26 Aralık 2017

Biota Natural Allık..

Bir süre Biota59 Elements firmasından bir paket almıştım. Onun içinden çıkan ürünlerden biri de bu allıktı sanıyorum. Daha önce Biota peach stone ruju da yazmıştım. Bugün de allığı mercek altına alacağız bakalım.
Biota allık

Biota59Elements natural blush serisi 4 renge sahip, bendeki 04 numara coral rengi. Fiyatı indirimli olarak 23 TL. gözüküyor sitesinde. Mağazalarda da bu indirim geçerli mi yoksa ayrı zamanlarda indirim yapıyorlar mı bilmiyorum. 

Biota allık
Uzun zamandır sedefli hatta biraz aydınlatıcıya dönük allıklar kullanmışken bu allığın kısmen mat olması çok güzel bir değişiklik oldu. Normalde tam mat allıkları tebeşir gibi durabildikleri için pek tercih etmiyorum. 

Biota allık

Halbuki bu öyle değil, yapısı çok yumuşak olduğu için ciltte tebeşir gibi durmuyor. Ama bu yumuşaklığının iki adet dezavantajı da var. Bir tanesi hangi fırça ile alırsam alayım mutlaka tozutuyor, üzerinde baya bir birikme yapıyor ve o kısmı dökmek zorunda kalıyorum. İkincisi ise allığı yazmak için bir kaç gün çantamda taşıdım, ama öyle direk içine atıp değil daha korunaklı şekilde ve çıkardığımda çatlamıştı. parmağımla bastırdığımda ise giderek daha fazla çatladığını gördüm.  Allığı acilen güvenli bir şekilde eve götürdüm ve bir daha da kıpırdatmayacağım tabi. 

Biota allık
Yani tatile falan çantaya at götür olamayacak bu şekilde. Ama rengi çok hoş, tam bir mercan rengi ve yanık tende şanahe duracağına eminim. Ayrıca beyaz tenlilere de çok yakışacaktır. 
Biota allık
Allık çok pigmentli görünmekle beraber bu pigment fırçadan yanağa o kadar yoğun transfer olmuyor bana göre olsa zaten direk palyaçoya çevirecek bir şekilde oluyor.

Sonuçta çok sevdiğim ama yanımda taşıyacağım diye de mahfettiğim bir allık oldu.  Neyse artık daha dikkatli olacağım kesinlikle. Siz beğeniyor musunuz Biota allıkları?
Sevgiler..

20 yorum:

  1. Biota'nın allıklarını bende çok seviyorum bunun rengi de baya güzelmiş.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mormenekşe evet tam şeftali çok şeker ..

      Sil
  2. bende pembe tonu var çok seviyorum ama azıcık fazla kaçırsam elma yanak oluyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara olmamak mümkün değil çok pigmentli çünkü :-))

      Sil
  3. Fotoğrafta bile yumuşak yapısı hissediliyor. Bahar aylarına da çok yakışan bir renk olur bence :) Gle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @burçakgülsüm evet bahara kadar emniyete aldım ben de kendisini zaten :-))

      Sil
  4. Ahhhh bir de benim gibi makyaj yapma özürlü biri şunu bir becerebilse..Hayır sadece gerektiğinde yapabileyim bari :)))) Renk çok güzelmiş..Biraz silik kullanılsa daha da güzel olur gibi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden yapa yapa alışıyor insan aslında bir de ben ilk olarak çok youtube videosu seyretmiştim onun da faydası oldu baya :-))

      Sil
  5. Cok güzel ürünler! Güle güle kullanin :)

    YanıtlaSil
  6. Biotanın bende bir çok ürününü severek kullandım.Bu allığın rengide çok hoşmuş.Far olarak nasıl olur acaba :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beğendimpaylaştım geçiş rengi olurmuş aslında denemem lazım hemen :-))

      Sil
  7. Çok seviyorum bu markayı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi evet kullandıkça sevdim ben de:-))

      Sil
  8. Benim de bir iki tane ufalanan allığım var. İnsan üzülüyor böyle olunca. Çok nazik ürünler. Biota markasını hiç denemedim. Ruj incelemesini merak ettim. Ona da bakacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filmgündemi genelde kırılan allıkları falan yapıları aşırı yumuşak değilse presleyebilirim ama bunu kendi haline bırakmak daha iyi oldu yoksa tamamen unufak olacaktı :-((

      Sil
  9. Güzel bir renk sanirim acik tenlere daha cok yakisir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet beyaz tenlilerde şahane durur bence de :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...