacağım tabi mecburen, çok seviyorum çünkü.  İki adet deodorant, bunları oğlum bitirdi, bence Rexona'nın kokusu daha güzel. Yine sevdiğim bir parfüm, Zara Black Amber. Bu parfüm Dolce&Gabbana The One'a dupe gösteriliyor bu arada.  Hypnotic Poison'a dupe gösterilen Zara parfüm ise Femme, bunu da bilgi olarak vereyim. H&M'den aldığım bir yüz spreyi, kokusunu ve verdiği yumuşak etkiyi sevdim. Fiyatı da uygundu yeniden alabilirim görürsem. 

kozmetik ürünler

R.O.C.S beyazlatıcı macun, fena değildi ama diğer çeşitlerini de denemeden karar vermeyeceğim bu macunlar hakkında. Daha sonra detaylı bir yazı yazacağım. Moroccon oil saç yağı, bu yağı çok övdüler, iyi de bir marka ama benim için Nashi'nin yerini tutamadı. İşte bir favorim daha, Benri koyu renk ojeler için aseton. Bunu alın, ne simli oje kalır ne oje lekesi, benim stoğum oldukça sağlam ve sürekli de alıp yedekliyorum zaten.  Procsin bubble mask deneme boyu, iki defa kullandım açıkçası beklentimi karşılamadı. Procsin'in denediğim ve memnun kaldığım bir kaç ürününü yakında yazacağım.

Evet bu aylık da bu kadar. Sizin kullandıklarınız, beğendikleriniz veya beğenmedikleriniz var mı içlerinde yorumlarınızı bekliyorum.
Sevgiler..


44 yorum:

  1. Süper bir yazı olmuş. O şampuandan nefret ediyorum saç dengemi bozdu. 2 gün idare eden saçım artık ertesi günü zor geçiriyor. Çok kötüydü gerçekten...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @merveilehayattan nasıl gaza geliyoruz değil mi :-(( ürün vaat ettiğini yapmayınca çok üzülüyorum ben verdiğim paraya... teşekkür ederim...

      Sil
  2. Oo ne çok ürün bitmiş. Valla bu konuda çok başarılısın 👍🏻😊

    YanıtlaSil
  3. baya şeyler bitmiş ne güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer evet zaman da uzun olunca :-))

      Sil
  4. Güle güle kullan:)bunların çoğunun şişesi güzel olduğundan kolleksiyon niyetine atmayabilirsin de...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben :-)))) var öyle şişeyi beğenip sakladığım bazı şeyler gerçekten...

      Sil
  5. Işıltılı vücut losyonunu ben yanlışlıkla almıştım. Bir başka markanındı ama pek ışıldıyordu:)) sonuçta kullanamamıştım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu :-))) evet öyle simli olanları da var onlardan denk gelmiştir sana..

      Sil
  6. Harika yazmışsın, çok faydalanıyorum senden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrubayrak canım çok teşekkür ederim .-))

      Sil
  7. yine birsürü ürün bitirmişsin. Bu ROCS dişmacunlarını merak ediyorum. Benim favorim Splat, alternatifi olur mu yazını bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün Nilgüncüm hala favorim splat ama diğerlerini de deneyip öyle karar vereceğim :-)) sevgiler..

      Sil
  8. Yanıtlar
    1. @duygununblogu evet fena değil performans :-))

      Sil
  9. Her zamanki gibi caliskanmissin 😊

    YanıtlaSil
  10. bitenler yazısı görünce rahatlıyorum, yerlerine yenileri gelecek diye mutlu oluyorum, yenilerini güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esratakım ben de bitenler yazısı severim hem yazmayı hem okumayı :-)) teşekkürler..

      Sil
  11. Elseve şampuanla ilgili hiç olumlu yorum duymadım ama aynı serinin maskesini ben çok beğendim. Saçlarım yağlı değil ama seboraik dermatitime iyi geldi ilginç bir şekilde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan aa çok ilginç .. maske de fena olmayabilir ama işte saç yağlandırmasını geciktirmedi bende..

