3 Kasım 2017

Loreal Makyaj Temizleme Sütü ve Tonik İncelemesi..

Temizleme sütlerine ama özellikle toniklere ilgimi bilmeyen yoktur artık sanırım. Makyajımı önce bir makyaj temizleme sütü ile temizlemeyi tercih ettiğim için muhtelif indirimlerden değişik temizleme sütleri alıp denemek için stoğa atıyorum. Yine böyle indirimin birinden denemek istediğim Loreal Mucizevi Yağ makyaj temizleme sütü ve 3 etkili ışıltı veren tonik almıştım. İkisi de aynı markaya ait olduğu için aynı anda denemek üzere beklettim ve yeni kullanmaya başladım. 

Loreal

Tonik ve süt her ikisi de 200 ml. ben indirimde 10-12 TL. civarında almıştım. Normal fiyatları 20 TL. civarındaydı sanırım.  Sütün özelliği sadece yüz için değil gözler için de kullanılabiliyor olması. Gözlerim için genelde çift fazlı bir makyaj temizleme ürünü kullanıyorum ama bir kaç defa acelem olduğunda veya üşendiğimde sütü göz makyajımı temizlemek için de kullandım. Yani fena değil ama bir sıvı ürün tercih ettiğime karar verdim sonuç olarak. Yüz makyajını çıkartmakta ise başarılı buldum.  Tabi başarılıdan anladığım makyajın çoğunu çıkartmış olması, yoksa üzerine mutlaka bir misel su geçilmesi lazım. Zaten çoğumuz da makyajını bu şekilde temizliyor sanırım. Ama fondöten kullanmıyorsanız tek başına da yeterli olur bence.



Toniğe gelirsek,içinde alkol olması en büyük dezavantajı, çoğu kişi hoşlanmıyor bu içerikten ama benim cildimin yağını da sadece alkol alıyor. Işıltı vermesine gelince, tabi öyle ışıl ışıl bir durum beklemeyin ama matlaştırmıyor, ışıltıdan anladığınız buysa. 

Loreal

Ben makyaj temizleme sütünü sevdim, indirimde tekrar alınabilir bence. Ama toniği yeniden almayacağım. Ayrıca tabi ki daha denemek istediğim o kadar çok tonik var ki istesem de buna sıra gelmeyecektir. Siz ne düşünüyorsunuz, tavsiye edeceğiniz bir tonik var mı bana?
Sevgiler..

27 yorum:

  1. Ben makyajımı yağlarla çıkarmaya başladığımdan beri gözüm başka bir şey görmez oldu :) Toniğe gelecek olursak, yani alkol cildi kurutup yaşlandıran bir içerik olduğu için sevmiyorum ben. Bioderma Hydrabio tonik ile Darphin'in şu muzlu olanı (mavi şişe) kullandıklarımın en iyileriydi. Şimdi de Mineaderm'in toniğini kullanıyorum, baya başarılı! Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik evet canım ya sen yağlara iyi alıştın seviyorsun da ben pek kullanamıyorum rahat ve pratik gelmiyor bana nedense .-(( alkol konusunda da yazın o sıcakta hakikaten cildimin parlamasına başka türlü engel olamıyorum :/ dediğin gibi bioderma veya avene kullanacağım bir sonraki yaza bakalım nasıl olacak.. mineaderm hiç duymadım bak hemen bakayım.. sevgiler :-))

      Sil
  2. Makyaj yapmadığım için hiç bilmediğim ürünler. Kırk yılın başı o da genelde dış mihrakların ısrarıyla oluyor benim makyaj olayı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu makyaj yapmayınca gerek de olmuyor tabi ama yine de cildini sabah akşam iyi bir temizleyici su ya da jel-köpük bir ürünle temizle bence günün kirinden pasından arınmış olur..

      Sil
  3. Gözler için kullanilmasi pratikmis. Ben cildime sürmüyorum bi sey ama her aksam temizleyip tonik sürerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya gözüme de kullandığım tek krem bebak acıbadem sütüdür onu tavsiye ederim cidden hem yüz hem de gözler için :-))

      Sil
  4. Fondöteni en iyi ne çıkarıyor sen bana onu bi yazıvar Audrey'ciğim, 40 yılda bir de olsa kullanınca gerçekten çok zor çıkıyor:)))ben buzdolabındaki sütle çıkarttım bir seferinde:))ılıttım sütü biraz, pamuğa sürdüm, geçen sefer Arko el kremiyle çıkartmaya çalıştım ama ikisinde de çok zor oluyor...bir türlü bitmiyor sanki:((
    Güle güle kullan.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben en rahat yağlarla temizleniyor tabi hindistan cevizi yağı olabilir ya da bir kaç pamuk harcayıp misel su ile çıkartmak kolay oluyor.. süt temizleyebilir ama uzun sürer dediğin gibi bir de bu kadar ürün var.. aa aklıma geldi bir de acıbadem sütü bebak harika temizler hem yüz hem de gözler bir de üzerine gül suyu ile geç pamuk olursun :-))

      Sil
  5. Göze de kullanılıyor olması güzelmiş. Ben de hep çift fazlı ürün kullanıyorum bir de bunu denerim.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico evet çift fazlı göz için benim daha çok içime siniyor...

      Sil
  6. ya böyle ne kadar çekici görünüyor ya hepsi. alıp seyretmek bile hoşşş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone evet öncelikle renkler cezbetmeli insanı .-))

      Sil
  7. La Roche Posay toniğinden memnunum

    YanıtlaSil
  8. Güzel bir deneyim olmuş makyaj temizleme sütünü merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer denersen umarım beğenirsin canım :-))

      Sil
  9. Ben bu serinin tüpte olan temizleyici ürününü kullanmıştım ama içeriği hiç hoşuma gitmemişti. Makyajımı da artık yağlarla çıkarıyorum ve çok memnunum, dolayısıyla makyaj temizleme sütlerini sevsem de artık almıyorum. Alkolün her cilt tipinin florasını bozduğunu düşündüğümden ve zaten benim cildim de hiç tolere edemediğinden uzak durmaya çalışıyorum. Bu serinin elimde nemlendiricileri var, onlar da alkol içeriyor ne yazık ki😕 Loreal içeriklerini biraz düzeltse keşke... Bioderma ve Caudali nin tonikleri de güzel İrem'cim, aklında olsun. Güle güle kullan, çok sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog evet canım Caudalie tonik şu sıra favorim zaten çok seviyorum .. bunlar bitince ya yeni bir şey denerim ya da ona devam ederim gibi geliyor.. yağla makyaj çıkartma işine de alışamadım ben o nedenle makyaj temizleme sütlerine devam :-))) teşekkürler canım öperim..

      Sil
  10. Loreal'in farklı bir temizleme sütünü almıştım, bu aralar tam zamanı açayım hemen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır evet ben de ara ara değişik modellerini deniyorum markanın :-))

      Sil
  11. temizleme sütünü bende merak ettim....

    YanıtlaSil
  12. @aslolangüzellik şimdi katıldım etkinliğe ben de:-))

    YanıtlaSil
  13. Elimdeklileri bitirip deneyemedim bir türlü bunları...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin ben artık çareyi karışık kullanmakta buldum :-))))

      Sil
  14. Keske bende düzenli olarak böyle bakim temizle vb. yapabilsem. Zaman kisitlamasindan dolayi yapamiyorum. 😟
    Emeğine saglik paylasimin icin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @semanınhobidünyası teşekkürler :-)) akşam eve gelince bir temizlik yapmak şart bence günün kirinden tozundan arındırmak için..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...