4 Aralık 2017

Kasım Alışverişler..

Kasım ayı da bitti ve geldik yılın son ayına, bu ay doğum günü, yılbaşı bahanesi ile bol bol alışveriş yapacağım sanırım ama geçtiğimiz ay gerçekten de olayı minimumda tutmaya çalıştım. Şu meşhur Gratis  500. mağaza indirimi ve Black Friday'de olmasaydı aslında neredeyse hiç bir şey almayacakmışım. Bakalım hemen neler almışım bu ay.




 Son zamanlarda bir Oriflame sevdası başladı bende. Bir de çok tatlı bir temsilci bulunca her ay bir şeyler alıyorum mutlaka. Bu ay Love Potion isimli parfüm ve onun deodorantı indirimdeydi, o nedenle aldım. Black Friday indiriminden sadece evet sadece Flormar'ın ışıltılı bazını,  Snap Star ve City of Stars koleksiyonundan istediğim göz ve dudak kalemlerini, bir ojesini ve bir de makyaj temizleme mendili %40 indirimli olarak aldım o kadar . Rossmann'dan  Essence'in yeni göz kalemlerinden ve bir de yeni fırçalardan aldım. Alışverişin asıl önemli kısmı tabi ki Mac yılbaşı koleksiyonundan 2 ruj almamla gerçekleşti. İkisini de çok severek aldım ama verdiğim paraya değdi bence. H&M'den de  biri aydınlatıcı, biri de kontur ve kapatıcı olmak üzere 2 adet duo stik aldım. Bunların performansları çok iyi yalnız yolunuz düşerse bakın derim. 




Şöyle yakından bakalım. Flormar'ın City of Lights koleksiyonundan kahve renkli dudak kalemini ben göz kalemi olarak kullanıyorum ve çok beğendim kendisini. Snap Star kalem de çok güzel, bu diğerine göre çok daha yumuşak yapıda, tam smokey göz makyajı için yaratılmış. Essence'in bu asansörlü göz kalemleri süper zaten, hot chocolate rengini 5 ya da 6. alışım sanırım bu rengi de görünce denemek istedim. Çok hoş bir renk bence, gözde de güzel duruyor. Rossmann for your beauty fırçaya ise bayıldım. 


Fırça hem sağlam hem de kılları falan yumuşacık, fiyatı 25 TL. idi. 2 çeşidi daha var ama onları çok da beğenmedim.



Gelelim Gratis indirimine, Yani aslında çok çok ucuz kurtuldum diyebilirim. Fotoda görünenler haricinde sadece pamuk ve ıslak mendil aldım. O Real Techniques fırça setlerine içim gitti ama almadım.
Bunların bazıları deneme bazıları da yedekleme için alındı. Mesela Splat macunu severim onu yedekledim. Nivea göz makyajı temizleme suyu ve maskesi, Garnier tonik ayrıca Uludağ Premium 30 faktörlü yüz spreyi falan hep denemek için alındı. Neyse dediğim gibi çok da fazla bir şey almamışım yani değil mi, bunların hepsi 100 TL.'yi geçmedi. 


Evet inşallah Aralık ayında da devam eder bu performans diyeceğim de pek mümkün olmayacak tabi. Neyse yeni yılda yeni alışveriş yazısında göreceğiz hep birlikte o zaman.
Sevgiler..

36 yorum:

  1. O kadar ürünü 100Tl ye bedavaya almışsın neredeyde indirimi çok iyi değerlendirmişsin 😇Özellikle rujlara bayıldım ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizemliyoruzz :-)) evet sağolsun gratis sıkı bir indirim yaptığı için ucuz atlattık...

      Sil
  2. Hepsini güle güle kullan. Bu indirimler batırıyor bizi zaten. Asıl önemli olan yılbaşı indirimini kazasız belasız atlatabilmek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico teşekkürler Ebrucum .-)) aynen yılbaşı alışverişi baya bir hasarlı olacak sanıyorum ki...

      Sil
  3. Ahhhh o Gratis indirimi ne mübarek bir indirimdi o gün,kuyruktan kapısından içeri giremediğim :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelde normal bir saatte mümkün olmadı girmem zaten sabah erkenden gittim de ancak... :-))

      Sil
  4. o rujlara bayılmıştım hepsini de güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. Hepsini keyifle kullan. Cidden severek kullanılan ürünlerin indirimde alınması mantıklı. Biz bu indirimde değil ama 11.11'de Aliekspresse takıldık epey...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu teşekkürler :-))bu sene aliexpressden bir şey almadım ben artık ama 11.11 indirimi de şahanedir yani..

      Sil
  6. Ama Gratis indirimi kaçırılacak gibi değildi resmen, ben de ihtiyaç alışverişi yaptım sadece. Kasım'da çok cozutmadığımı düşünüyordum ama liste yapınca kötü gittiğimi anladım. Aralık'ta biraz durulmak istiyorum kısmetse :) ama doğumgünü ayı olanların alışveriş hakkıdır ahahaha :) hepsini güle güle kullan, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik :-))) teşekkürler aralık ayı her zaman en battığım ay olmuştur mağazalar doğum günü kampanya ve indirim mesajları atmaya başladılar bile bakalım nasıl tutacağım kendimi...

      Sil
  7. Kozmetik kısmına bayıldım:) gratis kısmı ise mantığın sesi alışverişi olmuş, tebrik ederiim:)) süper bir alışveriş olmuş güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @evremedusa :-)) evet gratis indirimlerinde kendimi tutmazsam resmen cozutuyorum o yüzden bu sefer mağazalara girmedim bile bu alacaklarımı aldıktan sonra.. teşekkür ederim...

      Sil
  8. Flormar serisi müthiş güzel...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @haticeşendoğan evet ben de çok beğeniyorum :-)

      Sil
  9. Çok cicili bicili, güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  10. güle güle kullan gratis'teki kalabalığı görünce maalesef içeriye bakmadan kaçanlardanım indirim günlerini böylelikle kaçırmış oldum kendi isteğimle.... Oriflame'n en beğendiğim parfümüdür aldığın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fatmaüzmez bana kalsa gitmeyede bilirdim arkadaşlar da bir kaç şey sipariş verinde gitmişken hepsini aldım sabah erken gittiğim için de çok beklemedim :-))

      Sil
  11. ay en heyecanlı ay değil mi amaaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone evet benim için kesinlikle öyle :-)

      Sil
  12. Gratis indirimine ben de karşı koyamadım, gayet yerinde alışveriş yapmışsın, güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  13. Oo güle güle kullan hepsini 😊

    YanıtlaSil
  14. Çok güzel şeyler almışsın. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayşegülünmakyajdeneyimleri teşekkürler şekerim sevgiler :-))

      Sil
  15. Garnier'ın yeni çıkan serisinden özellikle tonikleri ben de çok merak ediyorum. Baya ucuz atlatlmış . Güle güle kullan ablacım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik teşekkürler canım .-)) garnier toniğin aynı seriden sütünü de aldım daha sonra birlikte deneyeceğim bakalım nasıl olacak...

      Sil
  16. Mutlu günlerde kullanın, özellikle MAC rujlar bir harika :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...