      Sil
  12. Merhaba, yazınız için teşekkürler. Bloggerların buluşma ve sosyal paylaşım platformuna sizi de bekleriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @blogworld üye oldum siteye ama amaç nedir orada pek anlamadım..

      Sil
  13. Yine harika ürünler bitmiş tebrikler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yelizinkeşifler teşekkürler canım .-))

      Sil
  14. Ne güzel bi dolu ürün bitmiş darısı başıma:)

    YanıtlaSil
  15. Hypnotic Poison enn sevdiğim, Rocs diş macunu da bana göre beyazlatıcı etkili olup da dişleri en yormayanı. Bir dolu şey bitmiş İrem'cim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır evet fena olmadı bu ay :-)) o hypnotic poison'u kesinlikle almalıyım yeniden .:-))))

      Sil
  16. harika bitenler olmuş çok severek okudum benim de dev bitenler yakında gelir :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi bekliyorum o zaman :-))

      Sil
  17. Bir sürü şey bitmiş vallahi, tebrikler! Black Amber en sevdiğim kış kokularından, kullanmayı unutmuşum, göz önüne koyayım bari. Rocs'un bu çeşidi benim 4 yıldır hatta belki daha fazladır favorim. Benim gibi diş ve dişeti hassasiyeti olup diş beyazlatıcı etkili macun kullanmayı sevenler için ideal.
    Gelenler, gidenleri aratmasın!
    Sevgiler.
    Zeynuş <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @glamsight teşekkürler Zeynepcim.. Zara kokular çok kalıcı olmamakla birlikte seviyorum şimdi de amber vanilla'yı kullanıyorum.. rocs macunu ise beklediğimden daha çok beğendim.. sevgiler...:-)

      Sil
  18. Ben L'Oreal şampuanı sevmiştim ama sonrasında saçımı dökmeye başladı. O nedenle hepsini kullanamadım. Maskesini ise ayda bir falan kullanıyorum hala :) Zara Black Amber'ı bir heves aldım; ama o da benim midemi hassaslaştırıyor, anlamadım neden :( H&M Face Mist'i deneyebilirim. Caudalie Beauty Elixir'im bitti ve makyajı onun gibi eritecek muadil ürün arıyorum. Çok şey bitmiş, valla tebrikler! Yenilerini güle güle kullan!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik teşekkürler Başakcım ben Zara parfümleri çok severek kullanıyorum son zamanlarda fena değiller daha hafif kokuları da deneyeceğim en kısa zamanda.. Loreal şampuandan bildiğin nefret ettim ki kolay kolay hiç bir ürünü sevmemezlik etmem genelde.. HM misti yeniden bulursam kesin stoklarım... sevgiler .-))

      Sil
  19. Yine bir çok ürün bitmiş. bunların içinde kullandıklarım ve tabi kullanmadıklarım var.
    Loreal in saç ürünlerini eskisi kadar başarılı bulmuyorum ve uzunca bir süredir kullanmıyorum. Bundan en az 20 yıl önce bir maskesi vardı muhteşemdi inanılmazdı ama orada kaldı bir daha görünmedi. Essence pudrayı sevdim ben. HM makyaj süngerlerini de seviyorum. Ama geçenlerde gördüm ki her marka gibi sevilince fiyat yükselttiler.
    Yenilerini sağlıkla kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı evet dövizden dolayı tabi her üründe fiyat yükseldi baya indirimler olmasa bir şey alamayacağız artık neredeyse .-))) teşekkür ederim..

      Sil
  20. Dev bitenler yazisi benden de gelecek ama bi turlu cesaret edemiyorum 🙈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esyspage evet birikince yazmak çok zor oluyor :-))yazısını bekliyorum ama ...

      Sil
  21. Bitenler yazılarını çok severim✌🏻

    YanıtlaSil
  22. Harika bir performans göstermişsin, Essence pudrayı almak bir türlü kısmet olmadı daha...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi onu denemeni öneririm canım hem ucuz hem de uygun fiyatlı .-)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...