22 Aralık 2017

NYX Yeni Ürünler İncelemesi..

Geçtiğimiz haftalarda NYX Kozmetik'den erken bir yılbaşı hediyesi almıştım. Şimdi size de yılbaşı öncesi alacağınız hediyelerde bir fikir vermesi için bu paketin içeriğinden bahsetmek istiyorum. 


nyx ürünleri

Önce genel olarak bir bakalım. Paketin içinden bir aydınlatıcı, kaş kalemi, liner, 2 ruj, 2 lid lingerie ve bir pakette 3 adet olmak üzere lip lingerieler çıktı. Bu ürünlerden lip lingerie incelemesini daha önce yapmıştım, linkini aşağıda vereceğim. 
nyx ürünleri

Önce away we glow aydınlatıcıya bakalım. NYX'in daha önce de pek çok aydınlatıcısını almış ve kullanmış biri olarak tabi en heyecanla baktığım ürün bu olmuştu. Belki de bendeki rengin özelliğidir ama bana diğerlerine kıyasla çok pigmentli gelmedi. Mesela bir strobe genius veya prismatic aydınlatıcılar gibi yaldır yaldır durmadı. Dört rengin  karışımı bende hafif şeftali tonunda hoş bir allık gibi durdu. Metalik bir aydınlıktan çok daha ışıltılı ve parlak bir görünüm veriyor. Bu tarz ay yüzeyinden görünmeyeyim ama yine de aydınlık durayım diyenler için çok uygun bir ürün.

nyx ürünleri

Görüntüsünün hoşluğu, uygun fiyatı ve 6 renk seçeneği ile yaz günlerinde hafif aydınlanmak için tercih edilebilir. Bendeki rengin adı ise tam da benim düşünceme uygun şekilde summer reflection. 

nyx ürünleri

Saat yönüne doğru renklere bakarsak, en üstteki renk en pigmentli olan, bütün ürüne rengini o veriyor hemen hemen. Ancak bu renk baskın şekilde parlak veya ışıltılı değil. O nedenle aydınlatıcının parlaklığını da bastırıyor. Alttaki ikinci renk ise tamamen mat bana göre, neyse ki pigmenti fazla değil yoksa ürün hiç parlamazmış. Allık görünümü bu renkten ötürü oldukça baskın.

nyx ürünleri

Alttaki iki renk ise daha az pigmentli ama daha parlak ve metalik görünümlüler neyse ki. ÇŞampanya ve pembe renklerden oluşan bu iki renk sayesinde aydınlatıcımız biraz ışıldıyor. 
Kimlere tavsiye ederim;20'li yaşlarda olanlar, iş yerinde fazla parıldayamayan ama yime de biraz aydınlık görüneyim diyenler için ideal bir ürün. 

nyx ürünleri

İkinci ürünümüz bir kaş kalemi, şimdi itiraf ediyorum eskiden beri kaş kalemi kullanmayı pek severdim. Ne zaman sert kaş kalemlerinin kaş kıllarını kırdığını okudum o zamandan beri daha yumuşak kaş farları ve maskaraları tercih etmeye çalışıyorum. Ama en iyi etkiyi de bence bir kaş kalemi veriyor o ayrı tabi. 

nyx ürünleri

NYX kaş kaleminin bir ucu bu şekilde kaş tarama fırçası ki bu tarz ürünler oldukça pratik oluyorlar. 

nyx ürünleri

Bendeki renk 04 numara ash brown, benim açık kaş rengime oldukça uygun. Yassı yapısı hassas bir şekilde kaşı çevreleyip, boyamaya uygun. Yapısı orta sertlikte ve pigmentasyonu iyi.  Sürüldükten sonra da kolay dağıtılıyor. 

nyx ürünleri

Oldukça beğendiğim bir kaş ürünü oldu. Fiyatı 37.99 TL.

nyx ürünleri

İlk defa tanıştığım dudak ürünleri var bu sefer. Super cliquey mat rujlar. Bunlar arkadan kalem gibi basılarak çıkartılıyorlar. Çok tatlı, cıvıl cıvıl renkleri var. Fiyatları 33.99 TL.

nyx ürünleri

Bendeki renkler snarky ve on the DL, her ikisi de bana göre daha yazlık renkler. Hatta yazın almayı düşündüğüm ruthless, serpent, oh so pretty gibi pek çok güzel rengi de var. 

nyx ürünleri

Rujlar oldukça yumuşak yapıda, kolayca sürülebilen ama duruşu mat görünümlü rujlardan. Ama likit rujlar gibi sabitlenmiyorlar ve kalıcılıkları oldukça az bana göre.  Arkadaki düğmeye basınca ilerleyen ürünü zarar görmemesi için çok çıkartmamak lazım. Yoksa geri girmediği için ürünün dışarıda kalan kısmı kapak yüzünden zedelenecek hatta yerinden kopacaktır. Aynı likit mat rujlar gibi üst üste tazeleme yapmaya elverişli değil, çizgilere dolma yapabilir öyle yaparsanız. Dudakta çok hafif duruyor ve dudağı kurutmuyor. Transfer-proof bir ürün değil, bulaşma yapabilir


nyx ürünleri

Renkler  canlı ama bitişi de mat, oldukça ilginç bir ürün ve çok hoşuma gitti diyebilirim. 

nyx ürünleri

Yine ilk tanıştığım bir ürün, lid lingerie yani NYX'in meşhur lingerie serisinin far versiyonu oluyor kendileri. Sanırım 12 renk seçeneği var ve fiyatları 25.99 TL.

nyx ürünleri

Bende serinin oldukça soğuk tonlu iki rengi, mon amour ve revel mevcut. Yapıları o kadar ilginç ki ilk defa elimde deneyince çok şaşırmıştım. Krem gibi duruyor ama kuruyunca resmen hiç yok gibiler abartmıyorum bunu hakikaten renk var ama tarif edebileceğim hiç bir his yok ürünle ilgili. Sanki cildinizin üzerine ikinci bir cilt çekilmiş gibi oluyor. 

nyx ürünleri

Sürdükten sonra dağıtsanız da dağıtmasanız da bir süre sonra kuruyor ve aynı şekilde sabitleniyor. Öyle böyle bir sabitlenme değil ama dediğim gibi yani rengi görmeseniz yok gibi duruyor gerçekten. Mac'in meşhur paint potları gibi far bazı olarak kullanılabiliyorlar. Ki ben aynen böyle kullanıyorum. Üzerine sürülen farı çok güzel tutuyor.  

nyx ürünleri

İster parmakla ister fırça ile dağıtabilirsiniz. Veya direk sürüp öyle de bırakabilirsiniz, kuruduktan sonra harika bir baz veya günlük far olacaktır.  Ayrıca çok da çabuk kuruyup sabitleniyor, dağıtacaksanız elinizi çabuk tutmakta fayda var. 

nyx ürünleri

Gelelim bu sene yılbaşında harika bir hediye olabilecek dudak kitlerine, bendeki 3'lü bir lip lingerie seti ama soft mat rujlardan, yukarıda bahsettiğim cliquey rujlara, butter lip glosslardan liquid sued rujlara pek çok set değişik renk seçenekleri ile mevcut. Lingerie setin fiyatı 71.99 TL. 

nyx ürünleri

Bendeki renkleri embellishment, beauty mark ve baby doll. Bunlardan embellishment bende vardı zaten. Daha önce yazdığım 2 lip lingerie yazısını da buradan ve buradan okuyabilirsiniz.

nyx ürünleri

Yukarıdan aşağıya renkler embellishment, baby doll ve beauty mark olarak sıralanıyor. 
Yapıları daha önce yazdığım yazılarda da belirttiğim gibi kesinlikle birbirlerinden farklı. Tıpkı embellishment gibi beauty mark da dudağı çok kurutan, tamamen temizlenip çıkartılmadan tazelenmeyecek yoksa parça parça ağızdan dökülecek bir yapıya sahip.  Tabi ki rengine bayıldım o ayrı bir durum. Alta bir dudak balmı sürüp de kullanmayı tercih ettiğim bir renk. Tek başına sürüldüğünde ölümüne sabitlenen bir renk ayrıca. 

NYX'in İstanbul, Ankara ve İzmir mağazaları ve online satış sitesi aracılığı ile ürünleri inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Ben bu yılbaşında kendime soft mat lip setlerden 14 numarayı hediye edebilirim mesela..
Sevgiler..





18 yorum:

  1. Hem kutusu, hem renkleri çok güzel, kaş fırçası, tarağı da şahane, hepsini güle güle kullan Audrey'ciğim.

    YanıtlaSil
  2. mat rujların renklerini sevdim :)

    YanıtlaSil
  3. İrem’cim benim super cliquey rujlarda ve toz aydınlatıcıda gözüm var valla😊 Aydınlatıcıyı ben ışıltılı allık gb kullanmayı düşünüyorum😍
    Hepsini güle güle kullan, çok öpüyorum💐

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog evet o sana harika bir allık olur bence Blana mutlaka bak ona canım teşekkürler sevgiler :-))

      Sil
  4. Rujlar çok güzelmis 😊

    YanıtlaSil
  5. Ne kadar güzel ürünler, özellikle mon amour ve revel rujlara bayıldım, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  6. bu markanın bir far paleti dışında ürünlerini denemek bi türlü kısmet olmadı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantıncer özellikle soft mat rujlarını tavsiye ederim canım .-))

      Sil
  7. Aydınlatıcı palet efsane. Ayrıca likit rujlarin rengi Harika 😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın evet NYX aydınlatıcıları süperdir genelde .-))

      Sil
  8. İşin içine kaş girince ilgi de hemen o ürüne oluyor bende :)))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden evet iyi bir kaş ürünü ifadeyi tamamen değiştirebiliyor bence..

      Sil
  9. Bayıldım, hepsi de birbirinden güzel, güle güle kullan...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...